Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz SeRoKrigid #9095 üzenetére
Olvasd el 9079-et és 9080-at. Azt gondoltuk, hogy a kiírt felbontás az alap, és azt növeli még a kártya 200%-ra, pedig az már a 200%-os felbontás.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
proci985
MODERÁTOR
válasz SeRoKrigid #9095 üzenetére
igy
meg VRben ez tenyleg nem a recek miatt kell, a Rift CV1el pl olvashatatlan a muszerfal Project Cars 2 1.3-1.4es SSAA alatt, meg nem latszik rendesen az ut nagyobb temponal. szoval VRben boven nem arrol van szo, hogy nem birunk elviselni par recet. paran a topikban 1.8-2.0 korul toltak.
talan november kozepen a HP G2 a 2x2160x2160as felbontasaval mar jo lesz, az a CV1hez kepest kb dupla pixelsuruseg. de itt a lencsemeret is meg kozbeszolhat.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
válasz SeRoKrigid #9072 üzenetére
-
FaTHI
őstag
Én is 3070 vagy 3080 ra pályázok mivel Nvidia párti vaok és voltam is. Jelenleg egy 30ks Amd rx 580 as karival játszom hibátlanul, persze vissza kell fogni a grafot. Leszarom a 350- 500ezres Nvidia kártyákat. Ha bejön ez az Nvidia teljesitmény Amd ből 200-300k s áron már veszem is. By by nvidia...
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Bar ez is csak bench, de ha a szazalekokat nezzuk, akkor itt pl. a 3090 -hez van nagyon kozel.
Azert lenne jo, mert megfogna az elszallt arakat(hat meg ha lesz is keszlet), scalpereket kiutne.
Fontos lesz a fogyasztas/teljesitmeny is, abban az NV jelenleg nem vitezkedik.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
subaruwrc
félisten
válasz SeRoKrigid #7369 üzenetére
nincs
abszolút homály.
annyit tudunk hogy kevés van mindenből de azt legalább nem tudjuk hogy mikor érkezik -
Throst
kezdő
válasz SeRoKrigid #7293 üzenetére
Faja, nekem telefonban majd utána kérdeznek...
Az is elképesztő hogy 2 óra alatt semmit nem tettek az emberek értesítése terén. Ipon, aqua...nálam innentől kuka.
Pcx elmegy de nem egy palit 400ért. Akkor már várom a foramaxot ott várom hogy hívjanak majd.
Sebaj holnap 12-ig van idejük vissza utalni ha nem felhívom őket és elbeszélgetek velük.
Köszi az infókat! -
Rison77
senior tag
válasz SeRoKrigid #7293 üzenetére
Hátna hirtelen fellépő likviditási problémákra találtak frappáns gyors megoldást, előfordul Az ember meg futhat a pénze után mire visszautalják.
[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
válasz SeRoKrigid #6662 üzenetére
Azt nem tudom mondták-e már, de az AMD mérése az Badass beállítás, amit te linkeltél meg "csak" Ultra. (bocsi, nem tudtam kihagyni)(szegény csendes tagot egyből elűzitek )
-
Locutus
veterán
Nem kell itt vergődni, csak simán ki lett tárgyalva már, mire te beestél a világmegváltó posztoddal.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
gainwardgs
veterán
-
veterán
válasz SeRoKrigid #6660 üzenetére
A dx11 még ott van...
-
Pug
veterán
válasz SeRoKrigid #6657 üzenetére
Az megvan, hogy az egyik 4K, a másik dia amit bedobtál az meg FHD?
Szerk: (most meg egy DX11-es mérést dobtál be, egyre jobb vagy )Kb 5 hsz-szel előbb nyomtam, de tessék, again...
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz SeRoKrigid #6657 üzenetére
Jó reggelt, már egy oldal óta erről beszélünk...
Amúgy miköze a radeon 4K eredményekhez az FHD grafikonnak?
[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz SeRoKrigid #5133 üzenetére
Indexel felejtsd el a 120hz- t (144 ).
Tesztelem a beállításokat, úgy néz ki pc2 nyerő beállítása: 80hz, steamvrss 150% (2468x2740 szemenkénti ) majdnem minden high , car ultra, ss 1.5, így rajtnál is meg van a fix80 fps és tű éles a kép + a grafika is ott van! Este majd bővebben a helyén való topikban: [link] -
sittes79
addikt
válasz SeRoKrigid #1606 üzenetére
Tudom elcsépelt, de ilyenkor örülök, hogy már nem élek Magyarországon, ez gáz
-
bazccka
tag
Mijazaz O10G? Az O1G 10x?
-
aAron_
őstag
Piacgazdaságban élünk, mindenki saját legjobb belátása szerint dönt, azt vesz meg, amit akar. Lehet valakinek ennyit is megér, iPon pedig megadja a lehetőséget ezeknek a vásárolóknak. Ha olcsóbb lenne, valószínűleg raktáron sem lenne már. Ebben semmi erkölcstelen nincsen.
What is your ikigai?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz SeRoKrigid #1620 üzenetére
Amig az emberek nem birnak varni 2 hetet, hogy elkoltsenek 400k-t, addig nem is fog sajnos valtozni ez a practice...
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Rison77
senior tag
válasz SeRoKrigid #1620 üzenetére
Azért szépen fogy . Pont reggel mondta egy ismerősöm, hogy felhívta őket, hogy legalább töltsék fel a webshopot azokból amiket megrendeltek, hogy lehessen használni a raktárfigyelőt, és ne keljen 20 percenként nézni a kínálatot.. Válasz: semmi információjuk nincs arról mikor érkeznek. Végül is úgy működik, hogy ezt a pár db Asus-t is az egyik szállítmány végében találták meg csak úgy, fogalmuk se volt, hogy küldenek nekik pár db-ot, senki nem jelezte nekik mi fog érkezni a mai szállítmánnyal. Még a szállító levelen se szerepeltek
-
AsakuraDave
őstag
Nem az ár miatt kéne őket megb*szni hanem tuti full kamu ez a "a héten már X ember vásárolta meg" marketing duma..
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Zorel
senior tag
Az ár így van irreális, de ezt az árat nem az ipon szabja, pár százalékuk van rajta. A forgalmazó adja drágán és ők próbálják meglovagolni a jelenlegi hiányhelyzetet. Jelenleg 1-2 forgalmazónál van pár kártya ezeket próbálják meg jóval drágábban eladni, de ahogy több helyen lesz szépen visszamennek az árak. Akinek sürgősen kell és nem számít annyira a pénz annak van lehetősége megvenni, ha valaki ráér az várjon amíg elérhető lesz több helyen és normalizálódik az ár. Mindegyikre van lehetőség, szerintem nincs ezzel akkora probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz SeRoKrigid #136 üzenetére
Így már mindent értek.
Ránéztem a forrásra... egy földszinti lakásban-házban az előszobában/nappaliban a gép...? Úgy hogy a bejárati ajtó ólomüvegein keresztül látszódnak a kint guruló autók lámpái...? Kiráz a hideg még a gondolattól is.
Egyébként meg nem tudom komolyan venni az ipsét. A csatornáján lévő videók is olyan rossz összképet adnak. Nem vagyok egy nagy youtube fogyasztó és inkább a gyakorlati rész az érdekesebb a számomra mint a valósnak vélt gondolatok megosztása videók formájában."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
szabeska
addikt
-
Puma K
nagyúr
válasz SeRoKrigid #130 üzenetére
Kell egy ismerőst vagy itteni fórumtagot keríteni aki kint él Ausztriába, Németországban Angliában vagy más országban aki segít és tud rendelni. Nem olyan nagy probléma ez.
Egy 10 milliós ország ahol a csak a jelentős töredéke az aki potenciális vevő meg jó hogy nem piaca egy ilyen szintű terméknek.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
boogie84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest