- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Nem, az eddig még kimaradt.
Nem akarok nagyon offolni, mert ugye itt shaderekről lenne szó, és nem pipelineokról. Röviden : a cikk kifogásolta, hogy az NV36 specifikációi kísértetiesen hasonlítanak az NV30-éra, mégis jóval olcsóbban akarják adni, mint azt a DDR2 áresése indokolná, és felhozott két teóriát ( NV30-at nagyon felárazták / NV36-ra beterveztek valamennyi kezdeti veszteséget.
Erre írtam én, hogy a DDR2 meg a 128bit meg a sokrétegű NYÁK stimmel, de maga a chip magyarázhatja a nagy árkülönbséget, mert nagyjából egy _fél_ NV35-ről van szó. Hogy ez a fél pontosan hány pipelineból áll, milyen összetétellel, hány TMU van az egyes pipelineokhoz, és akkor most melyik gyorsabb, stb stb. stb. azt én nem kívántam firtatni! -
''It's clear that the memory section is entirely screened on both PCB sides. In fact, the card looks very similar to the NV30: GRRD2, 128bit bus, PCB screening, clock speeds... everything but the price. This time the recommended price is $199. I do not believe that all the components got twice cheaper... Either those cards weren't so expensive (NVIDIA just tried to hide it), or this time NVIDIA knowingly incurs losses. ''
//digit-life
Érdekes eszmefuttatás... egy dologról feledkezik meg, hogy ugye az NV30 minden nyűgje ellenére is 8 pipe-os volt, ez meg csak négy. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest