- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlexKnox
újonc
Ennél már csak az az izgalmasabb amikor egy kb 1 éves Galaxynál már megjelenik a Rendszer alatt az Egyéb is egyre több gigát foglalva.
-
joey04
titán
Ezt figyelembe véve még érdekesebb a dolog.
-
persil
nagyúr
Mondjuk az egesz megertesehez csak a cikket kellett volna vegigolvasni ES ertelmezni.
Meg azt a nehany ertelmesebb kommentet.Persze jobban nez ki, ha faklyakkal, meg vasvillakkal beszurja mindenki a sajat screenshot-jat, hogy "mennyit eszik a rendszer"...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MrOomen
tag
nyomjatok már rá arra a bekarikázott "i" betűre, adjátok meg a jogosultságot, és egyből leszedi az alkalmazásokat a rendszer méretéről
Fentebb már írtuk párszor, olvassatok is kommentet, ne csak irogassatok -
Jagon
tag
Kell rá egy Android Go, aztán kalap-kabát....
"Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
adamklark
senior tag
Nekem kB 61gb (fold 4). Fura mekkora a szórás
-
ddaydome
senior tag
válasz
Fiktivlife #44 üzenetére
A 80gb az nagyon durva. Azért ne foglaljon màr közel annyit, mint egy battlefront 2...... Na.
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Somatom
veterán
Igen. A tab sok feladatot átvett a Note -tól. Nem kell cerka, flagship, meg Amoled. Viszont, ha nincs 512 tárhely, akkor kell a mikro SD, két SIM mellett. A három slotot meg nem sok teló tudja. A Note -nak odalett az akkuja, ahogy előtte az összes telómnak. Nem bírják a kamionos használatot (havonta két hét töltőn). Az XCover 6 pro -ban egyszerűen cserélhető az akku.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
zdanee
őstag
Lehet pl virtuális RAM. A 3 vagy 4 bites SSD-knél a cache három vagy négyszer annyit foglal, mint a mérete, mert ilyenkor a gyorsabb elérés érdekében a 3 vagy 4 bites cellákat egy bitesként használja a rendszer. 4GB virtuális memória 12 vagy 16GB ismeretlen eredetű fogyás lenne.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
DrDoktor
senior tag
Pixel 6 P 14 giga a rendszer .Ez is sok nemhogy az 50 gigák...
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
ddaydome
senior tag
Összehasonlításképpen:
Nokia x30 - csupasz android 12 : 1,1 gb"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
nordo
tag
S23 256gb
">
[ Szerkesztve ]
-
nordo
tag
[ Szerkesztve ]
-
milespress
csendes tag
válasz
Juhaszatti #28 üzenetére
S10e és nálam is 18Gb
-
Qtyii
tag
válasz
Roland861010 #13 üzenetére
nyomd meg az alkmazások melleti bakarikázott i betüt ... utána már leveszi belőle az appok méretét...
egyébként az appok k*rvanagyok már ... régen 6-30 mega volt a facebook ma meg csak 700 MB-ot foglal!!!! és a bene lévő adat nőhetis akár 1gb-ra is 1 gb is .. ez rengeteg ... a tőbb app is hízik csak hízik ... -
szemy94
senior tag
Szerintem valami mást is hozzávesz, nekem One UI 5.0 S10 Lite 42GB. Nyilván, ha csinálnék egy gyári vissza állítást adatok törlésével együtt nem lenne ennyi.
A lényeg, nem az 5.1 a hibás, már az 5.0 is el van ezek szerint cseszveMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
doooo
veterán
válasz
S21U-n nálam 31,3 GB, legfrissebb rendszer alatt...
Érdekes ez a szórás, de biztos van oka. -
Qtyii
tag
Nem tudom mi a felháborodás oka
Nekem a52s van és 9 hónapja lakom benne és a rendszer 28gb alkamazasokkal együtt 62 GB.. Ja a52s bővíthető SD kártyávalígy tettem bele
Nos jó ötlet volt 1 nyaralás és napi használata (videó és képek kis zene) csak SD-re mentődnet de azon is 65 GB adat van... Azért a 128 gbos a52s is vételt volna ha nincs SD kártya 🤣 halistennek van....
Reszvetem a többieknek -
Lehet elkülönített a tárhelyből, ha esetleg kifogyna memóriából vagy 10 GB-ot.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Somatom
veterán
Ehhez én túl mobil életet élek. Itthon persze korlátlanom van, de pl. csak azért külön 4 rugót fizetek a Vodának, hogy Svájcban legyen 10GB roamingom. Fenenagy felhőzgetés abba nem nagyon fér bele. Felőlem lehet minden a neten, csak akkor legyen hozzá mindenhol sávszélesség, meg roaming net!
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Sajnos a mai világban a "micro sd" a felhő. Legyen minden a neten...
Persze szupertitkosításos, feltörhetetlennek mondott helyeken, aztán mégis hetente jön hír hogy valakinek feltörték a rendszerét..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
Gondolom, hogy főleg a képek, de inkább videók kiírása és elérése, esetleg játékokhoz. A beépített tárhelyről is oda szinkronizál az ember, ahová szeretne. Ezt a közönséget szerintem nem érdekli már az SD kártya, ha pedig mégis, akkor az eladásokon keresztül majd ért belőle a Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz
#72042496 #14 üzenetére
Médiának jó, az adoptable storage -t meg úgyis tiltja a Samsung (nagyon helyesen). Plusz, naponta automatikusan ment a NAS -omra. Sztem nagy baj nem lehet. Ráadásul, ha sérül, meghal a teló, a belső tárhellyel ellentétben, a kártyán levő adatok nagy valószínűséggel megmaradnak. Egyébként kérdem én, hogy mihez kell egy usernek +512GB olyan adat, aminél számít az a sebességkülönbség?
-
válasz
Szerintem itt valami olyasmi lehet,hogy az összes gyorsítótárat és naplófájlt (az appokét is) a rendszer alá számolja ezért néz ki ekkorának.
-
Somatom
veterán
Nem. Ahhoz az S23, meg az Áljfón kevés. Ezért vettem olyan Samsungot, ami többet tud, mint az S23, vagy az Áljfón.
Most 128GB helyett, 640GB tárhelyem lesz. Két SIM mellett. Kettőötvené. Ha hozná végre a futár.
De, ha 512GB -ot lehet kapni 24 -ért, akkor az S23 Ultra -ban mi kerül ezen százezerbe?[ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
Nincs ebben semmi fura, rendszer mindig sokat harapott ki a tárhelyből
-
törölt tag
Itt 53 GB a rendszer (S23 256 GB), az összes adat viszont annyi, mint amennyi emlékezetem szerint a korábbi telefonon is volt. Már nem tudom megnézni, mert közben lepucoltam róla mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Scalpel
senior tag
Szerintem az a durva, hogy egy frissen telepített W11 is megáll 50GB-ban...
-
-Maci-
addikt
"mielőtt még annak örülünk, hogy egyáltalán működik."
Nem erre gondoltam. Plusz azért ez nagyon messze van a valóságtól
Ha jól értem tökéletesen működik a telefon, csak sok tárhelyet fogyaszt. Állítom, hogy a mobil tulajdonosok 90% azt sem tudja hogy kell ezt ellenőrizni és nem is érdekli.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
sfefe
addikt
Ezért adnak dupla tárhelyet "sima" áráért... Samu tudott valamit
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
stewe780
őstag
Semmi sem dráma önmagában. Először az sd bővítés múlt el, nem dráma. Most a belső tárhely csökken 30-40GB-al. Ez sem dráma, de azért majd valahol jó lenne megállni az apró nem drámai szorongatásokkal, mielőtt még annak örülünk, hogy egyáltalán működik.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
-Maci-
addikt
Mindig van valami az első szériákkal. Telóból, kocsiból... stb
Majd kijön 1-2 patch és jó lesz. Szerintem annyira nem dráma ez.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
janeszgol
félisten
Dual partíció? Vagy más biztonsági másolat appokról stb?
Ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsan fogyó szabad tárterületre lettek figyelmesek többen, utána jártunk.
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Synology NAS
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Asszociációs játék. :)
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával