- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pigatt #16331 üzenetére
Egyáltaán nem veszi vissza magát 3D-ből vagy csak low-power 2D-re nem vált le 2D-ből?
3D-ben marad akkor vmi még használja a gpu-t. Pl GTA 4-nél a Szociális klubból ha nem lépsz ki, akkor sem veszi vissza magát a kártya rendesen. (Szegény Rup1u5 mennyit kutakodott mire erre rájött...)
-
Qru
MODERÁTOR
Elég sarlatán módszer nem mondom!
Ezt a tápostopikba is bekéne linkelni.
VX450 azért drága mert nagyon jó. De mondom ha találsz Corsair CX400-at az is bőven többet tud mint amekkora teljesítményre szükséged van.
-
Qru
MODERÁTOR
Noname táp mellé nem ajánlom.
Jobb esetben csak instabill lesz a gép, rosszabb esetben meg is sül a géped. Nem erőltetném ezzel a táppal a dolgot.
Henker2: Kevesebbet eszik vmivel de a gyakorlatban nem hűvösebb az 55nm-es mint a 65nm-es. A gyártó profitál belőle a legtöbbet, mert olcsóbban gyártható. Kevesebb "anyag" kell hozzá.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Casanova* #16189 üzenetére
Lehet nem ártana az egész win-t újra tenned. Vagy legalább egy driver celaner progival leszedni az összes driver maradványt. Nekem akkor voltak ilyen mértékű lassulásaim, mikor a régi ATi drivert nem szedtem le rendesen. Regcelan és aztán egy új driver. 185.50 vagy 185.85 (előbbi nekem jobban bevált, de ez játék függő, mivel nem COD-ozom (még
) ezért ezzel nincs konkrét tapasztalatom).
Esetleg ha van egy másik partíciód arra teszt képpen feltehetnél egy szűz win-t. Akár Win 7-et akár egy XP-t. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Casanova* #16173 üzenetére
Melyik driver van fent? Melyik Win? Mióta használod? Lehet újra kéne tenned az egészet. Friss driverekkel, DX-el, stb.
Ram cserétől nem fog megtáltosodni. 800 meg az 1066 között valósalkalmazásokban van kb 5% különbség. Neked meg nem egészen annyi hiányzik. Szvsz szoftveres gond lesz ez, mert tényleg gatya eredmény a GTX-edtől meg 3,5GHz-es Q6600-tól.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #16161 üzenetére
Hmm, ahogy néztem - pl a ph!-s tesztet 4870 512 veri a GTX260+-ot (216sp!) - nem ez derült ki számomra.
Szvsz 4870 512-ről sincs értelme váltani GTX260-ra. Kivéve ha kell PhysX pl... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #16155 üzenetére
HR-03-nál csak borda van a VRM-en, ugye? 4850 VRM-je el volt csak bordával (sima festett alu ramsünit kapott), igaz szellős házam van...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
TazLeacher #16150 üzenetére
Látom nagy kiárusítást tartasz. Ennyire bejött a Nintendo?
mod: off
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sziszifeca #16144 üzenetére
Ekkora felbontásra sztem is felesleges ettől erősebb vga-t venned jelenleg. Inkább sztem is várd meg a DX11-es VGA-kat.
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap tesztelgettünk az egyik fórumtársnál és engem meglepett, hogy a GTX260 olyan hosszú mint a 9800GX2.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zoli1222 #16051 üzenetére
[OFF]Igaz is meg nem is. Az olyan mint az 1GB-os 9800GX2. De az nem 1GB-os, hanem 2 x 512. Egy-egy mag kap 512 MB-ot (ugyan azok az adatok töltődnek bele mind a kettő mag esetén). GTA 4 pont ezért nem játszható vele max grafon, mert kevés hozzá a ram rajta.
Procinál ugyan így van.Q6600: 2 x 4MB tehát magpáronként 4MB (ugye a Q6600 nem más mint 2db egybetokozott E6600). Osztott memória, tehát két mag használ 4MB-ot de ebből egy mag használhatja pl mind a 4-et a másik meg semmit (ez az arány amúgy terhelés függvényében változik automatice).
E8500: 6MB szintén osztott de csak 2 magos.
Tehát ha olyan gémmel játszol ami 1 vagy 2 magot használ csak ki, akkor 4MB vs 6MB cache méret versenyzik.[/OFF]
mod:
Casanova*: Nem az a ludas.
667 és 800 között van 6-8% különbség, feljebb még ennyi sem, mert még kevésbé a ramsávszél a szűk keresztmetszet. Told fel a QPB-t (alacsony szorzó magas FSB), ramot tedd szinkornba. Ezzel tudsz még javítani vmit.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #16038 üzenetére
Nem, csak hangos de önmagában nem megy hamarabb tönkre ettől a vga. Ez nem rendellenes működés eredménye, csak egyszerűen a rezonancia az általunk is hallható tartományba esik. Mindegyik ad ki hangot csak az(ok) olyan tartományban van(nak) amit emberi fül nem érzékel.
Casanova*: Milyen felbontás konkrétan? 1280x1024-ben néztem 8800GTS 512-vel anno ott ezen a felbontáson még volt egy kis proc limit (igaz minimális) 3,5GHz-es Q6600-al. A GTX még bikább, szóval nálad is lesz egy enyhe procilimit.
-
Qru
MODERÁTOR
Én észre se vettem amíg nem vállalkoztam egy szép téli napon openair tuningra. Tehát zárt ház mellett egyáltalán nem hallom. Igaz elég hangos ventik vannak a gépemben. Genius 5.1-em van, azon nem jön át a cicergés.
Sziszifeca: Ha jól tudom a tökéletlenül szigetelt tekercsek miatt van a ciripelés, pontosabban a kártyán levö tekercsek közül valamelyik nincs jól lelakkozva, és ez okozza a hangot (tápoknál, lapoknál is ez okozza).
Vagy mert tücsök edition karit vettél te is -
Qru
MODERÁTOR
válasz
TTomax #16000 üzenetére
Corsair TX650-em van, és nekem a kártya cicereg amikor 2D-ből megy 3D módba. Aztán elhallgat csak váltásnál. Szóval nem biztos, hogy a táp visít.
Zájec:
Ez így igaz. A G92-es 8800GTS-em 3DMák-ban jobb volt majd 2k-val mint a 4850. Crysis-ban meg a húzott GTS sem volt pariban (gyengébb volt term.) az alapórajeles 4850-el.
-
Qru
MODERÁTOR
Ezért vettem én is 216-osat, nem azért mert annyival gyorsabb, csak kb eladhatatlanok a 192-esek.
Mitöbb a 192-esek álatlában jobban húzhatóak (lásd Zájec 192-es tuningeredményeit röhögve lekörözte a 216-osomat pl).
Ugyanígy nyírta ki a GTX280/285-öket az nV a 275-el. Alig gyorsabbbak, ezért alig lesz aki felárat fizetne érte.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sziszifeca #15966 üzenetére
Egyes gyártók eltérőn értelmezik az OC-t. Vannak gyártók akiknél az új "felturbózott" 216SP-s is OC-nek számít. Ilyen pl a Gigabyte, BFG, stb. Ezeknél a gyártóknál nem biztos, hogy van órajel emelés, mert mint látható páran az SP-szám növekedést is OC-nek titulálják.
Ez (nem is ) kis kavart okoz, mert vannak hagyományos értelembe vett OC-sek is (ahol az órajel is növelve van) ezért nagyon érdemes aprólékosan utána járni mit is rejt a doboz. Ami néha nem is olyan egyszerű. Pl a Zotac csinál olyat, hogy a dobozra nem írta rá 216SP-s vagy 192SP-s változatot rejt magában. Így a 192-eseket is egy árban tudta adni a 216-osokkal, ami részükről oké, mert ugye a gyártási költség is azonos viszont a 216-os mellett olcsóbban kellene adniuk a 192-eset mert különben senki sem venné. Ami viszont tovább csökkentené az amúgy sem magas hasznot az eladott GTX260-ak után.
-
Qru
MODERÁTOR
Megnéztem. 2D-ben 1,1125V 3D-ben meg 1,1250V. Riva kb jól saccolt (persze ezek szoftveres mérések csak, szóval...).
Viszont a fura, hogy az ebbe beépített "szőrösfánk", nekem egy helyben áll, miközben szerinte van 145FPS-em.
Viszont a gpu-t melegíti szóval mégis csinál vmit.
-
Qru
MODERÁTOR
GPU-d jól bírja a nyúzást, enyém 730 felett már nem szeret menni de ugye nekem 216sp-s van, azok kevésbé bírják a tunigot.
Shader órajelen még húzhatnál kicsit, mondjuk sokkal többet nem fog menni, általában 1500-1600 körül van végük.
Procid nagyon jól muzsikál (na ná i7, nem csoda) Nekem 18438 a vége eddig (ezt még 182,08-al mértem anno), proci pontokban van jó 3k előnyöd. Kéne nekem is egy i7 és ott is lennék a nyomodban kb...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zed1983 #15885 üzenetére
Jaja, azzal tolom XP alatt. Warmongerben okoz textúrahibát (lőszeres láda homályos-vibrál, 182.50-el nem volt ilyen gond), de nem zavaró végülis. Elvégre HeadShot osztásközben nem ládákat nézem...
Más játékban még nem néztem mit tud.
Win 7-ben meg az új WHQL driver nagyon jó, sokkal jobb mint ez előző béta driver. Ugyan még csak most ismerkedek a W7-el de eddig nagyon meggyőző.Tuningprogi. Olyan mint a Rivatuner kb. Órajelállítás, hőfokfigyelés, ventisebességállítás. Az Evga adta ki és csak Evga kártyákkal működött együtt de feltörték és azóta bármelyik GTX-hez jó, márkától függetlenül. És nagy erénye, hogy W7 alatt is fut a Rivával ellentétben.
.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15879 üzenetére
Én már fel is raktam!
-
Qru
MODERÁTOR
EVGA Precision 1.7.1 - ezzel hőfokot is tudok mérni? Próbálta vki már a legújabb Rivatuner Win 7 64bit alatt? Működik?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
}{3@Đ$}{0ot #15847 üzenetére
Mindenképpen! Hír
Zájec: Hmm, toljad neki rendesen!
Én csalódtam az Asus-ban, noha nem az ő hibájuk, de egyszerűen az Asus GTX280 nem ment a Giga lapomban. Asus lapban tökéletes volt, Furmark stabil.
Nálam meg már postnál is csíkozott.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #15828 üzenetére
Nah beröffentettem a win7-et. Driver elég jó, igaz kicsit homályos a lőszeresláda Warmongerben (XP alatt nincs ilyen) de ezt betudom a béta drivernek. Eddig nagyon elégedett vok az egésszel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Firestormhun #15835 üzenetére
Ezért kell tuningolni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #15823 üzenetére
XP 32 bit - 182.50 csekkolva. Warmongerben néztem, érzhetően simább a játékmenet, a min fps nőtt.
Hnap ha jut rá időm kipróbálom a Win 7-et és a 185.81-et..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Beowulf_78 #15784 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
-XadAnuX+ #15780 üzenetére
Hát én nem vagyok lehalva a hűtésétől egyáltalán, mert lehet halkabb mint a gyári ref hűtés - noha leszabályozva az is halk - de semmivel sem jobb. Üresjáratban 45-50fok, a visszavett órajelek mellett ez nem kunszt a ref hűtés is tud ennyit 30-40%-os ventifordulattal ahol nagyon halk. Full load-ban meg 82 fok (igaz emelt órajlen megy) de 100%-os ventivel nyomja. Úgy meg ember nem marad meg mellette tartósan az fix, főleg, hogy ugye a GS-nél 2 venti teker 100%, tuti hangosabb, mint a refkó hűtés 1 ventije 100%-on.
Ezt leszámítva nagyon jó kártya, csak sztem nem ér egy petákall többet sem a nem ref változatoknál. OC-t meg magad megcsinálod otthon ingyen.
(GTX260 GS teszt)mod:
rup1u5: Na akkor csak sikerült gatyába ráznod a rendszert.
Reméljük így is marad.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rup1u5 #15747 üzenetére
Na megnéztem a VRM output Voltage-et. 2D-ben 1,11V míg 3D-ben 1,13V (attól függetlenül, hogy lowpower 3D vagy fullos 3D órajelen ketyeg).
A képen ugye látszik, ahogy 2d-ben fut aztán jött egy Furmark bench (640x480-ban
) és aztán szépen látszik ahogy 2 lépcsőben visszaveszi magát lowpower 3D-be majd 2D-s órajelekre/feszre. Nálad nem így megy?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rup1u5 #15747 üzenetére
53 fok 40%-on az még kb ok, nekem most 1-2 óra netezés után GPU: 43 fok, felszín 35 fok, VRM(ek): 41 / 41 / 39. Ez ugye 300/600/100-as órajel 65nm-en és visszaveszi a feszt is (azért ilyen alacsony a hőfok szvsz).
Az órajelet akkor visszaveszi ezek szerint a kártyád. Nem mindig van 2d módban ha éppen win-ben vagy. Pl most hogy elindítottam a Rivát felugrott 3D-s órajelekre és kellet várnom vagy egy percet mire visszarakta magát 2d-s órajelekre. Szóval nem váltogat olyan gyorsan.
Nos határozottan úgy tűnik a feszt nem veszi vissza. Hőfokot jól mér a progi, az órajelet visszaveszi ugye, és 55nm-es elvileg hűsebbnek kéne lennie mint az én 65nm-esemnek azonos ventifordulattal. Más épkézláb magyarázat nincs csak hogy nem veszi vissza a feszt.
El ne kezdj bios-t heggeszteni!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Black-core #15743 üzenetére
Én is ezt kérdeztem tőle!
To all: Kár, hogy a shader órajel elhal 1500-1600 körül, anno megvolt egy GTS-el a 2008-as stabil shader órajel is.
(kép)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rup1u5 #15740 üzenetére
Nálam el sem indul a gpu-z egyáltalán. Mondjuk sztem azért mert özönvíz előtti az xp-m.
Hmm, nézd meg Riva/Everest mit mond, bár nem hinném, hogy ennyire félre mérne a saját szoftjuk. Meg elég ha közelítesz a vga felé, azért kézrátétellel is meg lehet mondani ha izzik a kari burkolata, már pedig 80-90 fokos gpu körül már igencsak forró a vas.
De akkor is túl forró, ha 3D-s órajelekkel megy. Érted ekkora hőfoknak full load alatt kéne lennie. Akkor hányfokos Furmark alatt? Hány %-os fordulattal megy a hűtőventi?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
rup1u5 #15711 üzenetére
Rápillantottam este idle 47 fok volt, full load 83 fok (szőrösfánk) 40%-os ventifordulattal. VRM-et nem néztem idle de terhelve olyan 88-90 fok környékéig melegedett.
55nm-es nem feltétlenül hűvösebb ezek szerint. Végülis kisebb mag kisebb hőátadó felület...
sb: Akkor ok, gondoltam is hogy nem véletlenül nem csak 2 mód van (2D & 3D), hanem haramdiknak ott a Lowpower 3D.
-
Qru
MODERÁTOR
Jesszum papzi, micsoda parázs vita.
Néha nálam is van, hogy win alatt lowpower 3D-ben marad nem gangol vissza 2D módra egyből ha gémelés után netezek.
mod:
Néztem a logout-on ezt a Gainward GTX 260 GS tesztet. Hmm, ok gyárilag van egy kis OC de az már 55nm-es ennek ellenére az elvileg jobb (e szerint csak halkabb?!) hűtéssel -2 fokot ver a 40%-on járó ref hűtésemre ráaádsul az enyém nem GT200b-s csak sima GT200-as maggal szerelt. Nem vok hasra esve tőle.
-
Qru
MODERÁTOR
Én is ilyesmire gyanakodok. Riva szerint 4 fok a különbség a 40 és 70%-os ventifordulat között. Mind gpu mind vrm hőfokban. Viszont 40%-on a burkolat szinte éget (ott fogtam meg a karit ahol a dvi csati alatti levegőkiléptető rács van), 70%-on meg csak simán meleg. Ami érésem szerint több lehet mint 4 fokos különbség. De lehet nem leszek rest és megmérem lázmérővel.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Black-core #15657 üzenetére
Akkor őt kell kérdezni, ha erre jár biztos tolja az okosságot nekünk élből.
Casanova*: 3,2GHz-en már jó vagy sztem (bár ez játék függő is).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Black-core #15649 üzenetére
Nincs más ötletem sajnos.
Hátha a többieknek lesz/van...
(Tudom nem vigasztal, de korábban HD4850-em volt és ott sem lehetett feszt állítani szoftveresen.
)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Black-core #15647 üzenetére
Van az az Evga cucc amit korábban ajánlottak elivleg azzal lehet de nem tudom soha nem próbáltam én sem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
#02119936 #15641 üzenetére
Egy Corsair CX400 bőven elég, még ha erősen meghúzod akkor is bőven elég lesz. Ez halk és megbízható táp és nincs is aranyárban.
TesztBlack-core: Felesleges, csak insatibilátást okoz ha emeled, szélsőségesebb esetben ki is nyírhatja a karit. Ezért is kezdődik minden tuning úgy a bios-ban, hogy a PCI-E frekit 100-ra fixálod. Ez csak a port kommunikációs sebességét állítja ami egyáltalán nem befolyásolja a vga gyorsaságát.
-
Qru
MODERÁTOR
Az enyém olyan mint egy porszívó. Winyók előtt a gép orrában egy 12-es, 2000rpm-en, egy 12-es a procin 1800rpm-el, és mögötte a gép végében egy másik12-es 2000rpm-en. Olyan nagy a hangzavar, hogy e mellett kb lehetetlen aludni az fix.
Sztetek a következőgenerációs kártyák fognak növekedni hosszban? Ez a GTX éppen befér (az elforgatott winyókeret miatt). Kezdek aggódni...
Két vga már most sem fér be.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Casanova* #15596 üzenetére
Attól is függ, hogy mennyi HDD/ODD-d van, milyen feszen, milyen órajelen hajtod a cuccokat, hány venti van a gépedbe. De ha szénné húzod akkor is bőven 400W alatt vagy. Alap órajelen meg ennek kb a felét veszi fel a tápfelöl. A konnektorból meg attól függ, hogy mekkora a tápod hatásfoka.
To all:
Megmértem újra, def órajelek mindnnek, 500sec-ig futtott a Furmark 1680x105 MSAA 8x.
40%-os ventivel:
GPU: 85
VRM: 98/96/9470%-on:
GPU: 81
VRM: 94/91/89Nincs értelme feltekerni a veniti. Alig hűt jobban viszont jóval hangosabb.
Marad így, ahogy a gyárban belőtték.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Casanova* #15592 üzenetére
Kell hozzá egy konnektoros fogyasztásmérő. A többi módszer csak becslés, tehát ennek megfelelően kell értékelni.
Henk:
Akkor majd ha hazaértem este átállítom és csekkolom a VRM hőfokokat is. Akkor jó halk géped van... A gépem akkor ezek szerint üvölt, mert csak 70% felett hallom a hangját a vga-nak pl.
Lauda: Egyenlőre csak a gpu-t néztem amit mér a Furmark stability tesztben (gondolom azt méri). Nekem 62k-ba fájt a Giga GTX260 OC anno.
-
Qru
MODERÁTOR
Este most úgy játszottam, hogy fix 70%-on futott a venti úgy még alig hangosabb mint a házventim. 80%-nál már túl hangos arról nem is beszélve mikor márkoláshoz 100%-on tekertettem szegény...
Everestből a legfrissebb Ultimate lesz az. Lavalys honalpjáról szedtem le ami kint van, törésem nincs. Tudom torrent a barátom.
Heh, lassan anyiért akpni GTX280-at amennyiért a GTX260-at vettem anno.
De ez az élet rendje.
mfranky: Jaja, nekem is 84 fokig ment 40%-on Furmark-al. Amúgy elégedett vok, jól muzsikál a játékokban és egy átlagosan húzható darabot fogtam ki (előtte Sapphire HD4850-em volt de az tuningban nagyon silány volt.
).
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, 65nm-es, teljesen burkolt (amúgy nagyon tetszik hogy az egész kártya burkolt). Rivára akkor rálesek, 2.24-es van de abban nem találtam eddig. Mit/hogy kell beállítani benne? Everestből meg csak trial van.
De annyi fix, hogy ha feltekerem akkor a gpu igaz csak 4 fokkal hűsebb de maga a kártya sokkal hűsebb mint ha csak 40%-on járna a venti.A rács sem éget csak meleg pl. Tehát a VRM is biztos jóval hűsebb, elvégre azt a gpu forróságát átvett levegő csikizi...Lauda: Nekem 70%-on még elviselhető, felette már túlharsog mindent a gépben.
-
Qru
MODERÁTOR
Gigánál fix 40%-on megy a venti végig ahogy eddig néztem ha auto-n van.
Most csak azért is kimértem. Alap órajelen van minden a gépben, csukott gépház, elöl-hátul 12-es venti plusz egy a procihűtőn.
Furmark 1680x1050 MSAA: 8x és 500sec-ig futott a teszt 21 fokos szobahő. 40% venti fordulattal max 84 fok míg 70%-on max 80 fok. Pff...Hagyom 40%-on halk és az a 4-fok ide vagy oda nem számít.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zsolt1129 #15574 üzenetére
Hazamegyek nézek konkrét hőfokot én is de sztem az enyém sem sokkal melegebb.
87 fok ok de konkréten milyen órajeleken? Hány % ventifordulattal? És mekkora felbontáson nyomattad a Furmarkot? Több kérdés egyenlőre nincs.
mod: Lauda:
Nem nagyon fér oda a mellé semmilyen venti.
Csak ha leveszem a ház oldalát. Na minden esetre nem raktam el nagyon messzira a garpapírt.
Azt nem értem, hogy egy simple user aki nem vacakol ezzel és végig gyári állapotban azaz 40%-os fordulaton pl 28 fokos szobahőfokon, egy nem szellős házban játszik órákat... Nem döglik meg a kari? Mert direkt néztem 90 fok közelébe is 40%-on futott a venti, pedig ott már bőven 100% kéne tekernie. Mégis 3év gar van rá, tehát elivelg sztük ez így rendben van.
Én parázom túl a dolgot vagy mi van?
-
Qru
MODERÁTOR
Este gémeltem pár órát és mikor megfogtam a vga-n a rácsot ahol a levegőt löki ki szabályszerűen égetett a rács. A Giga fix 40% fordulata...
Feltekertem 70%-ra így még mindig csak forró levegőt köpki, de a rács csak simán forró, nem éget.
Mi lesz majd kánikulában? Ráadásul csak alapórajelen döcög szegény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BlitzWolf termékek topicja
- Reklámblokkolók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest