Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz PeTeR_33 #106551 üzenetére
shkiz0 meg tud, mert elad havonta 2 3080-at, és kész
"Az amit leírtam az nettó haza árulás definíciója." azért ez így elég meredek kijelentés. Meg kellene kérdezni azokat akik külfüldre mentek boldogulni, hogy miért.
De mondok egy példát is rögtön. 2 diplomás jogász doktor haveromnak elege lett a közigazgatásból, mert a fizetése egy 3 műszakban dolozó operátorénak felelt meg, ill. kicsit nehezményezte, mikor az első sorban felállva kellett tapsolni a Kéviselő Úrnak. Elvégzett egy villanyszerelő tanfolyamot, kiment a határ mellé külföldre, azóta is villanyszerelőként dolgozik, elköltözött a panelből, házat vett, félretett pénze van, ill. egy régi mercije amit csak vasárnap vesz elő. Ez a különbség.
A fizetését ugyanúgy itthon költi, aminek több, mint egy negyede az államot illeti, csak mondom.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Dreamie
őstag
válasz PeTeR_33 #106551 üzenetére
És amit utánad fizetnek az államnak? Te nem kéred rajtuk számon? Még nem vagyok nyugdíjas, de már előre félek, hogy nem is lesz nyugdíjam. Az egészségügyi ellátás meg hagyjuk, voltam már kórházban, többet nem szeretnék... A fizetésekről meg nem is beszélek. Én egész jól keresek itthon, de ez külföldön 3x keresik meg ugyanennyi idő alatt jobb körülmények között.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest