- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Nagyon remelem rengeteg hajad van es belefer egy kis veszteseg jovore
Ha kijon a Ti Super akkor a mostani Ti arak biztosan csokkennek, nem is keveset...erdemes lehet eppen lecsapni egyre majd azert
Bar tudom a 1080 Ti-rol nem az a s.ggre ulos a kulonbseg, viszont erezheto azert.
Az uj Ti Super (ha lesz olyan valaha) nem kerulhet veszelyesen kozel a Titanhoz teljesitmenybe, (bar annak a kartyanak eleve nincs ertelme), mert akkor teljesen ellehetetleniti annak az eladasat. -
ForRedGlory
félisten
Eladtam a kocsimat.
Majd a DD...
Más: GeForce Garage - Watercooling RTX 2080 Ti for JayzTwoCents' Skunkworks.
-
ForRedGlory
félisten
Persze, hulyen tettem fel a kerdest, mert ugy lett volna ertelme, hogy mire ider az mennyi lesz forintban.
Ami USA-ban XY dollar, az EU-ban kb ugyanannyi euro. Ez lett volna amugy a kerdesem lenyege.
En nem azon porognek, hogy az 1400 dollaros kartyahoz jo-e az 550-es tap, plusz nem is mernem ala tenni. Nehogy mar ezen agyaljon valaki.
-
syberia
veterán
Itt már többről van szó, mint sima szoftveres gubancról. Szerintem a sok garanciába visszaküldött 2080 Ti miatt visszatartják a kártyákat. 2080 és 2070 is érintett valamilyen szinten.
(#292) Zoli54213: Én most tuti nem venném meg, nagyon sok kártya dögrováson van már, és folyamatosan jönnek a rossz hírek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest