- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
válasz
dime27 #23781 üzenetére
Szerintem gondold át. Hiába az oldalsó ventid, szerintem erre a kártyára minden passzív megoldás kevés. Akkor inkább afterburnerrel feszeld alul a gpu-t, talán az oc-t is érdemes kissé visszavenni (nem vesztessz vele annyit, mint amennyit a hőmérsékleten és így a zajban nyersz) és akkor nem lesz hangos. Ez ráadásul nem kerül semmibe. Nekem valamikor a 280-on volt egy 12-es venti leállítva a ház aljába, megdöntve, hogy befújjon a kártya végén. Ez különösen a vrm-nek tett jót. Ha gondolod vedd le az sli csatlakozó gumiborítását is, az is ér valamit, valamint a kártya alatti és feletti takarólemezt vedd ki. A kártya alatt, a ventije alatt közvetlenül is volt egy 8 cm-es ventim betéve (4 db tiplin állt) fölfelé fújt, mint egy turbó rásegített a saját ventijére. Na így viszonylag halkan tudtam tartani, de alapon (608MHz) 1,18V helyett 1,03-on használtam 3D alatt. 260-on szerintem 1 V alatt is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest