- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nforewer
tag
Nah sikerült megoldan aventillátor problémám csak 1 dolfgot nem értek még! ha alapból fix 100%-on megy akártya akkor belássul mindig és felére csökken az fps de ha riva tunnerrel állítom be 100% fixre akkor meg jó! Arra gyanakszom hoyg a kártyán nem jó a vezérlés! Amugy rivatunerel megoldottam a problémámat csak idegesít eza gond ha biososan lövöm be hoyg mindig fix 100!-on pörögjön a venti akkor miért csökken le az fps!?? de amugy megnéztem és fix 95%-on is ezt csinálja akari! A túlmelegedés kizárt mert alap orajelen is ha 100%-ra megy fela venti ez van megnéztem direkt!
-
Nforewer
tag
hát ugy van a lassulás hoyg ugye ugy lőttem be hogy ha eléri a 80°-ot a gpu akkor kapcsoljon 100%ra a venti és ha leviszi 70°-ra akkor ne menjen 100%-on! és amint bekapcsol 100%-ra már le is esik az fps a felére és amint eléri a 70°-os és a venti lejeb veszi a fordulatot akkor meg miden jó már!gpuz vel figyelem amugy és ugy megy ahoygan beállítottam pontosan ezért is nemértem! de ha fix 100-on megy kakkor si ez van és ha figy 80%-on akkor is! nem értem mirét! :@ de már nagyon ideges avgyok ám!
-
-
Nforewer
tag
Üdv midnenkinek! Nekem oylan problémám lenne hoyg van egy XFX Gtx280-as kártyám persze OC
700/1450/1200 és játékok alatt ha felpörög a ventije 100%-ra akkor az fps felére leesik és amint lehűti a kártyát és nem forog maxona venti akkor meg visszamegy az fps!
80foknál kapcsol rá a venti 100%-ra és 70-nél meg lelassul a venti úgy állítottam be!
Probálkoztam már azzal is hoyg csak 80%-on menjen a venti de ugyen eza helyzet!
Amíg nem pörög fel a venti addog semmi gond csak utánna csökken az fps!
Valakinek valami megoldás avgy segítség rá?
Előre is köszönöm a válaszokat! Ha kérhetném pü-t írjatok inkább! THX!!
ÜDV.: Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest