- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon Balázs
csendes tag
Én az aranyozott kábellel szívtam meg. Aztán rákötöttem a gyári kábelt és bekapcsoltam a játéküzemmódot és stabil 144hz-en megy a tv jelenleg. Na meg a hdr sem működött, de már az is jó. Ha villog a kép az tuti kábel hiba, mert a legtöbb tv tudja a 120hz-et monitor módban is, de az LG tv-n be kell kapcsolni a játéküzzemmódot, hogy jó legyen. Ha van konzolod esetleg vagy másik monitorok, akkor próbáld meg annak a HDMI kábeljével. Egy próbát megér szerintem.
-
Laraxior
titán
Ha villog, akkor az hdmi kábel lesz
De lehet, hogy csak a 10bitet nem bírja, ha arra van állítva.
Nekem is villogott, meg tele volt pöttyökkel.
Az meg hülyeség, hogy nem lehet monitorként használni. Én is arról nézek filmet, de kábelTV-t nem használok (nincs is előfizetésem) ergo nekem is monitorként üzemel a TV
(Ez mondjuk most pont a monitor, de a TV is kb ugyanígy néz ki, csak 4K és kevesebb a frissítés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest