Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
válasz
envagyok #21977 üzenetére
Na akkor mégegyszer: Nem akarok többet, nincs vsync, és igen tudom, hogy nem tud többet megjeleníteni. A kérdés arra irányult, hogy HA a freesync működik, akkor ezt hol lehetne megnézni? Mert nem találok ilyen opciót sehol.
A másik része, pedig, mint írtam, hogy minden reboot után ÚJRA visszaállítja a monitort és azt szeretném, hogy NE kelljen folyamatosan minden alkalommal újra a hangfalra állítani, hanem le legyen tiltva a monitor mint olyan. De se eszközkezelőből, se nvidia control panelből, se hangeszközöktől, sehonnan nem tudtam elérni, hogy végleges legyen és úgy is maradjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 2060 SC GAMING 6GB OC!
- ASRock AMD Radeon RX 9070 Steel Legend 16GB OC - Bontatlan! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest