- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Van egy Giga 260 gtx OC karim és szeretnék rá venni vmi nagyon jó hűtést ha lehet esetleg olyat ami passzívan is elvinné.Prolima MK13-at néztem ill Alpenföhn Peter-t esetleg.A házam HAF-932es szal az oldalsó venti ( 23cmes) pont telibecsapja friss levegővel a bordát majd lehet h elég lesz neki és nem kellene rátenni plusz ventit.Sztetek amiket felsoroltam van ezektől manapság jobb vga hűtő ami elvinné így ahogy én gondolom passzivan a 260gtx-et?!
Válaszaitokért előre is köszi!
-
dime27
őstag
Sziasztok szerintetek egy ilyen kari jó választás volt tőlem?:
Gigabyte GV-N26OC-896I
8800gtről vátottam
Kérdésem még max annyi lenne h mivel ilyen karim még sosem volt van-e vkinek itt tapasztalata ehhez hasonló Giga karival h mikor nem játszik az ember mennyire hangos a gyári hűtés rajta ill mikor játszik akkor mennyire hangos annyit tudok rola h ezen már dupla rézhűtőborda van gyárilag ill japán kondik és 216 sp-s verzsön Válaszokért előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest