- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Viper26 #10318 üzenetére
Semmi gond nincs vele... Fél éve használom. Újrapasztáztam, kitakarítottam. 2000MHz-n 80 fokon tetőzik 65%-os ventivel tesztek alatt. PUBG alatt 75 fok max 144 fps korláttal, 2560x1080 felbontáson. Texture ultra, élsimítás ultra, view distance ultra, többi very low.
Nem hűvös kártya, de a 75 játékok alatt teljesen okés. Coil wine játszik. (bár nekem minden GamingX - em esetében is jelen volt. 1060 és 1080-nál is.) 65%-nál egyáltalán nem hangos. 100%-nál már hallod. 30 és 35% között az első venti kerreg egy minimális szinten, de nálam itt csak addig van, míg hűl, tehát minimális ideig.
180 - ért vettem akkor, mikor minden más 220 környékén volt.
Aki képes ezekkel együtt élni, annak nem lesz vele gondja. Nekem nincs. Természetesen ha egy árban lett volna pl egy GamingX -el, akkor azt választottam volna. De 40 ezer az 40 ezer.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Viper26 #10318 üzenetére
Nem igazán.
Ha már léghűtés és Gigabyte, akkor sokkal inkább Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti.
Ez az általad említett variáció hiába rendelkezik 3 ventilátorral, nincs rendes bordázat rajta.
Mindegyik 1080 Ti amin rendesnek mondható léghűtés van a valamelyik irányba (EVGA FTW3) vagy irányokba (Asus Strix, MSI Gaming, Gigabyte Aorus) eltér. Pont azért, hogy legyen rajta kellő mennyiségű bordázat.
Az a hűtés ami az általad említett Gigabyte-on van az 1080-ig bezárólag el tudja látni a feladatát. De az 1080 Ti már egy alapból is 250W-os TDP-vel rendelkezik, hát még OC-val...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Viper26 #8236 üzenetére
Ezek a kártyák eleve elég melegek, ha meg az ember egy kis csöndet is szeretne, akkor bizony fűteni fog a VGA. Volt tavaly 1080 Aorus-om, ugyanez a modell Ti-ban lényegesen melegebb, ha meg kilövöm a TDP limitet 150%-ra és tényleg megizzasztom, akkor meg egyenesen kegyetlen a hőtermelés.
Én mondjuk nem szívesen látok gépházon belül egyik alkatrésznél sem 70°C vagy efeletti hőmérsékletet, mert az nyilván csak felfűti a többit, de nagyon nincs mit csinálni, egy ilyen fogyasztású és hőtermelésű kártyán ennyit tud csak a léghűtés. -
snecy20
nagyúr
válasz
Viper26 #8232 üzenetére
Ezek alapján kb. akkor normális az a ~75°C környéke, de egy pár fokot még biztos nyerhetnél az venti-profil optimalizálással. Nálam a 360-as AIO és a másik 3x120-as házventi azért keringeti a levegőt szépen, így ebben a hűvös időben full terhelésnél is megáll az Aorus 66-67°C körül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest