- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Érdekes ez az SLI... Single egy kártya 1494MHz-re boostol,SLIben ez már csak 1455MHz... régen is így volt,de nem volt ekkora difi...
-
TTomax
félisten
Megyek két ilyenért,nem érdekel,hogy Ti felirat van rajta,úgy se nagyon látszik...
-
TTomax
félisten
Az AsicQ annak függvényében változik,hogy a gpu honnan van vágva a wafferröl.Illetve ez így nem teljesen pontos,de általában a waffer közepéről sokkal nagyobb valószínűséggel tudsz magasabb ASICQ gpu-t vágni mint a széléröl.
(#3809) ffodi
Nekem bizony, a 780Ti Kingpinem 47%-os ASIQ-val rendelkezett... -
TTomax
félisten
válasz
#35434496 #3754 üzenetére
Hát azért a Kingpin árából szerintem kijön bőven egy ref+aio hűtés...és az tartja az 1430at meg még csendesebb is... sőt szerintem a saját aio megoldásuk is olcsóbb.
Nekem speciel nem tetszik a full réz hűtés,mert habár a hővezetése a réznek a legjobb viszont a hőleadásban meg az alumínium jobb... nem véletlen alkalmaznak alu bordát réz maggal... -
TTomax
félisten
GTA V 4K SLI minden max (grass high)/advanced on +fxaa,vsync on Titan X SLI
-
TTomax
félisten
Elnézést,hogy be mertem tenni egy videót egy Titan X SLIröl, látom bizonyítási kényszert váltott ki belőled.Gondolom az fel sem tűnt,hogy a három monitor többe került mint a két Titan X,továbbá gondolom még sosem volt 144Hz-es monitorod,mert akkor nem írnál akkora hülyeséget,hogy azon kellene 60fpsel játszani,(nem is értem hogyan lehet az a cél)mert hát akkor lehet kapni 60Hzes monitort is.Tudod ezen a szinten nem lényeges az ár/érték,és nem is azért linkeltem be,csak érdekesség képen de legközelebb nem teszem mert a kötözködésen (meg azon kivül hogy elszórták a pénzüket,csak nem értem ez másnak miért fáj) kívül nem igazán kapnak sokkal többet a Titan X tulajok.
-
TTomax
félisten
Ugye nem az szeretnéd megmagyarázni,hogy 7680x1440/144Hz-re overkill egy TX SLI,mert oda egy 980 is elég lenne?Az a setup teljesen rendben van,úgy megy mint a vaj egy deka input lag nincs.Láthatóan a Titan Xek is meg vannak húzva,és ref. hűtéssel mennek..gyanítom a játék kb medium/high között van beállítva.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Hydro Series HG10 N980 GPU Liquid Cooling Bracket
Compatibility
Nvidia GeForce GTX 980 or GTX Titan X graphics cards (see our tech specs tab for full list)
Ugye akkor jó a ref980Ti-re is...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Ha a H100 meglesz akkor elfér a hátuljában,sőt jobb helyen is lesz ott mint az orrában ahol befelé kellene szellőztetni.Ne foglalkozz senkivel,csak rakd be a H100-at meg hátulra a vga AIO blokkot az orrábol/oldalából pedig told befelé neki a friss levegőt.A meleg mindig felfelé száll,így jársz a legjobban.
Amit most írok pedig nagyon fontos!Ha ráraktad az AIO blokkot,akkor MSI afterburnerben mindenképpen csinálj neki egyedi ventiprofilt,ami kb úgy néz ki hogy ahány fokos a gpu annyi százalékon pörögjön a vga venti,(vagy egy picit lassabban)mert a vrmnek kelleni fog a levegő!Ha nem megy akkor írj rám készítek képeket kb hogy kell neki kinéznie.
Olyan 50-55Cfok köré várom a vgad ha készen lesz... az AIO hűtést lehet amúgy push/pullban kell majd felraknod,de azt majd látod mire elég mert nem vastag a venti elvileg egy push is el kell hogy vigye.
(Nem csúnya ám az az eVGA burkolat.)
(#2911) Joshi
Amikor készült a teszt akkor steamen az volt a legfrissebb,de akkor is hatalmas a difi ott valami nem stimmel.Fele pontszámod van,nekem ilyen anomáliám akkor volt amikor a memóriát túlhúztam... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
KAMELOT #2818 üzenetére
Ez már egy másik ok,ebbe most ne menjünk bele.(Ugye a hullámzó teljesítmény,meg a pumpafail.)Ezt a HDMI 2.0-át is csak azért hoztam fel,mert le lettem hülyézve hogy az nem életszerű hogy valaki annak hiánya miatt választ 980Ti inkább... és íme,nem az első eset,gyanítom még jönnek páran akik 4K tévére kötnék,és szeretnék 60Hz-en használni a frissen vett vgat.
-
TTomax
félisten
Azért nem linkeltem be a teljes képet,mert a regisztrált 3Dmark fiókomban van és csak ott néztem csak szét.(gondolom a link se volt gyanús)Valóban 1500on ment a TitanX,ezek szerint rosszul emlékeztem,A proci órajele tökmindegy a GS-t kell nézni...de nyugodtan tépd csak le a fejem.Én is így, és ilyen stílusban szoktam veled beszélgetni...
Pont ezért töröltem az egész adatlapom,az ilyen és ehhez hasonló meg/beszólások miatt,kedvem se sok van már posztolni se eredményeket se mást.. de ahogy látom kb másnak se akinek Titan X-e van.
(#2738) Joshi
Nem,valóban nincs,mert nem tudom most sem mi a Titan X vége mert se idöm se kedvem nem volt keresgetni +10-20-30MHz-et,a 3dmark topicba se sok értelme van már eredményt posztolni,mert a szétnitrozott eredményekkel nincs mit versenyezni... Valahol 1500 felett van a kártyám vége,és jött egy második is. Amikor tehetem inkább játszok,mint hogy tesztelgessek mert azt jobban élvezem. -
TTomax
félisten
A kártya mögé kb egy vonalba a venti közepe meg a kártya blower felöli vége...fújjon a blower alá meg a kártya hátuljára is...nem kell nagyon forgatni,egy 120as venti 5Von megteszi.
a ref. hűtés hálás érte. Sok oldala nincs ahová ventit tudsz rakni az éle,meg a vége.. a végére...
-
TTomax
félisten
Van egy olyan érzésem,hogy megszaporodik a topic aktív létszáma...
-
TTomax
félisten
Valamit csináltak a GTAV-el,eddig volt olyan 60-70fpsem most meg van 80-120.Élvezet játszani!1440p minden max 8xMSAA,többször is átnéztem mert a VRAM használat is esett...úgy látszik befoltoztak egy memory leaket.Ráadásul az MSAA is sokkal szebb lett,meg kapott scaling opciót,ami még bugos...
-
TTomax
félisten
válasz
iceool20 #2251 üzenetére
A TXnek valószínű esni fog az ára,vagyis kellene,de csak ha sok hibátlan gpu,ami 28nmen nem elképzelhetetlen.A Ti árát meg majd a Fury X mondja meg,mindenképpen várd meg ha TI-t veszel.
Azt azért tudni kell,hogy a TXre kerülnek a hibátlan gpuk... de a Tivel jönnek az egyedi pcbsek amik jobban mehetnek...
Ti-vel most jobban jársz. -
TTomax
félisten
válasz
iceool20 #2244 üzenetére
Megéri?Nem,egyik vga sem éri meg... egy marék smd alkatrész meg egy lapka egy rakás dróttal...egyik sem ér annyit ami rá van írva.
Komolyra fordítva a szót,várd meg a Fury X-et,tudom 4GB-os stb,de ha nagyopn erös lesz akkor nyomhatja lejjebb a Ti árát.És egy Ti-t vegyél olyan 5-600euro között.Mert máris mennek néha rá elég durva akciók.
(#2246) regener
Én használtam SFR-t,én nem nagyon bízom benne,még akkoriban master meg slave kártyák voltak.. nagyon gyengén skálázódott...+20/30%-al,Nem hinnem hogy jövőre lesz olyan játék ahol lesz működőkepés SFR,én a TitanX-et DX11-re vettem... Utolsó mohikánként,húzom vele Win 8on amíg csak lehet. -
TTomax
félisten
Gondolkozzunk egy picit... picit hosszabb időben,kb egy év,másfél.Mi a biztosíték arra,hogy DX12ben elég lesz 4Kban 6GB?Aki 980SLI-re költeni tud szerinted szeretne kockázatot vállalni?Én nem szerettem volna,nagyon sok SLI/CF-em volt eddig mindig,de mindig ott buktak el ezek a rendszerek,hogy elfogyott a vram... hát most nem fog,és én ennek nagyon örülök!
-
TTomax
félisten
A Titan X-et MOST akkor érdemes megvenni ha 1440p+ felett akarsz játszani kompromisszumok nélkül...
Csakhogy ehhez rögtön kettő kell
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #2209 üzenetére
1561MHz, azért az már igen...
-
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #2207 üzenetére
Van custom hűtéses,elérhető is... [link]
-
TTomax
félisten
Nem nem nem...köszönöm ,de nem...
Volt 980SLIm ilyen játék vízzel.Nagyon meg voltam vele elégedve,SLIbe 1580on ment a két gaming...Amilyen sebeséggel én cserélek vgat kidobott pénz a víz,de azért köszönöm.Ráadásul nem is nagyon OC-zom az SLI-t mert minek,ahová ez kevés oda OCval is az lenne,viszont sokkal halkabb lenne,és ha vga-t cserélek esélyes nem két blokkot kukázok,talán még felmegy ez a szett a következőre is.A házamban megvan a két hátsó hely ahová fel tudok rakni két 140es radit,pont azért vettem ezt a házat,nagyon hálás,imádom!
-
TTomax
félisten
A power target az a célzott fogyasztás,amit ha elér a kártya akkor előbb az órajelet veszi vissza,tehát nem boostol annyira,egészen a base clockig,és ha még mindig túl magas akkor a feszt is visszavágja,és még a base clock alá is le tudja vinni az órajelet.(ilyet speciel én még nem láttam.)A Temp target hasonlóképpen működik.
A ref 980Ti,és a Titan X is fesz lockos,csak és kizárólag hard moddal tudod 1.3 VGPU fölé vinni a feszültséget,a 980/970 is ilyen volt.A tapasztalatok azt mutatják,hogy még vízzel sem érdemes feszelni,mert nem skálázódik vele,de baromira melegszik.Szóval nem éri meg a feszt piszkálni.Amit ki tudsz belőle hozni esetleg egy emelt feszes biossal böven elég lesz. -
TTomax
félisten
A legelső dolog amit ki kell lőni a GM200nál az a power target.Custom bios, 350W a 100% csuszka mehet nálam 122%-ig...az olyan 420-430W... De nincs szükség kitolni,léggel nem éri el a 350W-ot a Titan X sem...
-
TTomax
félisten
A ref pcb max 350W terhelésre van tervezve,azon nem segít a blokk sajnos.
Persze biztosan nem fog kifeküdni 400W terhelés alatt sem,de azért csak óvatosan,ekkora gpu tud ám kajálni...Azért 1500on már 30% feletti OCröl beszélünk... én úgy gondolom valahol 1450+ lesz a vége a gpudnak... amúgy ott a teszt TitanX-el amit linkeltem,ott éppen az jön ki,hogy a viz miatt nem feltétlen lehet jobban húzni,elég masszív ez a hűtés.Viszont a vízzel persze nem lehet egy lapon emlegetni.
-
TTomax
félisten
Igazából neked nincs másra szükséged,csak egy olyan biosra ahol ki van tolva a tdp,a többi az mese,mert a ref nyákosok úgyis voltage lockosak,a thermal limit meg téged úgy sem érdekel.
Nekem most ehhez hasonló biossal boostol alapon 1291-re,léggel nincs szívem tovább nyúzni,de az 1440simán benne van SLIben,egy kártya esetén meg az 1480.
Majd kitapasztalod te is hol van a vége a tiédnek.Szerintem vizzel meglesz a stabil 1500,bár én a boostot azért benne hagynám,vagy a tdp limitet nem piszkálnám,mert azért 350W fogyasztás felett könnyen kijön az a kis füst ami "hajta" a gpu-t... a vrm felöl..
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
1hsz...kimondottan waterhez
Here is a modded BIOS with 425W power target AND 1.281v when under load:
- Based on the EVGA SC BIOS, no boost limit
- 350W default power target at 100%
- 425W max power target at 121%
- 1.281v under loadTHIS BIOS IS INTENDED FOR WATERCOOLING/BENCHING USE. Not recommended if you're on the stock air cooler.
Use PX or AB to dial in your +core and power target percentage. There is no need to adjust the voltage.
For flashing instructions see Page 1 of the Titan-X owner's club. thumb.gif
Be sure to use the nvflash utility posted there as well.
Last but not least: DO THIS AT YOUR OWN RISK.
-
TTomax
félisten
válasz
westlake #2017 üzenetére
1300ra boostol az eVGA SC biossal magátol,csak és kizárólag a tdp limit van kitolva...itt használom 24/7 custom venti profillal,amivel kb 55-65% fordulat mellett nem megy el 70Cfokig,de nekem elég jó fajta a házam...
Szinte biztos vagyok benne,hogy a TX-re binneltek gput...
-
TTomax
félisten
De azt nem a gyártó tagadja meg ilyenkor,hanem a viszonteladó,ilyenkor te visszaküldheted a vgat bevizsgálásra és a gyártó dönt,igen az msinél úgy nyilatkoztak,hogy ha nincs fizikai sérülés akkor nem gond ha nincs matrica.eVga nem vacakol,asus mint az msi,gigán meg ha jól tudom nincs.Egyébként pedig én le szoktam tapétavágóval szedni a matricát és filccel megjelölöm melyiken volt.Mert az sem mindegy.
-
TTomax
félisten
Eddig a legjobb driver nálam toronymagasan... GEFORCE ICAFE 352.94 WHQL
Ne zavarjon meg senkit,win 8.1en is tökéletes.Nincs benne 3D,se experience.Stabil,smooth,és a legjobb teljesítményt nyújtja nálam. -
TTomax
félisten
Most ahogy nézegetem a 980Ti árakat fontban,ez pontosan annyi,mint anno a 290X referencia volt amikor jött...igen hát sajnos ennyit esett a forint...
-
-
TTomax
félisten
R353.06
-Supports G-SYNC technology in windowed mode. (Supported for 2-way SLI, but not 3-way or 4-way.)
-Offers both G-SYNC (V-SYNC on) and G-SYNC (V-SYNC off) options.
-Adds support for Ultra-Low Motion Blur (ULMB) in the NVIDIA Control Panel.
-Provides Dynamic Super Resolution (DSR) for notebooks with discrete GeForce GPUs, Fermi-based and above.
-Implements optimizations and bug fixes that provide increased performance for Kepler-based GPUs.Profil-Changes:
-F1 2015 (added 3D Profile "rated as not recommended")
-Heroes of the Storm (updated SLI Profile "set to SingleGPU Mode")
-Killing Floor 2 (updated 3D Profile, Compatibility-Mode "rated as not recommended")
-Monster Hunter Online (added SLI Profile)
-Project CARS (updated 3D Profile,"rated as not recommended")
-Space Engineers (added SLI Profile)
-The Witcher 3 (updated 3D Profile, Compatibility-Mode "rated as good")
-World Of Warships (updated 3D Profile "rated as not recommended")Bugfixes:
-[GeForce Experience, SLI]: Following an in-game resolution change, Shadowplay icon is missing after Alt+ Tab. [200108633]
-[SLI]: Display goes to half tile when 3840 × 2160 resolution is applied. [200095220]
-[OpenGL, Windows 8.1 -x86/x64]: GLSL shader compile error. [1647324]
[-N16x, Windows 8 -x64]: Allow overclocking settings to be read from the video BIOS as long as it has overclocking enabled. [1579756]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest