- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Nem, az eddig még kimaradt.
Nem akarok nagyon offolni, mert ugye itt shaderekről lenne szó, és nem pipelineokról. Röviden : a cikk kifogásolta, hogy az NV36 specifikációi kísértetiesen hasonlítanak az NV30-éra, mégis jóval olcsóbban akarják adni, mint azt a DDR2 áresése indokolná, és felhozott két teóriát ( NV30-at nagyon felárazták / NV36-ra beterveztek valamennyi kezdeti veszteséget.
Erre írtam én, hogy a DDR2 meg a 128bit meg a sokrétegű NYÁK stimmel, de maga a chip magyarázhatja a nagy árkülönbséget, mert nagyjából egy _fél_ NV35-ről van szó. Hogy ez a fél pontosan hány pipelineból áll, milyen összetétellel, hány TMU van az egyes pipelineokhoz, és akkor most melyik gyorsabb, stb stb. stb. azt én nem kívántam firtatni! -
''It's clear that the memory section is entirely screened on both PCB sides. In fact, the card looks very similar to the NV30: GRRD2, 128bit bus, PCB screening, clock speeds... everything but the price. This time the recommended price is $199. I do not believe that all the components got twice cheaper... Either those cards weren't so expensive (NVIDIA just tried to hide it), or this time NVIDIA knowingly incurs losses. ''
//digit-life
Érdekes eszmefuttatás... egy dologról feledkezik meg, hogy ugye az NV30 minden nyűgje ellenére is 8 pipe-os volt, ez meg csak négy. :)
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest