- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Igen. A tab sok feladatot átvett a Note -tól. Nem kell cerka, flagship, meg Amoled. Viszont, ha nincs 512 tárhely, akkor kell a mikro SD, két SIM mellett. A három slotot meg nem sok teló tudja. A Note -nak odalett az akkuja, ahogy előtte az összes telómnak. Nem bírják a kamionos használatot (havonta két hét töltőn). Az XCover 6 pro -ban egyszerűen cserélhető az akku.
-
Somatom
veterán
Ehhez én túl mobil életet élek. Itthon persze korlátlanom van, de pl. csak azért külön 4 rugót fizetek a Vodának, hogy Svájcban legyen 10GB roamingom. Fenenagy felhőzgetés abba nem nagyon fér bele. Felőlem lehet minden a neten, csak akkor legyen hozzá mindenhol sávszélesség, meg roaming net!
-
Somatom
veterán
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Médiának jó, az adoptable storage -t meg úgyis tiltja a Samsung (nagyon helyesen). Plusz, naponta automatikusan ment a NAS -omra. Sztem nagy baj nem lehet. Ráadásul, ha sérül, meghal a teló, a belső tárhellyel ellentétben, a kártyán levő adatok nagy valószínűséggel megmaradnak. Egyébként kérdem én, hogy mihez kell egy usernek +512GB olyan adat, aminél számít az a sebességkülönbség?
-
Somatom
veterán
Nem. Ahhoz az S23, meg az Áljfón kevés. Ezért vettem olyan Samsungot, ami többet tud, mint az S23, vagy az Áljfón.
Most 128GB helyett, 640GB tárhelyem lesz. Két SIM mellett. Kettőötvené. Ha hozná végre a futár.
De, ha 512GB -ot lehet kapni 24 -ért, akkor az S23 Ultra -ban mi kerül ezen százezerbe?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsan fogyó szabad tárterületre lettek figyelmesek többen, utána jártunk.
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest