- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
-=Jam=- #10312 üzenetére
Én is bányászkártyát vettem garival, (Gainward 1080TiGolden Sample) 85 fok volt 1900-as alap boostal 1,0xmV-al, és süvített a venti...
Szét kellett kapnom és teljesen ki volt száradva a paszta, ujra kellett pasztázni. Illetve nekem Ref kártya volt. Undervoltolni kellett 0.850mV-ra, hogy 55-60 foknál megálljon halkan.
Viszont én tettem rá vizet, így 30 foknál tovább nem is melegszik
Ugyhogy ha bármi gond van vele, vissza a ref hűtő és mehet vissza, de mivel ezeknek a kártyáknak a hőmérséklet az ami meg amugy az alkatrészeknek a hőingás az ami a halálát okozza, (vagy a tul magas fesz) így a vizzel bebiztosítottam magam. -
FaTHI
őstag
válasz
-=Jam=- #10312 üzenetére
Nekem volt egy G1 Gaming Oc-m de a max 75-fok volt,el is adtam mert bányász kártya volt, kicsit féltem is tőle. Az hogy mennyi volt a venti pörgése nem tudom, de nekem soknak tűnik a hőfok ami érdekes lehet hogy mennyin boost-ol. Ha 1723Hzz en teszi ezt akkor az nagyon gyenge. nálam alapon 1900 körül volt, ott volt ez a 75-76fok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest