- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Aktív témák
-
Nem, az eddig még kimaradt.
Nem akarok nagyon offolni, mert ugye itt shaderekről lenne szó, és nem pipelineokról. Röviden : a cikk kifogásolta, hogy az NV36 specifikációi kísértetiesen hasonlítanak az NV30-éra, mégis jóval olcsóbban akarják adni, mint azt a DDR2 áresése indokolná, és felhozott két teóriát ( NV30-at nagyon felárazták / NV36-ra beterveztek valamennyi kezdeti veszteséget.
Erre írtam én, hogy a DDR2 meg a 128bit meg a sokrétegű NYÁK stimmel, de maga a chip magyarázhatja a nagy árkülönbséget, mert nagyjából egy _fél_ NV35-ről van szó. Hogy ez a fél pontosan hány pipelineból áll, milyen összetétellel, hány TMU van az egyes pipelineokhoz, és akkor most melyik gyorsabb, stb stb. stb. azt én nem kívántam firtatni! -
''It's clear that the memory section is entirely screened on both PCB sides. In fact, the card looks very similar to the NV30: GRRD2, 128bit bus, PCB screening, clock speeds... everything but the price. This time the recommended price is $199. I do not believe that all the components got twice cheaper... Either those cards weren't so expensive (NVIDIA just tried to hide it), or this time NVIDIA knowingly incurs losses. ''
//digit-life
Érdekes eszmefuttatás... egy dologról feledkezik meg, hogy ugye az NV30 minden nyűgje ellenére is 8 pipe-os volt, ez meg csak négy. :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest