- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
PeTeR_33 #106551 üzenetére
shkiz0 meg tud, mert elad havonta 2 3080-at, és kész
"Az amit leírtam az nettó haza árulás definíciója." azért ez így elég meredek kijelentés. Meg kellene kérdezni azokat akik külfüldre mentek boldogulni, hogy miért.
De mondok egy példát is rögtön. 2 diplomás jogász doktor haveromnak elege lett a közigazgatásból, mert a fizetése egy 3 műszakban dolozó operátorénak felelt meg, ill. kicsit nehezményezte, mikor az első sorban felállva kellett tapsolni a Kéviselő Úrnak. Elvégzett egy villanyszerelő tanfolyamot, kiment a határ mellé külföldre, azóta is villanyszerelőként dolgozik, elköltözött a panelből, házat vett, félretett pénze van, ill. egy régi mercije amit csak vasárnap vesz elő. Ez a különbség.
A fizetését ugyanúgy itthon költi, aminek több, mint egy negyede az államot illeti, csak mondom. -
Dreamie
őstag
válasz
PeTeR_33 #106551 üzenetére
És amit utánad fizetnek az államnak? Te nem kéred rajtuk számon? Még nem vagyok nyugdíjas, de már előre félek, hogy nem is lesz nyugdíjam. Az egészségügyi ellátás meg hagyjuk, voltam már kórházban, többet nem szeretnék... A fizetésekről meg nem is beszélek. Én egész jól keresek itthon, de ez külföldön 3x keresik meg ugyanennyi idő alatt jobb körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mozilla Firefox
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest