- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélanéni
őstag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem, ami nyilván már 100-szor meg lett válaszolva, de nagyon örülnék ha választ kapnék. Miért van totális hiány az 1070/1080 kártyákból és miért lett kb minden 1,5-szer drágább mint pár hónapja?
Előre is köszi!
üdvHa mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz ZoliGamesHD #9527 üzenetére
Az MSI hűtése tényleg nagyon jó lett (igaz, 1070-em van, de az 1080-ról is csak jót lehet olvasni), a SLI az más kérdés, igen, de ebben a tágas házban 9db házventivel egyszerűen kizártnak tartom, hogy nem lesz tökéletesen megfelelő.
vitko: már majdnem utaltam az 1000 Ft-ot nézem a videókat, frankó a kártya
ZoliGames: nem ismerem a házat, de gonolom nagyon tágas és minden más is szuper (kábelmenedzsment, kivehető HDD keret, alsó tápos, meg minden egyéb nyalánkság). Nem ajánlanék másikat helyette
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz ZoliGamesHD #9520 üzenetére
Hát Ecsém, ez a gép nem piskóta
Össze se merem adni mennyibe kerül, valahol a 2db VGA + proci 1M körüli áránál már elakadtam
Grat hozzá, és az iLigyekkel meg tényleg ne foglalkozz, ha farzsebből kivágnék 2millát, én se sajnálnám rá. SAJNOS 4k-hoz ez már kell.vitko: nézem
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Srácok, a súlyos helyesírási hibák engem is bosszantanak, pláne, hogy Youtube videók hsz-eiben tömegével látom, mintha a mai fiatalok elfelejtenének tanulni, vagy mintha a rosszabb tanulók írogatnának, de itt most semmi másról nem volt szó, mint hogy megütötte a fülem a rossz kiejtés és korrigáltam "with full respect" Ennyi, ne vegyünk már mindent vér komolyan, csak lazán
Más: a Gainward GTX1070-re kíváncsi leszek, amint megvan, kérünk egy rövid véleményt róla! (hűtés/hőfokok/zajszint)
vitko, nem neked volt még nemrég FE kártyád? Erről a GW custom-ről nagyon lemaradtam, kérnék egy linket!! A tesztek is érdekelnének, akár videó, akár hsz-ek formájában!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz ZoliGamesHD #9512 üzenetére
Megnézem a videóidat, amint lesz időm, a VGA-s érdekes és kellően profi.
-
bélanéni
őstag
válasz ZoliGamesHD #9509 üzenetére
Bocs, csak 1 VGA-val számoltam, igaz, még azzal is több
És bocs, csak 120GB-os SSD-t láttam.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz ZoliGamesHD #9505 üzenetére
Vettél 700-800kilóért egy kurva jó gépet, és HDD-re pakolod a játékokat? Vagy csak a leírásodból hagytad ki az 500GB-os SSD-t? +40ezret még megérdemelne ez a szuper masina.
("kjusztom hűtés" = (kb.) kásztöm hűtés )
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Ez engem is érdekelne, de szerintem ebből a kártyából MO-ra még 1 db sem jutott el.
A Gigának szerintem semmi más baja nincs, mint hogy a leghangosabb kártyákat gyártja évek óta. A 980Ti is eléggé zajos volt.[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Ebben mi a kárörvendés? Mindenkinek ajánlod a FHD verő 1440p-t, én meg nagyjából senkinek, aki mondjuk 1,5 évig kompromisszum mentesen akarja élvezni ezt az amúgy baromi drága kártyát. Az 1440p biztos csúcsszuper, csak nem 1070-hez való. Ennyi. Ha kárörvendésnek érezted, akkor elnézésedet kérem, pusztán nem értek egyet azzal, hogy 1070-hez ez a felbontás megfelelő. Soha életemben nem voltam kárörvendő, az akkor lennék, ha mondjuk azt írtad volna, anyagi okok miatt a gyönyörű 1440p-s monitorodat 1080p-sre kellett újra cserélned, és erre reagáltam volna egy "smiley"-val. Szerintem hagyjuk!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
FHD és 1070 gyilkos. Majd kérnék véleményt 6-8 hónap múlva is
(Már rég 1080 vagy 1080Ti-d lesz)#9320: nagyobb hardverigényű játékok. Nyilván a(z egyébként nagyszerű) D3-hoz bőven elég lesz 5 év múlva is
Egyébként megdöbbentő, hogy 1080-ból még mindig nagyon gyér az ellátás. 1070-ből se folyamatos, de még mindig jobb valamivel. Így 2 hónappal a debüt után azért érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Forestgreen #9266 üzenetére
Játékok alatt nálam max 850RPM-el megy az MSI-n a két ventilátor, ami kb 35-40%. Gyakorlatilag nem lehet hallani. Én se értem, miért Giga-t vettél. Ha nem számít +10-20ezer Ft, akkor MSI egyértelműen.
-
bélanéni
őstag
Skacok, nem értek a SLI-hez, mert sosem volt még két kártyám, nem tudom minden Bridge jó-e bármely SLI-hez, de nekem van egy bontatlan ilyenem:
Ha valakinek nagyon kell, szívesen elküldöm neki ingyen és bérmentve, mivel az alaplapot, amihez adták, már eladtam, és az új tulajnak nem kellett semmi, csak a félkonfig, amit árultam.
-
bélanéni
őstag
válasz core i7 #9148 üzenetére
Hiába duplázódik kb 2 évente a teljesítmény, a játékok hardverigénye is pont ezzel egyenes arányban nő. Jelenleg (és kb 4-5 éve) a FullHD az a felbontás, amit egy csúcs kártya kényelmesen ki tud szolgálni. Várhatóan ez még 2-3 évig így lesz.
Korábban PONT emiatt írtam, hogy minek erőltetni a 4k-t? Ez majdnem ugyanaz, mint hogy film anyag sincs még hozzá. Minek? Nem lehet normálisan kihasználni. Ezt a véleményem addig tartom, amíg nem lesz 4k-s film és olyan VGA, ami 60fps-el tudja majd 4k-ban futtatni a játékokat. A FullHD felbontás meg szerintem bőven elég 24"-ig. (Ez már szubjektív)
corei7 #9152: akkor is, mint ahogy én most
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz salvation #9072 üzenetére
Én akkor váltok 1080-ra, ha megjelenik az első olyan játék, aminél FullHD-ban már több kompromisszumot kell kötni, hogy 60fps alá ne nagyon essen a frame rate. De még akkor is 3x meggondolom, mert a +30%-ért az a +100.000 baromi sok
-
bélanéni
őstag
válasz salvation #9070 üzenetére
Szinte teljesen ugyanaz, mint nálam a Gaming X: maximum értékek: 67 fok, 860rpm, szinte teljesen néma. Szerintem nüansznyi különbség lehet a kettő között, ami 1m-ről zárt ház mellett nem érzékelhető. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Igen, én is kérdezem, mi az a Volta?
Ja, látom a Pascal utáni generáció. És most valaki azt várja? Kurvára sok unatkozó ember lehet...[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz FollowTheORI #9009 üzenetére
Nem lehet őket vádolni, hogy elkapkodták!
-
bélanéni
őstag
válasz salvation #9003 üzenetére
Zajszint, max RPM, max hőfok kellene 30-40 perc intenzív játék után.
Bár sejthető, hogy baromi jó, de szeretném a te véleményedet "hallani"Rohadt jó a szőnyeg! Respect!
#9005: jó, azért annyira nem sürgős
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz FollowTheORI #8810 üzenetére
Biztos nagyon öreg vagyok már, de engem hót hidegen hagy a +2-3% teljesítmény. Az 1070 az 1070, akár EVGA, akár MSI. Nekem nem az első, az egyetlen szempont a zajszint. Mégpedig azért, mert nyitott fejhallgatóm van, és baromi jó ha nem zavar be semmi zaj. Volt már hangos kártyám, és néma is. A jelenlegi az egyik leghalkabb, semmit nem lehet hallani, ez számomra nagyon fontos. Ezen a téren szignifikáns különbségek vannak, a +100 Mhz a gyakorlatban abszolút nem érzékelhető.
Kicsit a design is számít, annyira, hogy ne legyen baromi unszimpatikus.
-
bélanéni
őstag
Továbbra is kérem, hogy ha van valakiinek EVGA SC 1080-asa, legyen szíves nyilatkozzon játékok alatti zajszintről és max fordulatról / hőfokról. Teljesen alap ventilátor profillal.Előre is köszi! Ha kb olyan mint az MSI 1070-em, az tökéletes
SZERK: SC! FTW kb 1%-al jobb.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Darth_Revan #8800 üzenetére
Szerintem tökéletesen elégedett leszel.
Honnan szerezted 165e-ért, ha nem titok?Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
Ha van esetleg valakinek EVGA SC 1080-asa, leírhatná a max hőfokot / venti fordulatszámot / szubjektív zajszintet, hallja-e a kártyát terhelés alatt. Előre is köszi. Azt látom, hogy az 1070 SC az nagyon halk.
-
bélanéni
őstag
válasz CriticalHit #8210 üzenetére
Igen, és a Palit JetStream és az EVGA is kb ugyanilyen.
-
bélanéni
őstag
Kíváncsi lennék az eddigi eladási adatokra. Nem lehet gyenge (1070/1080 összesen).
-
bélanéni
őstag
válasz GeneraL_XTX #7614 üzenetére
Igen, remek, jól kétvállra fekteti ezt a jó kártyát
-
-
bélanéni
őstag
válasz Dyingsoul #7514 üzenetére
GAINWARD 1080 TESZT ----> jobb katt -----> Fordításmagyar nyelvre (ha nem tudsz hollandul )
"A Gainward GeForce GTX 1080 Phoenix a legjobb teljesítményt nyújtó 1080 GTX kártya, amit eddig tesztelt, és úgy tűnik, hogy csendes és hatékony hűtést. Csak a korábban tesztelt MSI 1080 GTX Gaming X egy kicsit csendesebb, de a Gainward tehát sokkal magasabb órajelű. "
Nekem a Palit JetStream jön be a legjobban, baromi jó design-t kapott. Majd egyszer lehet cserélem az 1070-esemet olyan 1080-ra Egyszerűen elegáns és komoly a megjelenése. Egyedül az a 2 év gari nem annyira jön be, de azon felül lehet emelkedni.
SZERK: bocsi, az MSI 1080-hoz hasonlítva kicsit hangosabb, de az100%, hogy a Palit 1 hajszállal az MSI-nél is csendesebb.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Bandi79 #7510 üzenetére
Egyik teszben olvastam, hogy némileg hangosabb mint a Palit. Ha megfigyeled, a venti sem ugyanaz rajta. Szerintem nagyjából ez a sorrend zajszint tekintetében: Palit / MSI / Gainward / ASUS / Gigabyte / FE. A Zotac fogalmam sincs hol helyezkedik el, abból is van 2 és 3 ventilátoros változat.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
Hoppszi b**zd meg. Akkor baromira jól optimalizált és az 1070 FHD-ra overkill!!!
-
bélanéni
őstag
válasz csibuka85 #7358 üzenetére
Ha számít a hang, akkor MSI Gaming X. Annyira halk, hogy néma. Ezt jobban már nem lehet ragozni. Úgy tudom a Palit GameRock és Jestream is néma, tekintve hogy az elmúlt néhány kártyájuk is az volt. Méghozzá a baromi jó kis 2,5-3 slotos hűtőborda miatt. Állítólag egy hajszállal az MSI-nél is halkabb, ezt megerősíteni nem tudom, de nehéz elképzelni, mert az MSI-t abszolút nem hallom. Itt van mellettem a néma gépem 80cm-re a fülemtől. A Gigabyte az az egyik leghangosabb terhelés alatt. De egy átlagos/közepesen hangos gépben nem hiszem, hogy zavaró lehet. (Ilyen téren az FE-k a legrosszabbak, de egyik tesztben azt mondta a srác, hogy a Gigabyte 1080 Gaming-et nem hallja semmivel halkabbnak. Ez nem egy jó jel.)
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz ericdrawen74 #7353 üzenetére
Bocsi a nagyon tömör válaszért, Rocket League partit nyomok 300fps-el
-
bélanéni
őstag
válasz ericdrawen74 #7351 üzenetére
Totál semmit, a Geforce drivert. Kurva gyors, baromi halk. Nekem így tökéletes.
-
bélanéni
őstag
Ráadásul már el is fogyott. Talán most azért 10 percig kapható volt
A tuningnak szerintem sincs értelme. Korábban több generáción keresztül tuningoltam, főleg a CPU-t, de sosem volt atomstabil. És pontosan így van, (a teljesen értelmetlen) benchmarkokon kívül sehol sem tetten érhető a javulás. Korábban tényleg volt némi értelme, akár +30-40%-ot is ki lehetett préselni a CPU-kból.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
(ugyanitt 250.000-ért MSI 1080)
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Azt hiszem a Zotac legerősebbike.
60fok? Ugye csak viccelsz. Manapság egy átlagos kártya 70-75C átlagosan, az FE verziók 80C-at nyaldossák jó szellőző házban. Nekem 2 órányi Witcher3 után 63C volt a kártya, a 67C a max, de bazi nagy házam van 6db 14cm-es házhűtővel.Nyugodtan vedd meg a Gaming X-et, örülj neki, hogy ennyiért hozzájutsz és hogy egyáltalán kapsz. Az a +16.000 az bakfitty.
A 30dB önmagában semmit nem jelent. Az lehet még enyhén zavaró is. Ez a kártya szó szerint néma. Se enyhe szélzaj, se coil whine, se ciripelés, se búgás, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Szerintem az MSI Gaming X 1070 nagyon jó választás. Teljesítményben max 2-3%-al marad el a leggyorsabb 1070-estől. Irtózatosan halk, majdnem teljesen néma terhelés alatt, és végig 67C vagy alatta marad a hőfok.
Az, hogy 980-ra 16ezret kellett ráfizetned, nem tudom hogy csináltad, maradjon a te titkod . Nekem a 970-re kerek 100e-et kellett. (Jelenleg a 980Ti-k használt ára és az új Gaming X 1070 között van cirka 40-50ezer forint különbség. Ha 980Ti-d volt, arról nem volt érdemes váltani, hacsak nem fontos neked a hőfok és zajszint.)
Még annyi, hogy olyan nem létezik, hogy "Gaming", csak Gaming X és Gaming Z. A "Z" variánst még nem lehet kapni, az hangyányit nagyobb órajelekkel érkezik majd.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz #34576640 #7216 üzenetére
Az a gond, hogy - igaz, 4 "szálas", de - 2 magos az i3, az eléggé kevés azokhoz a játékokhoz, amikhez nem elég a 970-es VGA sem. 1070-hez minimum i5, de inkább i7 kell.
1070: szerintem a legjobbak MSI és Palit. Ezeknek kiemelkedően jól sikerült a hűtőjük. Ez igaz az 1080-as kártyáikra is.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz #34576640 #7213 üzenetére
Szerintem erre a felbontásra már most sem elég. 10-ből 9 játéknál nyilván igen, a grafikai értelemben húzó címeknél nem elég. Kivéve ha megfelel a 30fps. Én 1070-et se vennék QHD felbontáshoz.
SZERK: látom nem QHD, hanem ilyen nagyon széles felbontás 1080p-vel. A véleményem erre is vonatkozik, egy kicsit kevésbé szigorúan.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz VoltanIgor #7172 üzenetére
"nem vagyok nagy rajongója a Win 10-nek"
Ezt nem értem. Nyilván a szimpátia fontos dolog, de a Win10-el semmi gond, sőt. Te tudod.Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz VoltanIgor #7166 üzenetére
DX12 miatt és mivel egyre több játéknak lesz minimális követelménye a WIN10, szerintem kellene váltanod.
-
bélanéni
őstag
Még 2 37dB-es hang között is nagy különbség van. Amit egy műszer ugyanannyinak mér, az emberi fül számára az egyik kevésbé zavaró, mint a másik. Milyen frekvencián szól stb.....
-
bélanéni
őstag
Végülis, az a kártya abban a boltban annyiba kerül. És egész jó kártya.
-
bélanéni
őstag
Hogy kicsit jobban fájdítsam a szívedet, lőttem egy screen-t
W3 - B&W KÉP[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Ebben a játékban egyetlen dolgot sajnálok: hogy az első 15-20 órában tavaly nem foglalkoztam a Gwynt-el. Később már nem tudtam összeszedni a lapokat. Pedig baromira jó játék. (Tudom, jön majd különálló játék formájában.)
Hubba: a Gaming X 1070 irtóra jól sikerült kártya, szó szerint nem hallom, teljesen néma a gépem W3 alatt. És mellé párosul egy remek 67C.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Hubba12 #7013 üzenetére
Minden képzeletemet felülmúlja. Elképesztően gyönyörű muzsikák, hihetetlen nagy új terület, ami ráadásul varázslatosan szép. Eddigi életem legjobb játéka, egyelőre számomra az alapjátékot is lepipálja.
Én ezen kívül még a Metro 2033-at kezdtem el, illetve néha kicsit a Mad Max-et gyűröm, minkettőt megvettem korábban, de kimaradtak. Egész korrekt mindkettő, a Metro atmoszférája magával ragadó. De azért egyik sem ér a W3 nyomába. Alig várom a CDPR következő dobását. Még 1 játék van, amire felfigyeltem, és 6 nap múlva jön: INSIDE. A Limbo készítőinek 2. játéka, 4 évig készítették. Az is várós, persze ahhoz nem kell GTX1070. (Remélem, azért ez így kapcsolódik - ha minimálisan is - a témához... )Doom-ot is megvettem a lányom kérésére, az is badass, de azért így egymagam nem játszok vele, ahhoz kicsit "kevés".
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Hú skacok, nemrég kezdtem el a W3 - B&W DLC-t. Aki esetleg még nem vette meg/kezdte el, annak szívből ajánlom. 1070-en FHD-n egyszerűen varázslatos.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Én is 2015 nyarán feltettem és azóta fent van. 2 hetente tolok egy Acronis klónozást, biztos ami biztos, de "restore"-ra még nem volt szükség. Pedig volt már komplett gép csere kis híján. A reinstall teljesen felesleges ennél az op.rendszernél.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Lotus_Omega #6898 üzenetére
"Hangja talán egy fokkal halkabb de GTA5 alatt ez is szól rendesen"
Akkor már megérte ezt venni. Ez nektek jónak számít? Ezért minek custom verziót venni? Dzsízüsz!Giga az egyik leghangosabb kártya generációk óta, nem értem miért erőltetik egyesek. Az jó, ha hangosabb mint a hangszóróból a közepes hangerejű zene? Szerintem az összes (azonos GPU-val szerelt) kártya között kb. a hűtésben van különbség, minden más elhanyagolható. És pont a legrosszabbat megvenni...
Ha valaki hajlandó a Giga iránti márkahűségéből kicsit visszaadni, és 1070/1080-ból MSI, Palit vagy ASUS-t venni, lesz évek óta egy brutálisan csendes (néma) kártyája, jó hőfokokkal. Hozzáteszem, az ASUS jelenlegi 3 hűtőse nem tudom mennyire csendes, de ez olvasható, a 970-esem az néma volt.[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Teljesen egyetértek azzal, hogy 60fps max grafikához 1070. Tekintve hogy már most is majdnem kell, a következő 1-1,5 évben pláne kelleni fog.
-
bélanéni
őstag
Volt kb 8-10 éve egy Flatline nevű "csaj" a PCGURU-nál, rendszeresen írt cikkeket az újságban. Kb 100.000 elberrel hitette el, hogy csaj, mindezt 2 évig, a csajos írásaival, stílusával. Még fotó is volt róla néhány. Utána kiderült, hogy egy srác az, és fogadásból vagy szivatásból csinálta az egészet. Hát, nem tudom, szerintem nem vicces. Vagy én vagyok merev Pláne, hogy ráizgult a fél olvasótábor... ÉN NEM!!!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Örülj a kártyának és élvezd! Ennyi a javaslatom!
Azt a "silent" működésre vonatkozó felhívásos műanyagot nem hiszem hogy úgy rá tudják varázsolni a bal ventire, hogy ne vedd észre, hogy ők tették rá/vissza. Esetleg ez árulkodó jel lehet. Nekem makulátlan volt a doboz, ez a műanyag is és minden. 98%, hogy az enyém érintetlen volt. De ha nem lett volna, az se érdekelt volna, ha láthatóan tökéletes állapotban van.(Hogy értsd mire gondolok: VIDEÓ, 1:22)
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Pl. KorbiAniko
(Én speciel fel sem fogom ezt a csajos OFF témát, miről van szó? Nekem van csajom, de akkor se. Hogy visszavitt 2 kártyát? Ezt a részét én se nagyon értem. Ha veszek negyedmilláért egy kártyát, előtte körbejárom, az jó lesz-e. Lehet nem erről van szó. )Lauda: nagy valószínűséggel igazad van! Néhány vicces fiú szereti csajnak álcázni magát, mert ezzel a számteches srácokat jól megszívatja.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz Szinyák #6733 üzenetére
Az MSI szinte néma terhelés mellett. Az ASUS-ról is jókat lehet olvasni. De ha 100%-ra akarsz menni, akkor MSI
Az ipon-nal nyilván eddig mindig szerencsénk volt, én, ismerőseim és a cégünk eddig kb 80-100-szor vásárolt ott, és egyetlen alkalommal se volt gond. Az egyik legkorrektebb cég. Ha ezek nem korrektek, akkor senki nem az!
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz tibur5555 #6678 üzenetére
Ha az 1080-al FHD-ban nincs meg a 60fps, az már ultra gáz. Kb 100-120fps átlagnak kellene lennie. Olyan meg, hogy minimum fps beszalad nagy ritkán 60fps alá, az akármelyik kártyánál előfordulhat. A proci se tűnik kevésnek.
-
bélanéni
őstag
Eleve a 150W-os TDP miatt kis túlzással akármilyen hűtővel viszonylag csendben kell hogy üzemeljen. Nagyon nagy bakot nem hiszem hogy lehet vele lőni, én se tudom elképzelni, hogy az FE-nél érezhetően rosszabb. De azért nyilván a kisebb pénztárcájú, a hőfokokat nem méricskélő felhasználóknak készült. Aki nagyon "kényes", annak szerintem kizárólag a legjobb custom hűtősek ajánlottak csak. A többivel úgyis elégedetlen lesz és cserélni fogja.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Elhiszem, hogy nagykerben vagy kiskerben dolgozik, de ő sem mindenható. Adott már pontos és pontatlan/hiányos info-kat is. Amikor 1 hét múlvára volt írva legkorábban MSI Gaming 1070, pont aznap tudtam venni 1db-ot iPonból. Ezen kívül is volt már egymásnak ellentmondó info.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Kuponkunyeráló
- Íme az új Android Auto!
- YouTube
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kína-exkluzív Arrow Lake-S processzorral gyarapodott az Intel portfóliója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
- HIBÁS! Gigabyte RTX 4090 WINDFORCE V2 24G Videókártya - Alkatrésznek
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest