Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz Dreamie #113505 üzenetére
Jah en mindig kimegyek a geppel az udvarra es ott kifujom vele.
Regebben suritett levegos sprayel szenvedtem, de 2 fujas utan kopi ki a folyekony allapotu levegot, fagy, oda a nyomas stb.Miota megvan ez a kis kezi cucc mindent is portalanitok vele amit kibirok vinni az udvarra
Megmentett mar vagy 100 doboz suritett levegos spray vasarlastolKompresszor is megoldas, de ott azert vigyazni kell mert sokan nem tudjak, hogy 10+ bar nyomassal tobb kart lehet okozni mint hasznot
...
-
Puma K
nagyúr
válasz Dreamie #113498 üzenetére
Mikroszálas kendővel és nagy tisztaságú izopropil-alkohollal meglehet tisztogatni a masina adott pontjait. Vagy még egy jó porszívó ami tud szívni-fújni és egy finom sörtéjű festőecset az ami segítségére lehet az embernek.
Persze mind a két esetben áramtalanítani kell a gépet
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
PeTeR_33
tag
válasz Dreamie #106552 üzenetére
Nagyságrendileg 2 millió nyugdíjasunk van.
Ugyanennyi roma.Akiket lehetetlen munkára fogni..
Nem bírunk ennyi embert eltartani.Lehetetlen.Én nem keresek jól.Almát termelek egyre nehezebb.
De itt kell helyt állnom,mert ez a hazám.
Nagyon sok embert ismerek aki kimenet családostól.10 éve kint él.Van 2db 3millió Ft értékű autója és ennyi.
Most jár közel a 40hez.
Állampolgárságot nem kap.És 20év múlva tudod mi fog történni???Haza kullog.Kap majd itt nyugdíjat és egészségügyi ellátást, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
PeTeR_33
tag
válasz Dreamie #106550 üzenetére
Az amit leírtam az nettó haza árulás definíciója.
Menjen mindenki oda dolgozni ahova akár.
De előtte fizesse ki a számlát.
Hogy kedves barátom ennyibe kerültél az államnak,adófizetőknek.Fizesd ki....
Mert nem azért fizetek adót,hogy a németnek, angolna orvosa legyen...Ez vicc...Én vagy shkiz0 meg tudunk élni Szabolcsban??
Márpedig ha mi meg tudunk akkor bárki meg tud.[ Szerkesztve ]
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
nagyúr
válasz Dreamie #105028 üzenetére
Pedig az élet minden területén az látszott, hogy minden ára megy az egekbe.
Nézd meg pár éve egy csúcs S6 mennyibe került, és most mennyibe megy egy S20 vagy S21. És évről évre drágább.
És nem hiszem, hogy ez olcsóbb lesz. Ez egy trend.
Anno mikor még egy távközlési cégnél melóztam, (2010 környéke) T-től volt bérelt vonal havi 400-ért 300 vagy 400Mbit. Lejárt a szerződés és hiába mondtuk, hogy nekünk elég a 400 de mivel változnak az idők, meg nő a Mbit / forint arány lefelé nem volt opció. Inkább azt mondták adnak gigabitet de lefelé semmilyen módon nem mehetett az ár.
Na kb ez van most a telefonok, és minden más esetén is.
És azért vicc, hogy egy csúcs mobiltelefon, vagy vga, vagy tv évről évre mennyit drágul.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
válasz Dreamie #104967 üzenetére
hát anno nem is néztem hogy van e rajtuk matrica...
mert ha nincs akkor nem bukja a garit?
de ha nem is bukja, és cserélem a padot, majd vissza kell küldeni, akkor rakjam vissza a padot a kártyára?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
keIdor
titán
válasz Dreamie #101636 üzenetére
Bizony. Külföldön sem jobb a helyzet, mert nincs semmi készlet.
Most már kitartok, én nem veszek semmit 500k-ért.
Shkiz0-nak oda adtam volna az 1200€-t a Strixért, mert ő korrekt volt a múltban is, scalpereknek egy centet sem.
Akkor marad az iPad. Pedig már simán az internetezés is hiányzik, egérrel...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Dreamie #101633 üzenetére
Nem kell. Én annyira nem szeretek már variálni, megveszek valamit, akkor az másfél-két évig a gépben kéne maradjon. Tudom valaki már a hatodik-hetedik Amperét tapossa, pl a kacsa, mert két hetente lecseréli, de én már erre sajnálom az időt és az eladással nem szeretnék foglalkozni.
Úgy vagyok a 3070-el, hogy két évig előttem volt ez a teljesítmény, mint lehetőség (2080Ti) és ha arra nemet mondtam, akkor most már elengedem.Gondolkoztam rajta egyébként, a 3060Ti-n is, csak utána ugyanúgy vadászni kéne erősebbet, a régit meg eladni.
Idő, alkalmazkodás, ha messze van akkor csomagküldés, oda is elmenni... áhh. Lusta vagyok én már ehhez. Ha most lenne valami ajánlat, akkor legalább 2022 közepéig maradna.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VTom
veterán
válasz Dreamie #97122 üzenetére
Én adtam le előrendelést az Alzában tegnap, azt még befogadták, és nem volt kint ez a februári dátum.
Szerintem a berendelt mennyiségeket lerabolták előrendelésben, mint eddig mindenhol.
Kérdés, hogy mennyi visszalépés lesz, mikor majd ki kellene fizetni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest