- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Gambito #1229 üzenetére
Ilyen beállitás már régóta van az Overwatch alatt is, azt is felskálázhatnám a csillagos égig, főleg 4K mellett, minek?
Ez tök értelmetlen...
Én a maximum beállitást úgy értettem, hogy nálam 1440p-ben High (12GB Vram textura beállitás mellett) nagyon szépen megy.
Nem szoktam sehol fentebb renderelni a képet, elég nekem a WQHD. -
Devid_81
félisten
Sokan azt is megteszik, csak kell keresni egy megbizhato havert aki itt el kinn, es nem banja ha egy VGA is utazik vele a borondben
Mondjuk ilyen esetben en olyan markat vennek amelyik nem sokat szorozik garis ugyeknek pl MSI, EVGA stb.En esetemben mas a helyzet, en itt elek mar evek ota, de mint opciot erdemes atgondolni, mert az otthoni arakat ismerem sajnos.
Foleg most hogy a font erteke csokkenoben van -
Ha nem ragaszkodsz az ASUShoz, ott van pl a Zotac AMP, akár 5év garival.
Szerk: lassan ébredek, látom már ajánlotta a kolléga
. Én nem kifejezetten ragaszkodnék egy gyártóhoz, a gari a lényeg, és hogy ne fuss bele valami rossz szériába. Az EVGA pl prémiummárkának számít, de vált már náluk VRM-elégetős sorozat (idén is kiégett egy 2080Ti XC, de azt csak egyetlen példány produkálta).
-
Devid_81
félisten
Palit GeForce RTX 2080 Ti GAMING PRO OC 11GB, legolcsobb OC verzio, 2 ventis, ez nagyon forro lesz.
ZOTAC GeForce RTX 2080 Ti AMP! Edition Graphics Card, ez mar 3 ventis, teljesen jo es 5 ev garis.
MSI GeForce RTX 2080 Ti DUKE OCV1 11GB Graphics Card, 3 ventis teljesen jo
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING TRIO megint csak egy jo darab 3 ventivel.
ZOTAC GAMING RTX 2080 Ti Triple Fan, szinten jo darab.Ezenkivul meg van par Gigabyte ami az "olcsobbak" koze tartozik, ezek tobbe kevesbe bele kellene ferjenek az 500-ba, illetve alatta kellene legyenek.
Angliaban az utolso ketto a listabol kb 480k, a tobbi mind alatta van...bar tudom Te 450k-ig akar elmenni, a legelso a listabol az itt konkretan 380k-ba jon ki, mondjuk azon hutes eleg gyenge darabSzerk: utolso ketto is belefer a 450k-ba boven, most nezem a scan.co.uk-t
-
ÁdiBá
veterán
ASUS STRX is MADE IN CHINA
Csak mellékesem jegyzem meg.
Ilyen szinten nem szoktunk vele foglalkozni mert a piac jelentős százaléka onnan érkezik.
DUAL kicsit melegebb mint az átlag, de nyilván van töle jobb konstrukció.
Kiváncsi vagyok melyik Kinai márkára gondolsz, mert majdnem mind az... -
Ha a pénztárca komoly tényező, akkor ajánlatos ettől a kártyától jó messze keresgélni
.
-
A gyári OC szintig biztosan, én olyan VGA-t még nem láttam a kb 20éves sztech pályafutásom során, amiből a leggagyibb nem birta volna azt a minimális gyári OC-t, amivel a "tuningkarikat" árulták. Az már persze egész más kérdés, hogy az OC-s karikon sokszor jobb a NYÁK és a hűtés, ami miatt jó eséllyel még tovább tuningolhatók. De ez erősen lottó, a 2080Ti esetén pedig tényleg csak minimális valós többletteljesítmény érhető el. Ha jól tudom, van 1-2 bénakacsa, amit érdemes kerülni, de a legtöbb kari rendben lesz, nem kell mindenkinek Kingpin-t venni.
#654: szerkezetében természetesen minden 2080Ti azonos, az A-sorozatú chipeknél kicsivel több esélyed van arra, hogy nyersz a szilikonlottón (jabocsi, nem ezen
) és a jobb minőségű szilícium miatt combosabb tuningot jobban bírja a kari. De semmire sincs garancia.
-
Devid_81
félisten
Ket kulonbozo GPU-val szerelt a sima es az OC verziok kozott a fo kulonbseg.
Az OC karikra csak a binned chipek kerulnek fel, meg a sima verziokra a "maradek" megy.
Valoszinuleg nincs borzalmas nagy kulonbseg gyakorlatban a ketto kozott, viszont erdemes az OC-t megvenni ha nem hatalmas a kulonbseg -
Az OC változat szintjére bármit felhúzhatsz Afterburnerrel, a kérdés, hogy azon felül mennyire bírják a karik.
Ez pl a Power limit szintjétől függ, ha valami 300W alatt van, azt kerülném.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest