- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a helyzet,hogy vagyunk itt sokan akiket nem nagyon érdekel a 780Ti.
A 3-way sli 780-t sem cseréltem,mert semmi értelme nem lett volna.Senki nem mondta,hogy nem jó a 780 vagy a 780Ti.
Mindenki szépen megtartja a kártyáját és örül neki.
Látom arra megy ki a beszélgetés ki miért és hogyan talál önigazolást,hogy ne cserélje a 780Ti kártyáját.
Nem is kell,megy az ugyanúgy.
Magyarázni sem kell mitől jó a 780Ti és mitől jó a 970 980.Aki cserélni akar ugy is meg fogja kérdezni érdemes-e.
És mindig azt a választ fogja akpni,hogy akkor cseréljen ha ki akar mást próbálni,érinti a kisebb fogyasztás... egyébként nem érdemes a 780Ti-ről váltani.Mi pedig örülünk a 970 980 kártyáinknak.
Új generációt ami erős,megvesszük "olcsón",nem sűrűn fordul elő ilyesmi. -
brumi1024
veterán
A GPU-s résszel még talán, bár nekem is tetszenek, de a motoros résszel nem értek egyet, kötekednék kicsit.
Hasonlítsunk mondjuk egy 1.2 TSI-t egy szintén VW konszernbeli 1.6-ossal, mert körülbelül azzal egy kategória, ezzel nem a nagyturbós autókat, meg a 4 literes benzintemetőket akarják leváltani. 1.2 TSI, 1.6 szívó. Ahogy látod a jelleggörbéken, egyrészt közel sincs lineáris kapcsolat a teljesítmény és a fordulatszám közt, sőt még a monotonitás sem állapítható. A nagyobb szívó ráadásul 5500-nál adja le a 77kW-os maximális teljesítményét, szemben az 1.2-es 4500 rpm-jével. Az alacsony fordulaton jövő erő-érzet a nyomatéknak tudható be, arra pedig megint nem lesz jó a szívó, mert nyomatékot ott nem találsz. Az 1.4-es motoroknál pedig még nagyobb a különbség. Egyetlen területen nem biztos a TSI előnye, ez a megbízhatóság, a bonyolultságából és a kicsit más bánásmódigényéből adódóan (hidegen nem pörgetjük a turbót, terhelés után hagyjuk leállni, stb.).
(#511) joshua7: Bezony ám, húz az
-
-
beci43
senior tag
Nálam 1200-on megy boosttal (780 Ti) és 5-10%-ot rányom a 980-ra.Mondjuk Metro,Crysis 3 most nincs fent,de ma azt is feldobom.
Majd ha jön a 980Ti,talán azt megveszem,de lehet hogy ezt a generációt kihagyom.Féléves a Ti-m,minden fullban akadozás mentesen fut rajta.
Akik 680-770-el rendelkeznek,megéri a csere,nekem nem. -
SzlobiG
félisten
Azért írtam, hogy majdnem full hd-n 8%-al gyorsabb csak a 780 Ti. Az meg nem sok és mennyivel többet fogyaszt az a kártya.
(#17) h1mpi Hát nagy bukó lesz ha elakarja adni vki az tuti. Én biztos nem fogok rohanni egyikért se, viszont a 970 sli az brutál lehet még léggel is simán vállalható.
(#20) Motion_Blur Nagyon kinyírják az árakat a 970-el nem csak a 780/780ti hanem a 290x/290 se fog kelleni senkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest