- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasza_boy
csendes tag
Eagl3: nekem is emiatt győzködtek, de a fogyasztás, meg a hőfok elrisztott. Nem akartam egy energiazabáló hőerőművet... Talán túl zöld vagyok.
Plusz árban spec a Leadtek olcsóbb pár ezerrel mind a 4870-esek. (aliencomputers) Lehet, h a pénzügyi válság keze is benne van a dologban, ha új kártyákat vesznek, akkor az már csak drágábban jön be. A GTX meg elfekvő volt...
-
Szasza_boy
csendes tag
Szevasztok!
Ma rendeltem meg a Leadtek GTX 260-asomat. A boltban jó fejek voltak nagyon és majdnem átállítottak ATI kártyára.
(Eddig csak nVidia-m volt...) Már nézegettem, hogy milyen gyártótól vegyek 4870-est, de végül a magas alap fogyasztása meg a hőmérséklete miatt arra jutottam, hogy marad az nVidia. Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttem! ;-)
Sz
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Bluetooth hangszórók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest