- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- A Nokia Lumia főhajtás is Android 15-re váltott
- iPhone topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz R3plica70 #17095 üzenetére
Helló! Még nem csináltam meg, mert vártam, hogy hátha valaki megerősíti azt, ahogy én gondolom, hogy kell mindezt csinálni. Köszi a segítséget, mindjárt megejtem a frissítést, amint elolvastam mindent.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Zebu
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz R3plica70 #16892 üzenetére
Azért persze online meglehet nézni egyes termékeknél a grafikonokat, hogy az elmúlt időben, hogy alakult az ára és pl. amiket én nézek most azok durván felmentek így a Black Friday előtt, nyilván a készlethiány is játszik, de azért amikor az amúgy is drágább terméket leárazzák mondjuk 20%-al és még úgy is többe kerül, mint mondjuk 1 hónapja azért na. Az nem egy igazi leárazás.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
szasanyi
félisten
válasz R3plica70 #16630 üzenetére
Én is az imént olvastam, és egyetértek. A kártya jó, a gyári ventivezérlés és a hőfokok szintén nem is értem minek kell.
És ugye probléma esetén mindig a szoftveres okok lehetőségeit iktatjuk ki először.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz R3plica70 #16630 üzenetére
Azért gyanakszom HW hibára, mert a program szépen írja, hogy ELVILEG X százalékon megy a ventilátor, de gyakorlatilag meg se mozdult, hanem egyszercsak magához tért, és akkor élből az "elvilegi" sebességre kapcsolt... Tehát a program kiadta az ukászt (illetve mire elment 90 fokig addig "jópárszor" kiadta már), de a HW elfelejtette megcsinálni, vagy nem is tudom.
De mint mondtam pár napja visszaállítottam mindent gyári értékekre, oszt kíváncsian várom mi a stájsz.
There is no war. Only the harvest.
-
Szinyák
őstag
válasz R3plica70 #16497 üzenetére
kösz a helpet sikerült, felment a GS.-re a GLH bios.
1: Letöltöttem a TPU GLH biost 2016-09-30 bios flash utána , csak vigyázni kell vele mert ezen még tuti nem javították a Micron ramos instabilitási problémát . Mert a hivatalos honlapon októberben jelentek meg a javítások!2: Leszedtem a hivatalos honlapról a legfrissebb GLH biost gyári programmal felment.
Jah is Flash előtt semmi tweak program menjen a háttérbe ! ,mert úgy elszállt tőle öröm volt nézni szép memória anomáliákat köpködte kifele. Az én bambaságom volt nem kapcsoltam ki előtte és rá küldte boot után a OC beállításokat . Maradt a 2 bios így helyre lehetett állítani .
eredmény
jah és a TDP.-t is kitolja így marad a kártyában némi tartalék és kegyetlenül boostol is öröm e bódogtág.[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
Szinyák
őstag
válasz R3plica70 #16467 üzenetére
hmmm érdekes történet és hasznos, mert én is bios update.-el kezdtem . Micron .-ramos GS van nekem is . Hivatalos oldalról leszedtem a GLH biost gyári programmal feltettem ment elsőre gond nélkül.
De órajel emelés nem történt maradt a 1633/ 2002mhz default . oc.-t is szépen viszi, nem szemetel / fagy stb.
Ha jól értem akkor nálad fenti mokolással le szedted a TPU oldalról elsőnek a glh biost nflash progival feltetted . utána meg a gyári hivatalos oldalról leszedted a glh friss biost és a gyári programmal megcsináltad?
Kérdésem a TDP limitet is kitolta ??
Mert OC. estén TDP limit miatt down clock.-ol[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
szasanyi
félisten
válasz R3plica70 #16470 üzenetére
No, majd meglátom. Mivel vadi új a kártya úgy döntöttem pár napig ismerkedem a teljesítményével és egyéb sajátosságaival. Számomra az lenne a lényeg, hogy 1080p felbontásban 60 FPS alá nem menjen akkor sem, ha maximális grafikával játszok. FC Primal esetén a min. 69 és következik a Rise of TR valamint a Cod IW de utóbbi a kevésbé hwigényes.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz R3plica70 #16465 üzenetére
Köszi, de túl vagyok pár BIOS frissítésen. Egyébként akkor sincs gond, ha nencs DualBIOS, de ami miatt kérdeztem: a Gaeinward honlapjáról letölthető BIOS(okat) tettem fel, az ott található segédprogrammal. Működik rendesen, fel is teszi csak ugye a kártyának megfelelőt.
Azért kérdeztem, mivel neked felment és működik a magasabb órajelekkel beállított BIOS ezért a frissítés módja az ami különbözhet.
TPU-ról nem szeretek BIOS-t eltölteni, mert ott van mindenféle módosított is.If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
R3plica70
aktív tag
válasz R3plica70 #16464 üzenetére
Közben kifutottam a szerkesztésből...
Mivel a VGA 2 BIOS-sal rendelkezik nagy galibát nem tudsz csinálni elvileg...
Én átkapcsoltam a 2-es állásba és abba "égettem" be a próba BIOS-okat. Ha akarom visszakapcsolom az 1-esre és a gyári állapot visszaáll.
De ezt mindenki csinálja ahogy jónak látja és persze csak saját felelősségre
Ja és ha végigment a frissítés, természetesen PC reboot szükséges.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest