- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
nem látok a jövőbe,ki tudja h erősebb lesz e vagy sem, lehet h csak kevésbé melegszik a csíkszélesség miatt!gépvétel dátuma az 55nmesek árcéduláinak a beállása, és ha igaz akkor szeptemberben jönnek is... minél hamarabb meg akarom venni a gépet, bár lehet h igazad van ,mert a legelső játék csak október végén jön hivatalosan. remélem azért október elején közepén már látom valahol... ennek ellenére szívesen kipróbálnám a crysis-t úgyis h hasra essek a játék szépségétől
ja igen a warhead
jó hosszú egyszóval nemmindegy -
boogie84
veterán
válasz
G Bedtime St #4150 üzenetére
nem hangzik egy bitang tápnak, sztem kevés lesz!
én e 8400at vennék ha már egy árban vannak! -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #4143 üzenetére
én sem döntöttem, hála anyagi helyzetemnek meg hogy a moci megy vizsgára van még időm
-
boogie84
veterán
kiabálni nem szoktam! de ha visszaolvasol akkor nem sokan számoltak be a kártyájukról!
azért fura a 280as ára,mert a teszteket látva nem ér annyival többet. nem annyival gyorsabb mint amennyivel drágább. én XFX 260 XXX et vennék az evga ftw órajelei alapján ez is erősen megközelítheti a 280as teljesítményét! bár azt még nem láttam tesztben -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #4131 üzenetére
átszámítva 70k + amit a magyarok rátesznek!
necces ez a 280as! olvasgatom a fórumot és egyik fórumtagnak bizony nagyon rossz tapasztalatai voltak vele (túlmelegedés), még ha megérné az árát akkor sem biztos h jó vétel! ha jól tudom akkor csak neki voltak problémái a kártyával! viszont más meg nem nagyon írt róla!!
a tulajok igazán írhatnának a tapasztalatokról!!
köszi -
boogie84
veterán
mire fel emelik a 260as árát?????
eddig 65 volt
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Firestormhun #3977 üzenetére
azt írod elég lenne bőven egy 260as is?
merthogy nem sokkal gyorsabb mint a 260 és jóval drágább...
(ugye az a szőröskarika teszt nem 640ben futott, mert láttam olyan teszteket amit így futtattak le [utólag kiderült kép alapján], és milyen büszkén írta h neki nem megy 75 fok fölé a 4850e,írtam is neki h terheld le wazze, azé van
)
-
boogie84
veterán
új tapasztalatok 260 280 tulajok?? melegedés, akármi??
-
boogie84
veterán
válasz
juliabrilke #3970 üzenetére
7es szériából biztos nem fog gyorsulni semmi..
-
boogie84
veterán
asszem a gépvétel tolódik egy hónapot
a cbr megy 18000es szervízbeés most utánaolvastam h milyen tipushibát észleltem
karácsonyra meglepem magam egy géppel -
boogie84
veterán
válasz
-pooshy- #3869 üzenetére
kivárod amíg kapsz egy tökéletesen működő 280ast, ha mégegyszer hibásat kapsz (nem feltétlen,sőt nem hinném h a bolt hibájából) akkor kérd vissza a lóvét! bár ha jól tudom csak cserélik a termékeket nem adak vissza zsét! sztem várj a 280ra!
ha nem sikerül rövidebb időn belül düllőre jutni, irány a fogyasztóvédelem, elhiheted h össze...ják magukat és olyat kapsz amilyen megillet!! -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
-pooshy- #3784 üzenetére
mi a helyzet a 280-al??
próbálj meg tesztprogramokat futtatni jó sokáig, minél jobban terhelje le a gépet!!! ha valami gixer van akkor viszont dobd csak vissza és kérj helyette egy újat!! írj h mi lett vele!igazán írhatnának a 260 , 280 tulajok h mi a tapasztalat a vga-kal
-
boogie84
veterán
elbizonytalanodtam :S
van különbség a grafikonokon h mennyit is fogyaszt a 4870 a GT200asokhoz képest..
szerintetek hol az igazság??(tudom az igazság odaát van
)
-
boogie84
veterán
ennyire azért nem kell bekakálni
az egy dolog h mi lesz a jövőben, a 260as és a 280as lehet h drágábbak (még) mint az ATI kártyák,de semmivel sem rosszabbak... sztem a 260as 55ért simán ellenfele a 4870-nek, sőt az XXX verzió 65ért is!! és ekkor még nem jöttek ki az 55nanósok . -
boogie84
veterán
válasz
Dare2Live #3692 üzenetére
ez jó lesz nekünk?? tehát nem fog a minőség romlására menni?? ugyan egyre erősebb lesz a fejlesztés iránti kötelességük,de nem lesznek azok úgymond teszteletlen példányok?? míg most fejlesztgetnek (inkább ATI) , tesztelgetnek, és nyilvánosságra kerül a karesz. a következőkben nem fog ez egy kicsit felgyorsulni??
-
boogie84
veterán
azt mondjátok ez olyan mint az aquaparkban az a csúszda ami bedob egy tölcsérszerűbe és onnan csk lefelé van az út, és marha nagyot csobbansz?? ez lenne most az nv pályája??
nem tudom hogy sikerült 2× sorry -
boogie84
veterán
azt mondjátok ez olyan mint az aquaparkban az a csúszda ami bedob egy tölcsérszerűbe és onnan csk lefelé van az út, és marha nagyot csobbansz?? ez lenne most az nv pályája??
-
boogie84
veterán
szerintem ők nem véletlenül dobták fel a cash back-et, maradni akarnak az nv-vel
-
boogie84
veterán
válasz
biggamer #3669 üzenetére
hát ez az ár akkor is iggen iggen durva!! még ha 55nmes is,de még nem valószínű!!
[EVGA 9800GTX 512MB DDR3]
akár 10év gar ennyit tutti nem adnék érte!!! -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
csak CF-nél van szerepe h tudja e a lap vagy sem!!
(már írtam h nekem stabil tuning lap kell = gigabyte (asus nem megbízható még lehet h a memókat sem ismeri fel!! a többi pro alaplap EVGA, XFX = dárgaaaa , EVGA NF680, vagy XFX 680 SLI-t pedig szinte lehetetlen venni...)
-
boogie84
veterán
válasz
wednesday #3587 üzenetére
Meddig tartanád meg a karit ha most megveszed?
mind1 mikor veszed meg ugyan azt, ha 3 hónappal később vagy fél év múlva akkor is ugyan azt a terméket veszed, ugyan abban az időpontban évül , vagy gyengül el
de aki később veszi, olcsóbban veszi(vagyis egy darabig nem játszik
)
örök körök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Vicces képek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest