- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
válasz KillerKollar #47764 üzenetére
4090-es Asus Strix kezdetekkor 1.2 millió volt itthon... Vagyis lett volna, ha kapható lett volna. Alzánál (magyar) pont volt 3 készleten, mire végigkattogtam már el is vitték a scalperek. Így esett, hogy ki volt fizetve nekem Alzánál 1.2 millió a 4090-re, amit 2 hónapig nem tudtak teljesíteni. Ekkor elálltam és germánból vettem mást.
Ezzel igazából csak azt akarom mondani, hogy azóta átmentünk brutál infláción, forint romlik megállás nélkül, új szériák jellemzően drágábbak mindig. Mindezek ellenére, ha valóban 1 millió lesz az 5090 és még kapható is lesz, akkor Nvidia olcsósított egy nagyot. Nálam nem túl valószínű ez a szcenárió, de legyen így.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Raymond
félisten
válasz KillerKollar #47764 üzenetére
Az Asus TUF-hoz kepest nem is sok figyelembe veve a nemet MSRP-t amit a CB irt par napja es Ami 19%- AFA-val volt szamolva.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- OTP Bank topic
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futárcégek
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 TUF OC - Azonnal átvehető!
- RTX 5080 Bontatlan, 27% nevedre szóló számlával, Magyar garancia
- Agp vga kártyák
- ZOTAC GeForce GTX 1660 SUPER TWIN FAN 6GB GDDR6 192bit Videokártya,hibátlan állapot,tesztekkel!
- EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 8GB GDDR5 256bit videokártya,hibátlan állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest