- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary #8256 üzenetére
Dehogy nezlek hulyenek. Csak nekem mindig viccesek az olyan irasok, hogy 4.4 stabil, max 65 fok...
En tuningnal ezzel kezdem mindig. Megkeresem a legnagyobb orajelet, ahol meg linx stabil. Vagy prime. Mert ha azt kibirja, akkor mindent... Ennyi erovel minek a raknak hasznaljak az emberek a furmarkot? Miert nem eleg egy heaven pl?
Dx12 naziv megjeleneseig a jatekok egyike sem terhel furmark kozelebe. Megis mindenki azt hasznalja. Meg itt a forumon is... Nem ertem... Vganal igen, procinal nem?
-
balint107
aktív tag
válasz
ittakary #8246 üzenetére
Pár napon belül valószínű elkészül egy GTX 960 teszt videom, amiben lesz GTA V is meg még pár játék, MSI Afterral, beállításokkal stb, hogyan szerepel a kártya. Ha ez megfelel és tudsz várni néhány napot, akkor linkelem neked. Most külön nem fáradoznék ezzel, ha nem haragszol. Elkészítem a nyersanyagokat ma a videohoz. Holnap meg már szerelni kell Uncsi tesóm gépét ezzel a karival és egy I5 4460-nal
-
válasz
ittakary #8184 üzenetére
Erre visszatérve, jelezzen, ha valakinek van ideje egy erős CPU-val (lehetőleg 2500k/2600k/3570k/3770k - ezek 4,5GHz-en legalább vagy 4690k/4790/4790k) le tudna futtatni adott beállításokon Benchmarkot
Feladat: 3x egymás után lefuttatod és elküldöd nekem a TXT fájlokat.
Az erős CPU azért lenne valamennyire követelmény, mert nekem 4790k-val mért eredményeim vannak, ami alapórajelen is 4,4GHz-en megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest