Nyitott TWS fülest mutatott be a Moondrop

A Block alacsony késleltetést és erőteljes, tiszta hangzást ígér mindössze 20 dollárért.

Hirdetés

Új Bluetooth audiokiegésztőt jelentett be a Moondrop. A Moondrop Block nevű TWS ránézésre egyszerű nyitott kialakítású fülhallgató. A 32,2 x 17,7 milliméteres Block lapos fejével a fülkagylóban ül meg, belső kialakítása pedig segíti az erőteljes basszus biztosításában szivacs nélkül is. A 13 mm-es dinamikus hangsugárzókat a Brüel & Kjær 5128-as HAT eszközzel hangolták úgy, hogy a legtöbb műfajhoz passzoljon. A két nyalábformáló mikrofon pedig állítólag hangos környezetben is képes elválasztani a beszédhangokat és a háttérzajt telefonhívások alatt.


(forrás: Moondrop) [+]

A fülhallgató érintéssel vezérelhető, Bluetooth 5.4-es kapcsolatot használ és a sztereó mellett működik monóban is. A Block önmagában 6 órányi működésre képes, de a 42,6 x 42 x 24,6 milliméteres hordozójában plusz 15 órányi üzemidő van. A Moondrop szerint a három színben kapható eszköz fontos előnye még az akár 55 milliszekundumos késleltetése, így játékokhoz is használható.


(forrás: HiFiGo) [+]

SBC és AAC a két támogatott kodek, a beépített akkumulátor fülhallgatónként 37 mAh-s, a tokban 300 mAh van. Tölteni USB-C csatlakozón keresztül lehet a tokot (teljes töltés: 1,5 óra), az pedig mágnesesen tölti a füleseket (teljes töltés: 1 óra). A Block ajánlott ára 20 amerikai dollár, az értékesítés pedig a cég partnereinél és online már megindult.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés