Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
jacint78
üzenetére
Annyit irtal : "minek?" Sztem ha jartas vagy a temaban akkor kifejthetned bovebben is segitseg gyanant, igen ez valoban nem az a valasz amit vartam. Amit iment irtal az mar egeszen kielegito es szakmai tanacs, a gtx770-en valszeg gyarilag hovezeto hatlap volt (fem volt az biztos), de ezek szerint utolag nincs ertelme csak ugy letakarni. Koszonom, h leirtad ezt!
Ettol fuggetlenul bunko es eloiteletes dolognak tartom, h ebbol te mar arra kovetkeztetsz, h szetbaszom a sajat kartyam, amit munka aran, sok penzert vasaroltam. Nyugodj meg, annyira azert ertek hozza...
Azert ezt a kartyat vettem mert jo aron volt apron, es am nekem tetszik, rosszul vagyok a csicsas gamer kartyaktol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- Sapphire RX 560 4 GB videókártya
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest