Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
válasz ScomComputer #109696 üzenetére
Számomra fura, hogy azonnal tönkre ment a kártya....
Mellesleg nem tudom, hogy ilyen esetben betartották az ESD érintésvédelmi szabályokat.
Nem álltak neki műszálas ruhában nem leföldelt állapotban szerelni... stb...
Itt nagyon sok tényező játszik.
Egy pillanat alatt tönkre lehet ezeket tenni már csak ilyenek miatt is.
Az is lehet mikor összerakta szépen kisütötte.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ScomComputer
veterán
Privet....RTX2060 / 12GB test...
-
ScomComputer
veterán
Na ez tényleges egy érdekes eset..szerintetek ?
Perrel fenyegetnek egy használt videókártya miatt. GTX 1080Ti[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz ScomComputer #109693 üzenetére
Majd 1 év múlva talán jó lesz
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
AsakuraDave
őstag
válasz ScomComputer #109693 üzenetére
Van vele bármi probléma?
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ScomComputer
veterán
Battlefield "6" on PS4....
[link] -
Puma K
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #109688 üzenetére
ah, ennek tobbretegu pluss szore van, mint a norveg erdei macskaknak, tetejeben amelyik hullajtja a szoret annak erzekeny a gyomra es amiatt is lehet. probaltak kefelni, de kb eselytelen.
snecy20: ja, ezen mar legalabb kivagas volt a lapnak, viszont elfelejtettek hatul helyet is csinalni, szoval volt kb 2mm se az oldallapig.
mondjuk akkoriban ez a csucshazaknal se volt megoldva, ld TJ07 vagy a Cosmos RC1000
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
snecy20
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #109687 üzenetére
Azt nem szeretem ha nagy a bundája a kutyának és hullik mint a fene. A mi kutyáinknak mindig keféltük a bundáját, hogy minimalizáljuk a szőrt a lakásban-ruhán.
Mióta vannak ezek a szöszleszedő hengerek azóta simán le tudom tagadni hogy van itthon kutya
Anno a 690 nem tetszett. Inkább az 590-et választottam: Cooler Master Centurion 590
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #109686 üzenetére
csaladban most jon egy fekete Fractal 7 karacsonyra. ket wolfdogjuk van, ebbol az egyiken azert elegge latszik a husky+malamut genkeszlet es persze folyamatosan hullik a szore, csak neha jobban .
az egyik gephazuk egy regi Fractal R3 USB3, az birja jol, a masik kb hasonlo mint a TT71 amit linkeltel ATX meretben, na az nem igazan. mondjuk a TT71 inkabb a CM690re hasonlitott szvsz, bar akkoriban volt egy par eves ciklus, amikor lehetett elerheto aron remekul szellozo es jo kialakitasu hazakat kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
-
veterán
Ti milyen fehér gépházat vennétek?
(Kérdeztem a házas topicban, de a ti véleményetek is érdekelne)
Most legjobb a BQ! 802 jön be, de tetszik még Phanteks P500A is.
Mindenképp fehéret akarok és nem ezüst stb. Eseteleg ezeken kívül más ajánlás?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
ScomComputer
veterán
Eljött ez az idő is mikor ebből lesz unboxing videó...ja és RGB-s...
[link] -
ScomComputer
veterán
Csak úgy tombol a demokrácia..... [link]
-
ÁdiBá
veterán
-
ÁdiBá
veterán
Köszönjük szépen! Mindenkitől
ÁdiBá
-
-
proci985
MODERÁTOR
na, bent a memoria. 2x 2x16GBs kittel megyek, ehhez kepest a default beallitasokkal kb ez a masodik memoriam valaha, amit beraktam es ment a memvezerlo (GMCH/northbridge) piszkalasa nelkul 4 dimmel, de az elso 4x4GB vengeance ddr3-1600 volt X79en aminel ez csatornankent meg mindig csak egy ramot jelentett.
az elozo egy Dominator Platinum 2800 volt (x99 edition, 4x8GB), ez egy Vengeance Pro SL 3200. felismeri az iCue, vegre vannak hofok adatok is. az led annyira nem szep es nem lehet gyengiteni a fenyerejet, plusz a 10 led elegge latszik. a dominator eleve masszivabb volt, ugyanakkor a Dominator meg 2133on is melegedett, mint annak a rendje ugy, hogy egy 120as venti kozvetlenul (2mmre) a memoriak tetejerol huzta le a meleget.
btw a Dominatorokat vegul 2133on sikerult elfogadhato beallitasokkal stabilizalni (!!!), ehhez kepest a Vengeance default 2666on stabil. egyelore XMPt nem akarom nezni, most az a kerdes, hogy mit fog szolni, ha ratolok 3 memoriastabilitasra iszonyatosan haklis VMet egyszerre. aztan ha oke, akkor jon meg 4 parhuzamosan ha minden jol megy.
aztan karacsony korul lesz ra egy napom leulni es vegignezni a beallitasokat.
ja igen, az egy dolog, hogy az 1800X es a Dominator nem szerette egymast, nade kesobb a 3900X se. a lap x370 tovabbra is, de a memvezerlo nem attol fugg, plusz ezen kifejezettne jol volt megoldva a memoriak bekotese.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
"Éljen" a gyenge forint...
Megrohamozták a szlovákok a magyar bevásárlóközpontokat – nem csak az árfolyam miatt
-
-
keIdor
titán
Svédország betiltaná a bányászatot [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
AsakuraDave
őstag
válasz ScomComputer #109653 üzenetére
7:35 "ott megy egy májom" Kegyetlen ez a hely
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
ScomComputer
veterán
Milyen jól tolja a srác magyarul....nincs vírus lehet menni,főleg a kábelszerelőnek(erről a Mucsi féle villanyszerelés jut eszembe,a videó az utcai kábeleket is mutatja)...
[link] -
AsakuraDave
őstag
válasz snecy20 #109650 üzenetére
Mert van a másik véglet akik meg azt hiszik, hogy 2 oltás de 0 utána követés, tehát, hogy védett lett-e , alakult-e ki ellenanyag és mennyi stb., után róluk lepattan a covid...
-
snecy20
nagyúr
válasz -=RelakS=- #109648 üzenetére
Ez mind igaz.
De továbbra is ott van az, amit én nem tudok megérteni, hogy a f*szomért kell még ilyenkor is oda-vissza röpködni pl. Európa és Afrika között...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz snecy20 #109646 üzenetére
Felmerül a gyanú?
Amikor még mindig kételkednek a maszkban, oltásban, otthonmaradásban?
Amikor az oltatlan hőbörög az oltási bizonyítványhoz kötött lezárások miatt, hogy miért félnek az oltottak, és nem jut el az agyáig, hogy az oltatlanokat védenék?
Amikor még mindig az a legfőbb érv az oltás ellen, hogy az oltott is megfertőződhet, és terjesztheti a vírust?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
snecy20
nagyúr
Ha sikerül az Omicron-t is szétspriccelni hetek alatt az egész világon, akkor felmerül a gyanú, hogy az emberiség az elmúlt közel 2 év során semmit nem tanult....
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
Puma K
nagyúr
válasz Raymond #109637 üzenetére
Természetesen tudom hogy nincs ilyen fejük a mozdonyoknak és hogy Thamás a kisvasút szereplői vannak a képen
Pedig elég menő lenne ilyen, az ember lelkébe mélyen beletekintő arcú mozdonyokat várni a peronon
Az a kép japánból van, mert ott bizony van lehetőség ilyen mozdonyokkal utazni
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #109634 üzenetére
elsore az nekem is beragadt. egyebkent mondanam, hogy hagyd a fenebe es nezd meg youtubeon az utolso ket percet mert poen, de mast nem vesztesz vele. elso vegigjatszason akkor nagyon a jatek vegen vagy (az a misszio eleve a Totentanz utan valik elerhetove es egyike az utolsonak befejezheto sidequesteknek a Kerry tortenetszal es az Us Cracks tortenetszal mellett), en kiprobalnam az OP551 main questet. gondolom mas ugysincs nagyon mar hatra.
-
Devid_81
félisten
NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti confirmed to feature Micron’s 21 Gbps GDDR6X memory
...the card is also the first product to utilize 16Gb (2GB) modules based on GDDR6X technology.
NVIDIA RTX 3090 Ti is the first GeForce card to feature full GA102 GPU with 10752 CUDA cores. Thanks to the faster memory and 384-bit wide memory bus, the card will be able to cross 1 TB/s of bandwidth for the time in GeForce history.
According to the rumors, the RTX 3090 Ti is to have a default TDP of 450W, over 100W more than the non-Ti model.
Nagy szukseg van erre is
...
-
cyberkind
félisten
válasz Raymond #109632 üzenetére
Nekem volt egy pár, de ez a kettő volt az, amiről semmit se tudtam, így mentem tovább, de például nálam az egyik cyberpsycho küldi is alig akart "elindulni", és ez is benne maradt a játékban, a különbség annyi, hogy először legalább 10x töltöttem vissza a mentést, mire beadta, ez mára csak 2-re módosult.
proci985
Igen, pontosan ez volt elsőnek. A második pedig a Psalm.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #109630 üzenetére
Első körben amikor Johnny nem jelenik meg a sivatagban azokon a fém építményeken
Killing in the name of, gondolom a routert nem engedte megtalalni es az volt az alap problema, aztan utana a Biotech flatsnal nem jelent meg ugye [kép] ezen az epitmenyen?Moron Labe volt a masodik esetben amit buktal vagy a Psalm? nekem az meg 1.00 alatt a legelso vegigjatszasnal tortent. Azt hittem azt 1.2 utan teljesen javitottak. Spawnnal egyebkent lehet mas furcsasag is, pl itemizacional idegorlo max slotos legendarykat talalni a nem respawnolok kozul. Az arusos legendary blueprintek kapcsan egyebkent egy ponton annyira felhuztam magam, hogy csinaltam egy ticketet a supportnak aztan leveleztem is veluk egy ideig. Egyebkent 1.2 utan azonnal irtak, hogy nezzek ra, majd nemi extra levelvaltas utan 1.3ra stabilizaltak. Mondjuk szvsz meg legalabb egy itemizacios patch kelleni fog, kb nulla vagy minimalis munkaval lehetne javitani a variacios lehetosegeken.
Raymond: Beat on the brat buildtol fuggoen tenyleg durvan nehez lett, bar celiranyos brawler (addig atspecelt reflex assault/katana build) builddel oke. hackerrel nehez, ha meg alapvetoen int+cool+tech a build ugy jo kozelitessel csak elfekudni lehet az utolso ellenfel ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz cyberkind #109630 üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt a misszioknal, bejott mind ahogy kellett, a sniper rifle-t is megkaptam ott a hid alatt a Cyberpsycho elintezese utan. Az egyetlen amit nem csinaltam meg az a negy darab Beat the Brat mert egyszeruen nem nekem valok.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #109626 üzenetére
Első körben amikor Johnny nem jelenik meg a sivatagban azokon a fém építményeken (fogalmam sincs minek nevezzem), először azt hittem, hogy csak időhöz vagy valamihez van kötve, ezért elmentem csinálni más küldiket, de aztán kiderült, hogy ez a küldi viszatöltős, hogy ha nincs ott Johnny, tehát ez ennyi volt.
Másodszorra ugyan csak egy legendary blueprint-et buktam, de akkor még nem tudtam, hogy ez is ilyen "trükkös" küldetés, így csak elvégeztem a küldit és ennyi, aztán amikor kiderült, hogy ott kéne dobnia az egyik, ha nem a legjobb rifle-t, de csak egy bizonyos esetben, már megint csak túl voltam mindenen, így megelégeltem az egészet, pláne annak a tudatában, hogy erről a bug-ról is tudnak, de nem történik semmi.
Ebben a játékban az frusztrál(t), hogy beleraktam nem kevés időt, majd egy ilyennel elcseszi, de ahogy a topikjában is írtam, a gameplay-t negatívan tudta befolyásolni a CDPR az update-tekkel, de a bugokra nem feküdtek rá ezerrel, ez is undorító.
Szerencse a TW3 Defenitive Edition-t a CDPR csak felügyeli meg a grafmotort adja, nem ők csinálják, így ott van remény.
Puma K
Ha csak a tartalmat nézzük, a 30Eu teljesen jó, mert maga a hangulat, a sztori, meg a kötött, kvázi megkomponált részek teljesen új szintre emelik ezt az egészet, csak ez nem tart túl sokáig, meg hát a sztori is egy Johnny Memonic, szóval...[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #109616 üzenetére
A virágboltival és az adott időszaknak megfelelően a legfrissebb verzióval nem találkoztam olyan buggal amit egy visszatöltés ne oldott volna meg.
Számomra a botrányosan rossz autók irányítása nem tetszett. És hogy találtam valami olyan mod-ot amit a karakterem a tenyeréből húzott ki és ha azzal kaszaboltam akkor kb nem volt ellenfelem. Így már túl könnyű lett a játék.
Igyekeztem úgy játszani, hogy távolról csipegettem az ellenségeket vagy közelről csendben kiiktattam őket. De ha nem jött össze akkor shotival vagy a már említett húrokkal megoldottam a helyzeteket.
Most csak azért nézegetem hogy meg kéne venni, mert 30 eurót már megérne, de nincs meg az az érzésem, hogy na ez kell nekem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #109624 üzenetére
melyik mellekkuldetesekkel sikerult ennyire bebugolnod egyebkent? masodikra nem lett volna egyszerubb a kb 10 automata mentes egyikere rerollolni? ahogy tudom jelenleg megfelelo PCn utolso patchel (hivatalos jateknal) 1-2 kuldetes van, ami problemas tud lenni. es azok se olyanok, mint az elejen a Killing in the Name es a Bloody ritual ahol adott esetben harom ujratoltes kellett mire mukodtek a triggerek.
egyebkent azt megertem, ha frusztral. plusz az, hogy kinek mi jon be az szubjektiv
Raymond: koszi a tippet! nagyon mostanaban nem volt idom, de ranezek, jokat hallottam rola.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz proci985 #109622 üzenetére
Nem tudom, elmeletileg telepitette, ejjel futtatam azt is (#109612) mert a Forza-nal is ez volt aztan inditas utan megint le akar tolteni es telepiteni ugyanannyit. De rohadt lassan megy. Vasarnal delutan 5-10Mbps kozott huzott, ejjel felment 20-ra, most megint olyan 10 korul megy es ahogy irtam visszaugrott 38%-ra 80-rol. Nem ertem milyen rendszer/megoldas ez, van olyan erzesem hogy torolni fog kelleni es ujra nekifutni elobb-utobb.
-
cyberkind
félisten
válasz proci985 #109619 üzenetére
Nem fogok belemenni a részletekbe veled, mert te foggal-körömmel nonstop véded ezt a szart, tehát csak a 150 órára reagálok: az első ~90 óra az a megjelenés utáni hetekben jött össze, ahol szintén nem toltam ki, mert az egyik mellékküldi beragadt, így az bukó lett volna, a visszatöltés meg rengeteg órát nullázott volna, így elment a kedvem. A második ~60 óra meg nemrég jött össze, ekkor már 1.31-es volt a játék, de minimum 1.3-as, és azt a játékmenetemet is egy hasonló bug ölte meg, de ennél a pontnál már az esélyt is elvettem a játéktól, így nem azt mondom, hogy 150 óra kellett, de a 150 óra nagyon is elég egy megalapozott véleményhez.
-
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz cyberkind #109614 üzenetére
azt ugye vagod, hogy ez a video arrol szolt, hogy a youtuber mindenki mashoz kepest ket het kesessel csinalt egy a tobbiektol osszelopott videot a most upvoted commentek zanzasitasaval. a fanbase meg elkonyvelte, hogy "annyira rossz a CP, hogy visszajott videot csinalni", es veletlenul se zero effort cash grabrol. szanalmas sellout egy valaha kovetotaborral biro youtubertol. bocsi a kemeny velemenyert, de egy idoben a trollok kb minden otodik hozzaszolasban ezt linkeltek a steam forumokon, egy ponton egyebkent spam miatt gyakorlatilag ki is lottek az osszes erre mutato linket. amivel nekem az volt a bajom, hogy ez egy mindenhonnan osszelopkodott crowd pleaser volt, most tenyleg erre van igeny?
egyebkent tenyleg 150 ora es ket vegigjatszas kellett eldonteni, hogy ez megse jo, vagy azert volt, ami bejott?
Puma K: ez egy cash grab, a rajongoi velemenyenek a visszamondasa penzert, nulla sajat contenttel. abban se vagyok biztos, hogy a youtuber egyaltalan jatszott vele, de ugye nem abbol van a penze.
ha deus ex vagy dishonored bejott, akkor vedd meg. ha a witcher3 bejott es ugyanaz jovobeli settinggel jol hangzik (a witcher3 minden limitacioival egyutt, i.e. sok dolgot jol csinal de vannak bugok es nem minden mechanikaja kifejezetten jo), akkor vedd meg. ha GTA6ot varsz, akkor ne vedd meg mert csak csalodni fogsz.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #109614 üzenetére
Azért szomorú, hogy a számomra baromira utált Saints Row több komplexitást mutat és jobb minőséget mint a CP2077...
Oké ez egy 2021. január 17-én készített összeállítás a CP2077 legrosszabb mozzanataiból, de na
Pont most nézegettem, hogy ~30 euróért meg kéne venni a CP2077-et...
-
cyberkind
félisten
-
Raymond
félisten
MSFS telepites a Store-bol:
Elinditon tegnap este hogy majd ejjel letolti, azt irta kell neki 120 vagy 130 vagy valahogy igy GB. OK, nem gond. Nezem ott van mar reggel hogy Play es ott a Notifications is hogy feltelepult. Most delutan mondom elinditom megnezem milyen. Az elso lepes mandatory update 126GB Akkor mit telepitett elotte? Fantasztikus "experience"
Szerk: ja, es 12-20Mbit/s sebessegel tolt file-tol fuggoen...
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz Puma K #109608 üzenetére
Én két Vodka után lenyomtam egy Bajor sört is
Az Omkironra lehet már így kérem, https://youtu.be/q-rZqdWvGpoKeldor meg csak sörözget
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #109604 üzenetére
Holnap megyek a második oltásomért...
Még júniusban Janssen-t lövettem, ami 1 adagos. Most nem tudom mit fognak javasolni. De elvileg a 2. janssen oltással 94%-os lehetne a vírusirtóm... bár nálam ~5 hónapról lenne szó az első után...
-
PitLee
őstag
válasz AsakuraDave #109598 üzenetére
Valami vígjátékba elsüthetnék egyszer
Te svéd titkos ügynök vagy?
Én? nem, nem japán turista vagyok. ..
Majd megfordulna gázálarcba az emberünk kezében egy nyitott surströmming konzervvel, miközben a másiknak semmi baja . . -
keIdor
titán
-
Puma K
nagyúr
válasz snecy20 #109592 üzenetére
Jól tetted hogy lemondtad.
Engem hívtak bulizni tegnap meg ma is. De nem mentem. Kérdik miért... elmeséltem mi történt és hogy így télen a zárt helyes bulizást nem adom. Majd tavasszal a szabadtéri történetek mehetnek.
Most így télen max pár közelebbi haverral-ismerőssel túrázni megyek erdőbe-hegyre.
-
snecy20
nagyúr
Furcsa minőségű élet lehet ott...de mindenki vidám, és mosolyog... [link]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest