- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
ingalls #5342 üzenetére
Összes üzeletben ennyi az ára! Szerinted az összes üzletbe visszavitték volna? AMúgy meg oda lenne írva, hogy használt példány! Giga mindig is az olcsóbb kategóriába tartozott!
Olcsó és van rajta cucc is! -
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
ingalls #4762 üzenetére
Nekem mind a 3 cw-s volt, az elso ketto eseteben egy Seasonic G650-es tap volt mellettuk, a harmadik esetben meg az EVGA P, szoval a tap-ot mint hibaforrast kizarnam, egyszeruen ezek ilyenek (Fury is CW-s. tudom, az alaplap is sz@r...
) Ezzel vagy szerencsed vagy nincs, sokaknak egyaltalan nem cw-s, nekem 4-bol 4, ez nem jelent semmi mast mint pech-em van.
Igazabol ha a cw nem zavar es a ventik zaja sem akkor mindegyik Ti jo lesz neked, kicsomagolod, bepattintod, feltolod az utolso drivert es mar megy is mint a raketa, nem kell allitgatni semmit. Ez az aldasa hogy NV eros szoftver tamogatasban. Ha halk kartyat akarsz es nem vizezed akkor Palit vagy ahogy hallottam MSI.
Szerintem nem nagyon tudsz mellenyulni, igazabol mindegyik jo, most megindultak lefele az arak is, szoval Ti jo valasztas, en tudom ajanlani
-
Yllgrim
őstag
válasz
ingalls #4698 üzenetére
Nem tudom idoszeru-e meg, de ami nalam jart az zsenialis volt, csendes, huvos, jol tuningolhatonak ismertem, nem vinnyogot mint a G1 vagy a Zotac es olcsobb is, ellenben 6+8 kabelcsati kellett neki.
MSI-t nem ismerem, de arrol is csak jot hallottam.
(#4713) Morph76: Van, a kozepso csavar hatul kozepen-kozepen
(#4737) hpeter10: Ugysem tartod meg annyi ideig akkor meg nem mind1?
(#4757) Joshi: meg vagy 200-250 en szepen, ffodi mester beallitja a bios-t es mar hasit is
-
deicide
veterán
válasz
ingalls #4711 üzenetére
Csak az iPon és az Aqua ad kupont. És Gigabyte kártyákhoz egyáltalán, mert azok ivétel nélkül szürkecsatornán érkeznek az országba, ahhoz pedig az nVidia nem biztosít, csak azokhoz, amik a hivatalos Magyar disztribútorokon keresztül lettek eladva. Az iPon-on jól megfigyelhető, amik külföldi forrásból vannak, azoknál nincs ott, hogy jár hozzá az MGS, a többinél ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest