- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
VinoRosso #10346 üzenetére
Mit optimalizaltak jatekra? A hardvert? Az egyikben van egy csokeveny 7800 egy bonyolult Cell-el tarsitva, tuloldalt (mai szemmel) egy kozepes VGA megtamogatva meg gyengebb procival. PC-re miert is nehezebb? Itt a DX-10, gondolom a jatekfejlesztest hivatott egyszerusiteni, vendor specifikus caps bitek torolve lettek, megvan az eros vas es megis kihoznak olyan szanalmas portokat mint a GTA4...
Fejlesszek egy idoben a konzolos verziokkal ha mar penzt kernek ertuk...
A tesselator pedig olyan mint a Radeon8500 TrueForm tamogatasa. Van de nem hasznalja semmi...Miota is?
-
schwartz
addikt
válasz
keIdor #10252 üzenetére
Hogy a fene essen a Rockstarba, ez volt az utolso game amit vettem toluk...
Az mar mas kerdes, hogy BOX-ra startbol lewarezolnam... (csak azert is)
Igen, hanyatlik a PC (platform) az ilyen nyomorult fejlesztok miatt. A konzol persze istenkiralysag, me kb. 3X tobbet le tudnak nyulni egy jatekert... A vicc az, hogy kvazi normalisra meg van irva a nyamvadt ket platformra de PC-re nem. Pedig fenyevekkel elorebb van a hardver, itt a DX10, eltuntek a vendor specifikus szarsagok, igy azon sem lepodnek meg ha szandekosan csinalnak az agyukat... -
schwartz
addikt
Egyébként a legnagyobb hátránya 3db GTX-260-nak azaz, hogyha kijön a 40nm-es GTX, akkor buktál majdnem 200k-t. Nehéz is lesz megszabadúlni ezektől
40nm? Odaig még sok van... 200k-t is nehezen bukhat rajta, 3db GTX260 kijon most 180-bol. Azert kivancsi lennek egy mostani 3way SLI tesztre is, szerintem sokminden valtozott az utobbi egy evben, foleg driver szinten.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #9663 üzenetére
Rovid es velos...
-
schwartz
addikt
Rendben, de valaki anyagi okokra hivatkozva hirdet egy GTX280-at (1ev garral) majd eloreutal egy masik cuccra...
Mindket hirdetes aznap volt feladva, mindketto videki es csak eloreutalas jatszik. Ha egyezik is a ket szemely, akkor minimum csak a garival van problema... (legjobb esetben)
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #9435 üzenetére
1024x768-ban 8600GTS-el turhetoen megy, nem laggol. (minden max, AA nelkul). Viszont vacak egy jatek... Hozza az elodok szinvonalat... 10perc utan elaludtam a gep elott...
-
-
schwartz
addikt
válasz
Sziszifeca #9012 üzenetére
Hutest nem kell cserelni. Halk es jol vegzi a dolgat.
-
schwartz
addikt
válasz
Firestormhun #8879 üzenetére
de 8800GTX/ULTRA kaliberű kártyákról szerintem nem érdemes váltani.
Addig biztos nem mig hozza a 30-35 FPS-t mindenhol... De nem valoszinu, hogy mindenki azonos felbontast hasznal azonos grafikai reszletesseggel...
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #8875 üzenetére
Igen, igy utolag...
(11-09 12:52:19)
(#8876) Keldor papa
Nem mindenki vagja csipobol a hardvert. -
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #8872 üzenetére
Az a baj hogy 20k-t kidob foloslegesen az ablakon, de te tojsz ra, csak NV kari legyen...
Es meg ezen nevetgelsz is... -
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #8870 üzenetére
Ha eleg neki a HD4850 teljesitmenye, akkor nem a GTX260-at kellene lenyomni a torkan, hanem mutatni egy 40k-s Radeont. (uzletbol)
-
schwartz
addikt
válasz
Zsozsooooo #8766 üzenetére
Ha valami jol mukodik, el kell rontani, igaz?
-
schwartz
addikt
válasz
Laraxior #8669 üzenetére
Ujabb jatekokban, 1600x1200-as felbontas felett + szurok es kifekszik a GX2 barhol a GTX260-elleneben. Nem 06-rol es a nyugdijas tarsairol van szo.
Far Cry2-ben lattad hogyan szerepel?
Elokapartam egy regebbi linket is...igaz sarkitott nagyon de vegszonak jo lesz. 8800 Ultra BEATS 9800GX2 in Crysis!! -
schwartz
addikt
válasz
HoReSz1975 #8661 üzenetére
Meg gondolkodol sokat rajta? Az a GX2 nemhogy arban de teljesitmenyben is joval alatta van. Gyenge geometry shader, memory leak, hol mukodik az SLI hol nem, nagy felbontas+szurok alatt kihasal. Egy az egyben, na persze...
-
schwartz
addikt
Minimum 2ev.
De ugy kerded mintha valami konkret keplet lenne a "tesztido" mogott...
Sztem vard meg mig eleri a legmagasabb GPU hofokot, majd hagyj ra 10percet s kesz.
Szerk:
Lefutattam a Warhead bench-et de nem menti el az eredmenyt. (sem a default mappaba sem akkor ha mas helyet adok meg neki) Valaki tudna az okat? -
schwartz
addikt
795/1594/2530 Vantage stabil orajelek. Zotac XXX OC
-
-
schwartz
addikt
Sracok, 2009ben beindul a DX10.1-es gepezet. [link] 3 teljes jatekkal fog aratni az ATI.
Mondjuk ugy szamolom, hogy 2009 vegere mar uj DX11-es nV vasam lesz, de akkor is...
-
schwartz
addikt
válasz
hitman, #7978 üzenetére
8800Ultrat majd HD4850-et csereltem hasonlo megfontolasbol. Ha kepes vagy kompromisszumokat kotni a grafikai reszletesseg terén, nem biztos, hogy megeri most* valtanod. (nem az AA es AF re gondoltam, az eleve felejtos). Ha XP-t hasznalsz es nincs szandekodban Vista-ra valtani, szinten halaszthato a csere. (ertem arra, hogy legmagasabb grafikai reszletesseg csak DX10 alatt valaszthato nem egy jatek menujeben. pl. COJ stb)
* elmeletileg kozel az 55nm-es kartyak piacra dobasa.
-
schwartz
addikt
válasz
hitman, #7971 üzenetére
Az arkulonbseg realis. Amikor 25k-ert dobaltak a 8800GTS 512-ot (ugy, hogy kereslet nem igazan volt ra), 30ert a HD4850-et akkor a legolcsobb GTX260 itt a ph-s aproban 50-55k volt. A teljesitmeny kulonbseg is szembetuno, foleg magasabb felbontasokban. De szerintem annyi is eleg, ha atbillenti az FPS ertekeket a jatszhatosag hataran. Maskent mi hasznat veszed ha nem kepes akadasmentes jatekelmenyt biztositani az altalad kivant grafikai reszletesseg es hasznalt felbontas mellett.
-
schwartz
addikt
770/1540/2500 orajelek Vantage stabilan.
(#7480) Dark KillerX
Remelem nem tettem rossz lora. A jovo het folyaman kiderul... -
schwartz
addikt
válasz
Bluegene #7360 üzenetére
Van 1440x900-ban is. A Very High, Vista alatt a legmagasabb beallitas. Akkor mi az a "te meg csak"? HD4850-em volt a GTX260 elott. Sokkal gyengebben muzsikalt Crysisban mint a GTX260. S meg volt tamogatva egy 4Ghz feletti C2D-val. Igaz nem XP alatt neztem, de ha a GTX-et a Te tesztkornyezetetben futtatnam, joval magasabb FPS ertekeket kapna mint igy.
-
schwartz
addikt
Majdnem belealudtam, de itt van... 1.5ora Prime, ize...FurMark 750/1500/2500-on. Link. De vajon jol tudom; az en kartyam biztos, hogy Zotac??
-
schwartz
addikt
válasz
Iron Funeral #7340 üzenetére
Nem szerencses a szerencset emlegetni mikor OC-rol van szo...majd ugy jarsz mint en...
Az 5-6k sec Furmarkot en sem ertem (biztos valami egzakt tudomany), de ha az kell, hat legyen. Mar dolgozom rajta...
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #7338 üzenetére
Kozben vgyel levegot is nehogy valami bajod essen...
Es ha lenyugodtal, szerintem zarjuk le a temat mert egy szaros VGA-n nem eri meg vitatkozni. Legyen neked igazad...
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #7336 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a 30-as eveidet taposod. En ugyszint. Annyi kulonbseg lehet koztunk, hogy engem altalaban tisztelnek s ha ugy adodik, viszonzom. Te sem tiszteletet sem figyelmet nem erdemelsz...
"hölgyeményt" kell hogy takarjon a nick
Ha jol emlekszem a betegeim doktor urnak szolitanak. Bevallalsz egy foghuzast nalam? Az ersetelenitot lehet elfelejtem majd...
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #7332 üzenetére
Itt kezdodott a nagy OC fényezés. Forgathatod amerre akarod, ha valaki visszaolvas, latja a lenyeget. A hangnemet meg tartogasd nyugodtan a szuk barati korodnek. Ezt eddig masnak sem engedtem s neked sem fogom...
Tovabbi szep estet. -
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #7328 üzenetére
Ha minden aron trollkodni akarsz keress mas jatszotarsat. Tobbet nem bonyolodom vitaba veled. No offence.
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #7320 üzenetére
Elkovettem egy bakit...
Az elozo tesztet a Bin64 konyvtarbol futtattam. S hogy helyre alljon a rend, itt van masodjara. Konfig, beallitas ugyanaz.
Hol is van a 4850?
A proci azert szolhat(na) bele, mert az 1440x900 inkabb CPU limites mint VGA, ezekkel a kartyakkal.
-
schwartz
addikt
válasz
Dark KillerX #7318 üzenetére
Valoszinu a ramaty proci. A min FPS ertek nott 4-el. A max-ot en is furcsallom egy kicsit de majd lefuttatom megegyszer az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- EAFC 25
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest