- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
#15779328 #16894 üzenetére
Újradefiniálja az "oldalról is lőnek rám" fogalmát 😁
Amúgy baró, valamikor, amikor még jobban játszottam, tatárjárás környékén, lehet hogy elfogadtam volna (de akkor még nem vót).
Azt a heti 2-4-6 órámat most 65" Qleden játszom, ez se rossz. Csak már kicsi néha.
Sok örömöt benneMicrolag: vannak a szervereken érdekes dolgok, a microlag is, illetve szuper pingnél is csodás csúszások. De ezt a COD-nál pl. én betudom szándékosságnak.
-
turho
addikt
-
turho
addikt
válasz
laychi #13054 üzenetére
8 hónapja használom, 3080-ról váltottam, hatalmas pozitív ugrás volt. Stabil, nálam semmi gond, csendes is. Oc szerintem átlagos, nincs benne hatalmas, főleg GPU oldalról.
Az olvadás szerintem akkor veszélyesebb, ha nagyon gagyi a kábal, vagy szennyezett, vagy nem dugod rá jól.
Uv: ehhez csak annyi, hogy 82 százalék PL-en 2940 Mhz körül megy most betonstabilan Modern Warfare II. alatt, 4k ultrán. -
turho
addikt
válasz
hackeeeee #11459 üzenetére
Köszi, fogom tanulmányozni, egyelőre én vagyok a leghülyébb, mert nem értem a görbe logikáját. Ha a vízszintesen lenne a freki, a függőlegesen meg egy fesz, akkor....
Azt se értem, most kipróbáltam: PL 81 százalékon, és 2940 Mhz-ig is elmegy a kártya.
PL 100 százalékon 2910 Mhz volt a max.
A hőfok meg jobb 13-14 fokkal
Ez jó gondolkodás? Fps is megvan amennyi kell. -
turho
addikt
válasz
hackeeeee #11451 üzenetére
Játékfüggő is, 4k maxon eddig minden kedvencem hozott 80-120 fps-t. (A tv-m se tud csak 120-at). Gondolkodtam, ráfizetéses módban cseréljem-e a 4080-ast 4090-re, de én még elég drágán is vettem. És most se igen úsznám meg 150k alatt a cserét (használtra).
De táncsak elég lesz még 2-3 évigdriverekkel se baxxák el, az a lényeg.
-
turho
addikt
Újra Zotac 4080 Amp.
Most kipróbáltam azt, hogy csökkentvettem a PL-t egészen 89 százalékig Afterburnerben.
Ugyanúgy +92 Mhz GPU, és +882 Mhz RAM.
4K ultra-n COD MW2-ben 2910 Mhz helyett ilyen 2906 Mhz-et kapokugyanannyi fps-t, viszont a kártya 10 fokkal hűvösebb. (72-74 fok helyett 63 fok).
PL110-zel sem lépte át igazán a 2910 Mhz-et, ha +110 Mhz GPU órát adtam meg neki, néha merevre fagyott.
Ezen dolgokat kiértékelve, ez most jó? -
turho
addikt
PL 110 %
Memo +220 Mhz
Gpu +88 Mhz
Modern Warfare 2 alatt 2910 Mhz-ig megy fel, 65-70 fok
Ezek az eredmények azerintetek elfogadhatók egy Zotac 4080 Amp-tól? Felette hibázik, megfagy néha.Azt még nem próbáltam, hogy csökkentem innen a PL-t, mert tartok tőle, hogy fagyhat.
-
-
-
turho
addikt
Sziasztok! Van egy deshroudded Zotac rtx4080 AMP vga-m. Kapott 2 db Be Quiet 14 cm silent ventit. Ez volt itthon. 6 hetes a mod, de mivel mostmár a panelban megszaladt a hő, 26-28 fok lazán van.
Kap a lassú, gyenge Silent Wings-ek helyett 2 db Arctit p14 pwm pst-t (gondolom ez jó ötlet). Ugyanis este 4k ultra Cod alatt már elérte a 74 fokotde tudom, hogy ezek az 1000-es ventik hiába nagyok, gyengék. (Csak most jött meg az Arctic eco pakk).
110 pw limit van beállítva, enyhe tuning. +1000 Mhz-et mertem adni a ramnak, a GPU-ban nincs nagy potenciál. 2910 Mhz-et sikerült kihoznom belőle. (+80 Mhz).
Ez jó eredmény nagyjából?
(A gép alatta i5-13600kf, 420-as víz a cpu-n, 1200 W táp, 32 Gb ram).Máa: olvastam power limit emelt bios-okról. Kíváncsiságból: a Zotacokra vannak ilyesmi okosságok, vagy egyéb ?
(illetve a jobbak közt vannak, vagy aljább?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest