- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
semmi gond nagyon jó az nvidia is, csak az ati úgy lett beállítva az előző hsz-ben mintha tele lenne bugokkal, pedig én csak 1X láttam csíkozódást a mass effectben egyik pályán 1X összvissz kábé 4-5 mp-ig a távolban a vizen, ott és akkor egyszer (úgyse a vized bambulod mert mész tovább, a többi résznél jó a víz), egyébként béta driverrel, az is lehet a játék hibája lehet nv-nál is ugyanez lenne
szal szépek a játékok rajta, nem igaz hogy bughalmaz(mellesleg az nv sem tökéletes, bár azon se láttam semmi különöset de halottam 1-2 hibáról elvétve, de az is minimális, szal mind2nél előfordulhatnak apróságok sztem, nagyon ritkán a többségnek fel se tűnhet)mondjuk olyat is halottam h a crysis szebb az új atik alatt mint a régi 8800asokon(akik váltottak), azonos részletesség mellett(árnyékok, fény, színek...stb)
mindkettő jó, pro és contra, egyszer fent egyszer lent és ez így fog menni még jó pár évig remélhetően
-
Bluegene
addikt
volt már ati kártyád? persze nem 5 éve
én már féléve atis vagyok(3850,4850), és semmilyen pöttyös képernyővel én még nem találkoztam, semmilyen buggal, ezt lekopogomha mégis volt valami ilyen azt ugye a (nvidia párti)sajtó fölfújja, hangyából elefántot csinál, mert vista alatt az első crysis pályán néhányszor pár másodpercre apró fehér pöttyök tűnnek fel, hűha
nekem XP alatt semmi gond nem voltrzoli: jah arra gondoltam, hogy néhol gyorsabb a gtx 260, de igazad van nem éri (még) meg, 50 ezerért megérné(talán)
sárpac: in your face
[link]
-
Bluegene
addikt
válasz
gergobaby #3288 üzenetére
gond nélkül viszi a tesztgép ráadásul quaddal volt szerelve
ennek alapján olyan 200W-ot fogyaszthat az én gépem(proci 3.2 ghz 1.35 v)
3.2 ghzen jár valamennyire sztem visszafogja, bár nem próbáltam egy 4ghzes E8400at, így nem tudom mennyit gyorsulna(nincs viszonyítási alap, bár akik lecserélték szerintük sokat nem jelent az erősebb proci), de tökmindegy 1280-ban így is minden fut maxon, még a krájszisz is szaggatásmentesenrzoli: ott a pont, az elfogultságot kár túlzásba vinni
-
Bluegene
addikt
válasz
schwartz #3061 üzenetére
én abbahagytam csak megválaszoltam őket(azért azt csak lehet), ezt már nem láttam
mindenki vágja úgyis mire képesek, én talán egy picit többre/túl értékelem a DX10.1-es támogatást assassins creedben nyújtott remek teljesítménye miatt
úgyis lesz nvidiánál is tavaszra DX10.1 -
Bluegene
addikt
[OFF]világosan le van írva minden
[link]
azóta pedig kijött a 8.5, 8.6-os driver ami miatt a 9600GT nem a 3870-essel hanem a 3850-essel került egy kategóriábaDX10.1 pedig gyorsít (legalábbis AC-nél volt 1X dx10.1es patch és lényegesen gyorsabb lett, persze nv közbeszólt), talán fölzárkózik jobban a 4870es
speedr: én meg téged röhöglek ki te ***, a crysis-t a leggépigényesebb játék mégis min fut jól, úgy készítették hogy az nvidia kártyáknak feküdjön, de máshol is ez van többnyire(kivétel pl: COJ..)[/OFF]
részemről befejeztem, asszem mindenre kiterjedő választ adtam, ez pedig a GTX 280/260as topic
[link] erről a benkmarkról meg annyit h itt alig gyorsabb az nvidia igaz "csak" DX10es, de ne mondjátok h a driver nem számít, ha ráküldenénk egy DX10.1-et AA-val lehet fordulna a kocka[ Módosította: Atlantis ]
-
Bluegene
addikt
az csak a driverek miatt volt, meg a játékokat nvidiára írják(a régebbi radeonok gyengék texturázásban, a 9600 pedig erős, emiatt, egyébként újabb tesztekben a 3850nel van egy szinten)
de mind1, általában kijön a számolási teljesítmény ha optimalizálva van
a DX10.1 esetében lehet egyenrangú lesz a gtx 280 a 4870nel talán, persze az nvidia nagyon fog küzdeni a DX10.1es patch-ek ellen(újabb szivatás radeon tulajoknak), de talán ezúttal nem így lesz, vagyis néhány esetben lesz dx10.1 patch
mondjuk érdekes aki kártyát vesz és laikus, és picit utánanéz
DDR5 vs DDR3
DX10.1 vs DX10
55K vs 120K
ati vs nvúgyis elolvas egy tesztet, sztem
, meg megnézi a banki egyenlegét
-
Bluegene
addikt
és? a 4870 1,2 teraflops
a gtx 280 csupán 0,97 teraflops(a 4850 is 1 teraflops kereken)előbb utóbb kijön, majd ha kiforrják magukat a driverek
az is lehet hogy gtx 280-at még annak se érdemes venni aki az abszolút leggyorsabbat szeretné, ismétlem lehet hogy lemarad a 4870től, DX10.1-et se tud ami pedig gyorsítja a radeonokat, ráadásul újabban lehet radeonra történnek a fejlesztések(miután piacot nyernek a 4800asok előreláthatólag), ezzel nem bántani akarom az NV-át a G80/G92 kiváló volta 4870X2 pedig sokkal de sokkal gyorsabb lesz, még pár hétig viszont tart a gtx 280 pünkösdi királysága, a gtx 260 mellett pedig semmi sem szól, nem flémelni kívánok csak megdöbbentő hogy gyorsabb krájsziszban
-
Bluegene
addikt
1680 és 1920-as felbontást kuksizzátok, hihetetlen
, baj van baj...
Wow! As the resolutions grew in the Crysis benchmarks, the HD 4870 overpowered the other cards in the testing, including NVIDIA's flagship GTX 280.
-
Bluegene
addikt
válasz
00roli00 #2069 üzenetére
hát azért én se szívesen nyírnám ki a drága pénzen megvett drágaságot, anno a 8800GTX-et se mertem volna húzni nagyon, max mikor már leesett az ára
majd 2 év múlva ha 40K-ért kapsz egy hasonlót akkor kipróbálom a 700mhz-et, addig minek? mi az amit nem visz akár alapon? -
Bluegene
addikt
válasz
janos666 #1957 üzenetére
sztem pedig duplázódik majd, az a gond h a jelenlegi processorok(akár 4ghz-es peryn) se képes kihajtani(illetve nagyfelbontáson talán), ráadásul a driverek fokozatosan csiszolódnak
szal elhúztak a jövőbe, a processorok gyengék már ezekhezaki 1280-ban játszik egy mai kétmagos géppel annak max a gtx 260 vagy inkább a 4850-es ajánlott, sztem nem lesz köztük különbség a nagyokhoz 1280ban egy tunningolt c2d-vel
-
Bluegene
addikt
válasz
raskolnikoff #1722 üzenetére
mi van?
de az újabbat úgyse veszi meg aki nem keres mint állat...mind1 én arról beszéltem h a kiforrottabb driverek biztos hoznak még a konyhára akár 50%-ot is, ezt mint ex 8600-os tulaj(legalább 50%-ot gyorsultak az új driverekkel) ill 3850-es tulaj(a 8.5-ös hozott majd 10%-nyit a 8.4-eshez képest), szal mondhatjuk ezekkel a béta driverekkel persze h nem annyival gyorsabbak mint a kiforrott g80/g92, de sztem nyers erőben kétszeres a difi, az idő majd engem igazol, úgy otthagyja a 9800GTX-et h öröm lesz nézni, 1 év múlva mást hoznak majd a tesztek ebben biztos vok
-
Bluegene
addikt
ismétlem, szerintem a 8800GTX-re ennyit ráverni szép teljesítmény, még ha kissé későn is jött a dolog.sztem sokkal többet rá fog verni fél-egy év múlva már sokkal nagyobb difi lesz a 88gtx és gtx280 között akár kétszeres is, vagy még annál is több, ami indokolt
ki kell h "forrja" magát a kártya, 2006 novemberében a 8800GTX sokkal lassabb volt az akkori driverekkel, mint ma
ugyanígy elfog húzni a 4850-es a 9800gtx és társaitól(1000gflops vs 500gflops), hiába mutatnak ma mást a tesztek, ezért inkább az újabbat vegyétek
-
Bluegene
addikt
én pedig biztos vagyok h erősebb lesz mikor megjelenik(ez szinte tuti), kérdés h mennyivel, sztem sokkal, de az új ati kártyákat letesztelők is hiába tesztelik a 3800-asokra kiadott 8.5-ös driverrel
ebből a cikkből ami releváns az a fogyasztás+képek+zaj stb.. ilyenek,
a játéktesztek sztem nem relevánsak -
Bluegene
addikt
jah elég érdekes h a 8800GTX-nél kábé 30-40-kal gyorsabb miközben 128 helyett 240 sp van benne, aminek a hatékonyságát még növelték is 50%-kal, gyorsabb ramok vannak rajta, 500 gigflops helyett 1000 gigaflops kábé, szal érdekes
én azt mondom amíg nem készül el a neki szánt drájver addig nincs mérvadó teszt
-
Bluegene
addikt
válasz
biggamer #1201 üzenetére
Szó szerint ez nem igaz, hogy " behozta " mert kidobott pénz volt ha azt nézzüknem egészen a szórakozás is pénzbe kerül te a szórakozást vásároltad meg
az assassins creed kábé hogy ment rajta?
egyébként én inkább a folyamatos olcsó fejlesztések híve vagyok(szal inkább 3/4 évente veszek egy jó erős közepes tökös kártyát, eddig 12-15K-ból megúsztam a cseréket, és végig modern kártyám volt, nem pedig egy dinosaurus)
#1205: mondjuk úgy h 3 évig tök elég volt, az utóbbi 2 évben pedig már elavult a 9800-as, sztem a 8800GTX is kábé 3 évig jó aztán utána már egyre több játék fogja meg(XP alatt a crysis-t is viszi fullon, very highon), persze függ a felbontástól, mennyi FPS-t szeretsz...stb -
Bluegene
addikt
Azt hiszem inkább minden pénzemet az erősebb hobbimra költöm, mégpedig a kocsikra... az úgyis kevesebbet fogyaszt lassan... azt meg kell tanulni h az életben mindennek ára van, ha akarsz jókat játszani a géped előtt és jókat szórakozni bezony pénzbe kerül, nem kell megvenni a legújabbat hisz egy 8800GTS vagy hasonló mindent visz 1280/1440-es felbontásban maxon, az már elég szép nem? ha meg igényes vagy és X FPS-sel vagy 1920-as felbontáson szeretnéd tolni akkor annak ára van, ingyen nem adják oda a dollármilliárdos fejlesztésüket
a kocsi meg akár tetszik akár nem sokkal, de sokkal több pénzt visz el akkor is ha csak egy lada, úgyhogy olcsóbb a sz.gép, szal költsd a kocsikra a pénzed kábé rámegy havonta a fél fizud(attól függ persze)
sztem egy ati 4870-ért 60K nem sok 1,5-2 hét alatt dolgozol érte, egy autóért mennyit gürizel? most mit vársz? legyen 6000Ft?
ha nem tetszik vegyél egy xboxot 50-60K-ért és ne pampogj(sztem rá lehet kötni egy sz.g. monitorra), és akkor nincs gond
a fogyasztás pedig alapon ezeknek a kártyáknak nem sok és jobbat nem tudnak hisz konkurenciaharc van, szal kár kiakadni ez van csinálj jobbat ha tudsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest