Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ULPIUS
üzenetére
Nem, nem.
Annyi csak a lényeg, ha összehasonlítok valamit valamivel, az legyen korrekt és lehetőleg egyforma feltételek mellett. Ahogy Speed jelezte: semmit nem mond el a kb. dupla tdp-s amd-ről, hogy betolod egy itx házba megfulladni, miközben a 1060 nem ilyen helyzetben versenyzett.
A "bili műanyag" semmit sem mond a minőségről, hiszen kvázi síkmindegy a burkolat a hűtés szempontjából. A hangosság érv elfogadható, ugyanakkor 2 perc orvosolni és aki erre 2018-ban nem képes, az nyúljon mélyebben a zsebébe egy stock csendesebb hűtésért (és persze megérdemli); pl. A gw phoenix nagyon halk, de fel is engedi a hőmérsékletet. Minimális piszkálás mellett még mindig az, de a hőfokok is rendeződnek. Nekem is volt nagy tdp-s amd-m, kicsit állítgatni kellett és se hangja, se tojásfőzés.
Szóval tökjó egy összehasonlítás, de legyen korrekt, magyarázatokkal. S úgy nem kell offba se rakni
-
-
Speed®
titán
válasz
ULPIUS
üzenetére
Dupla 580 Nitro+ tulajként csak azt tudom írni, nem neked való ;p
Berakod elégtelen szellőzésű környezetbe az 1060 felett ~100Wal fűtő kártyát, aztán csodálkozol, hogy nem teljesít jól. Nincs nagy előnye az 1060hoz képest, de ha elgáncsolod a boostot a melegedéssel, akkor nem jön elő az sem. Érdekes módon a tulajok többsége elégedett, a hűtés kb. a legjobb, csak figyelni kell a jó környezetre, ill. kis finomhangolás után megszelidül és stabilan rajzolja a pixeleket a Freesyncnek hála. Ha nincs rendes körítés, ne legyen nagy elvárás se..ez ilyen.
Friss kártyaként nem meglepő, hogy SP nem tudta hirtelen, mi van, ahogy a Trixxes malőr sem (amúgy van jól működő piszkaprogi, csak utána kell nézni), igazából süt a leírásodról, hogy negatívan állsz hozzá..de akkor minek rendelted Hogy teszteld/elállj/szivasd a boltot..?
Sok sikert az 1070hez, az érezhető upgrade már. -
-
kareszkaresz
tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
angol billentyut hasznalok de koszonom a nyelvtan megvan es a 8 altalanos is.
ellenben a magas lovadat lefejezhetned picit.

aki esetleg tudna tanacsot adni driver ugyben megkoszonnem ha megosztana velem.az iq betyarokra pedig nem reagalnek. epp eleg szegyen a hozzaszolasuk is nem kellek en oda

-
Siszibatya
tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Szia !

Nagyon szépen köszönöm a részletes és gyors segítségedet !

Én nem telepítettem annó a gf experiencet .
Más tekintetben semmi hátrányom nem volt ,hogy nem volt fent az experience , minden játéknál én magam manuálisan állítottam be a grafikai opciókat mindig is. Ebbe ne szóljon bele egy program sem én így gondolom. Úgy tudom , hogy ez a porgram beleszól ebbe. Gondolom felül lehet bírálni ezt valahogyan .
Igen alapvetően elviselhető sokaknak - sőt vannak akik szeretik a színes ledvilágítást - , de esti órákba zavar és nem tudok aludni . ( minden fölös fénnyel így vagyok )
-
-
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Valószínűleg a tálcára rakás kavarhatott be neki. Nálam PUBG alatt fordult elő, hogy teljes képernyős módban futott, viszont menüben "windowed" volt beállítva. Nem én állítottam át Full Screen-ről, hanem az update-k közül valamelyik.
Nem számított volna, viszont ha nem Full Screen volt beállítva egyből megfeleződött az fps-m, .. Azóta ha ilyet tapasztalok, egyből erre nézek rá, bár tényleg nagyon ritkán fordul elő! -
prtvlogan
aktív tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Ugyanez volt nálam is Assasin Origins alatt. Valamiért nem használja a vga-t, csak 40-50%-on. Megoldotta a problémát, hogy átállítottam a teljes képernyős megjelenítést ablakosra, majd visszaállítottam teljes képernyőre. (a játék menüjében), így nem kellett kilépni a játékból.
Egyéb esetben az újraindítás segít.Nálam nagyon ritkán fordul elő, és meg is sikerült oldani, ezért nem ástam bele mélyebben a témába magam!
-
-
-
vizibolha
tag
-
M@rdel
őstag
-
kolopele
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Ikrek, te Humor Harold

fauv: Gondolod hogy az én gyerekeim tudják mi az az fps meg MSAA meg input lag?
Kizárólag két dolog miatt raktam nekik össze ilyen masinákat: Én nem lettem volna nyugodt amikor mondjuk látom vagy segítek nekik néhol mondjuk a Tomb Raidernél, a másik meg a szemeik, az sem mindegy milyen monitoron játszanak és milyen a megvilágítás közben. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ULPIUS
üzenetére
+1 Detto

Persze én nem vitatom látom én is a BF1 teszteket amin MSI After mellett gyönyörűen dolgozik a utilization, és dolgoznak a magok mint az állat (i7), csak nem értem akkor aki i5 procival tolja (mert van ilyen) az miért nem panaszkodik. Na mindegy biztos van rá értelmes magyarázat. (Lebutítja)?
Több is volt az 60-80 fps között lazán hasított
Emlékszem is mert mondták, mitől van nekem ennyi fps-em.Szvsz azóta csak még jobb lett, még optimalizáltabb, bár egyre jobban kerülnek befele a contentek, ki tudja.
-
laychi
veterán
válasz
ULPIUS
üzenetére
Ha kell kiveszek ramot meg leveszem az oc-t, de szerintem nem azon múlik
Mekkora órajelen ment a karid és a vram volt OC-zva?
Neked meg 6 mag 12 szál van,akkor állíts be 4 aktív magot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Toljuk meg azonos órajelen. A rysen 1 szálon is erősebb a haswellnél(azonos órajelen)Amúgy mekkora órajelen megy a ramod? nekem 2133Mhz-en, állítsd te is annyira
-
Redneck
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Nem lehet hogy Power Supply FAN Fail esetén Shutdownra van rakva gyárilag? Bár ilyen lehetőséget még sosem láttam a beállításnál.
Vagy egyszerűen a táp kapcsolja le magát mert nincs bekötve a ventilátort?
A kérdés csak az hogy miért csak BIOS-ban...AusWolf:
Nem rossz a 3GB-os sem. Ha ár/érték arányban nézzük jobb mint a 6-os, főleg ha előbbi 70 körül megy, utóbbi pedig 100 fölött! Persze hogy 1 év múlva milyen VRAM igényt programoznak a játékokba, nem tudjuk.Előbb felraktam a BF3-mat. Tavaly Phenom II-vel és 750 Ti-vel toltam utoljára. Azzal is ment Highon szépen, de ez a konfig más dimenzió. 75Hz-en Ultrán verettem, a játékélmény nem volt nagyon más, a látvány is csak kicsit szebb, de még ma is jól mutat.
Hőmérsékleteket tekintve nagyjából ugyanaz mint az előző konfig.CPU magok: 55-56-58-62 fokon (30-40% kihasználtság)
VGA: 50-54 fokon (30-40% kihasználtság) -
westlake
félisten
válasz
ULPIUS
üzenetére
Ugyanúgy mondatértelmezési problémáid vannak, mint Siri81-nek. Vagy pedig szándékosan "terelsz". Engem ugyan nem tudsz kellemetlen helyzetbe hozni, mivel ott van feketén-fehéren, hogy mit írtam. Ha kitalálom, hogy holnaptól ti írjatok bele bizonyos dolgokat a hiretéseitekbe, nem fogjátok megtenni, mert egyszerűen baromságnak tartjátok majd. Pontosan úgy, ahogy én tartom baromságnak ezt az egészet, amit a gémerek találtak ki, mert szúrja a szemüket, hogy a bányászok felvásárolják a kártyákat. El kell keserítselek, jobb, ha hozzászoktok. Nekünk (bányszoknak) ugyanannyi jogunk van VGA-t venni, mint nektek. Csinálhattok bármit, ez van/lesz. Kitalálhattok bármit, nem változtat semmit a helyzeten. Vagy csak annyi változik, hogy nevetségessé teszitek magatokat. Sírtok, mint az óvodások, akiknek elvették a játékát. Engem komolyan megrémít, hogy milyen álomvilágban éltek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Semmi cél, de hűtetlen a memória rajta, és ha már van thermal pad akkor ki tudtam volna használni...
De ezek szerint nem.
Tizenezer forintért meg nem akarok rá hűtőt venni, annyit nem ér meg nekem.(#14517) Doma88
Ez a kimenet ügy, elég sok embernél okoz problémát. A fő gond az hogy nincs analóg csatlakozó az újabb vga-kon amivel a hagyományos átalakítót lehetne használni. Többezer forintért vehetsz csak digitális csatlakozót, ha nem akarod a monitorodat lecserélni. úgy keress rá hogy hdmi-vga digitális átalakító, dvi-vga digitális átalakító -
Redneck
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
A menet hiányára nem tudok mit mondani, a csavarokéra azt hogy visszavitt csomag. Vagy talán a menet is szét lett barmolva...
Egy tanulság van ebből. Olyan típust kell venni aminek normális a hűtése, így utólag nem kell mókolni.

Szerk:
Ja hogy a csavaron nincs menet. Gratulálok nekik!
Scorp2011: Ja igen, ezen átsiklottam. Mentségemre legyen mondva, akkor keltem.

juliensorel: Ha magánszemélyként vetted, elállhatsz ha szaroznának. Ez így semmit nem ér. Egyébként milyen hűtőd volt eredetileg?
-
apa111
aktív tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Nekem 70-71 fokos egy fél nap játék után mondjuk bf4 alatt 2560x1080 monitoron,de van egy kétventis asus is igaz ,hogy csak 3g ramos fehér a fiam gépében DOOM mellett félnap játék után 65 fokos és ráadásul a házba nyomja a meleget.Neki ugyan úgy 2560x1080-on játszik és 4 monitort hajt meg vele.Én megvagyok a turbóval elégedve ja 4k-ban is próbáltam ott sem volt melegebb .
-
törölt tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
A 70ezret csak amiatt írtam, mert az árat 70-80ezernek jelölted meg, de természetesen a 75ezres árért is ugyanúgy azonnali vevő lennék rá, ha esetleg össze tudnánk hozni a dolgot valahogy. Persze ha ott helyben beszámítja az eladó neked, akkor nyilván tárgytalan, hisz úgy a leggyorsabb és legegyszerűbb számodra a dolog.
-
-
-
-
válasz
ULPIUS
üzenetére
De ez nem pislog hanem világít mint a reflektor egy ~10cm széles területen, az egész szoba világít tőle

Rácsos a házam oldala szóval tökéletesen látszik mindig, nem tudom letenni a lábamhoz sajna, na de legrosszabb esetben majd leragasztom.Sosem értettem ezeket a világítós gépeket, meg a karácsonyfa billentyűzeteket, de biztosan bennem van a hiba
igaz a házamban is van két gyári piros CM cooler, de az legalább diszkréten világít, alig észrevehetőkolopele - afterburnert mindenképpen felteszem majd, de csak azért hogy lekapcsoljam a lámpát más appot nem telepítek

De mostmár itt vagyok én is az 1060-al, sajna nem volt időm még élesben kipróbálni, talán majd este, ígérem többet nem rinyálok

-
-
-
-
-
Televan74
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Sokat változott a helyzet. Most csak olyannak adhatod el a kupont akinek hasonló kártyája van,amihez a kupont kaptam.Vagyis csak a kupon akcióban lévő gpu típusokhoz lehet aktiválni a kódot. Régen meg lehetett csinálni,hogy volt mondjuk egy GTX1060 -hoz kapott Rise of Tomb Raider kupon és én RX480 -as kártyámmal regisztráltam.Ezt szüntette be az Nvidia.
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Bootidő szempontjából legalább ugyanolyan gyors egy normálisan beállított Win10, mint a 7-es.
Több hardveren próbáltam már, összességében hozzák ugyanazt a szintet.(#13774) Redneck: Nyugodtan tégy vele egy próbát, viszont a megfelelő szint eléréséhez gyomlálni kell a 10-est.

-
-
NandoXXL
senior tag
válasz
ULPIUS
üzenetére
Kénytelen leszel eladni elcserélni, ASUS-nál Ipon, Aqua komolyan veszik a matrica kérdését. Ha hangra mész kb. MSI Gaming, annál a kártyánál mentek a hangra legjobban stock beállításokkal (vannak más halk kártyák is, de jobban melegszenek). Strix-nél (3 venti) már hűtés profilt kell csinálni de úgy halk, mivel itt a hűtés teljesítményre mentek (stock se hangos), Innonak van még 3ventis hasonló kártyája, az Strixel egy szinten van tesztek szerint. Régebben a Raijintek Morpheus hűtése volt nagyon jó, csak hatalmas a ventikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(bocsanat, hogy nem ertek ehhez

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)