- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
csabaspecial #42108 üzenetére
Még mindig nem írtad le a kártya pontos típusát.
-
pengwin
addikt
válasz
csabaspecial #42108 üzenetére
Csak és kizárólag a gyártó oldaláról.
Lehet fórumokban is találni, azokat tessék elkerülni, mert nem tudod mi van bennük.
-
pengwin
addikt
válasz
csabaspecial #42105 üzenetére
Ha nincs olyan hibája, amit az újabb BIOS biztosan javít, akkor szerinetm ne piszkáld.
nvflash-sel lehet egyébként frissíteni, nem egy nagy bonyolultságú művelet. Csak előtte lőjjél le minden egyéb programot, ami fut a gépen, és vigyázz ne legyen pont akkor áramszünet.
-
Cs1csó
titán
válasz
csabaspecial #42105 üzenetére
- konkrétan melyik típus pl. Asus Strix, MSI Gaming, stb.?
- miért akarsz frissíteni egy kb. 5 éves kártyát?Két esetben látom értelmét firmware/BIOS frissítésnek:
- ha mint pl. a GIGA kártyák alapban nem elérhető a passzív mód, tehát 30-40°C-os kártya esetén is megy a ventilátor (bőven elég ha 55-60°C-nál bekapcsol ergo terhelésnél)
- ha van valami hiba ami nálad előjön pl. DVI, vagy HDMI, vagy a DP kapcsolat esetén stb. és es erre ad javítást.Nekem Asus Strix-em van 5 éve és nem csináltam rajta semmi ilyet mert úgy működik a kártya ahogy kell, lehet van hozzá frissebb BIOS/firmware de mint írtam nem tapasztalok hibát ezért nem is foglalkoztam ezzel.
Utánanéztem az én kártyámra - Strix - is van egy BIOS update:Version 1.02016/03/041.85 MBytes
BIOS update for STRIX-GTX970
Fix DP display issue with certain monitors.
De mivel én HDMI kábelel használom ezért számomra nem releváns ez a frissítés. Persze ha változtatás miatt szükségem lenne DP kábeles csatlakozásra és elő is jönne a hiba akkor frissítenémAmúgy egy BIOS/firmware frissítésnél a legfontosabb, hogy a folyamat ne legyen megszaktíva pl. áramszünet, de ne is legyen a folyamat közben hard reset-elve vagy kikapcsolva mert az akár galyra vághatja az eszközt (alaplapnál hallottam már ilyet) ha van pl. egy szünetmentes áramforrásod - UPS - akkor azt használd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest