- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Bár furcsán hangzik,de én tényleg tapasztaltam az említett kék képernyőt,ma reggel óta.Őszintén én egy kicsit megilyedtem és leszedtem a játékot.Amúgy azt azonban furcsálom,hogy az Avg nem jelzett semmit.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #7818 üzenetére
Vista alól,hogyan futtatom le a Dost,írhatsz privátot is.Windows felületten nem tudom megnézni?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #7811 üzenetére
Ez most komoly?Mert az atyaúristenre esküszöm tegnap óta legalább már háromszor fagyott ki a Vistám ilyen kékhalállal,és állandoam vmi memória hibára hivatkozott.Én már le is szedtem a játékot.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Beowulf_78 #7623 üzenetére
Én már ki is próbáltam és két próblémával már találkoztam is.
1.RivaTuner-ben(2.11)az órajel vezérlés nem működik.
2.Klón beállításoknál a TV-men nagyon zajos a kép.
Lehet marad egyenlőre az utolsó WHQL-es driver,mert ez így nem jó. -
Dark KillerX
addikt
Esetleg a legújabb Nv driver,Verziószám 180.42.:
[link] -
Dark KillerX
addikt
válasz
schwartz #7462 üzenetére
Ha megveszed az E5200-őt és felhúzod olyan 3,6Ghz-re,nagy külőnbségeket fogsz észre venni.Én egy E2160-ről(~2,8Ghz) váltottam az E5200-re(amit jelenleg 3,2Ghz-en hajtók),és a játékok többsége kb 12-18% százalékot gyorsult.Mondjuk én csak 1280-as felbontáson használom,és azért itt még számít a proci,de sztem 1600-as felbontáson is jótékony hatása lesz.Amúgy az előbb említett gyorsulási adatok a 3,2Ghz-es órajelre vonatkoznak,3,6Ghz környékén vagy fölötte még jobb is lehet.Nem rossz kis proci,megéri az árát az biztos.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Bluegene #7424 üzenetére
Kár hogy úgy ítéled meg a játékokat,hogy melyiknek milyen a grafja.Sztem a Bioshock igenis 2007 egyik legjobb FPS-e volt.Mert volt sztorija,az atmoszférája magáéval ragadó volt,és egyben egy kicsit dárkos is volt.Nem hiába kapott tíz újságból 9-nél 90%-os értékelés fölött.Én véleményem a Crysisról pedig az,hogy a játék addig volt jó,még meg nem jelentek azok az idegen ellenfelek.Na és persze azért a Bioshockot nem lehetet végig darálni,mint a Crysist 5-6 óra alatt.Sztem a Crysis egy csili-vili tech demó,a Warhead azonban más tészta..Azonban ami mint grafikailag,mind más téren robbantani fog az a FarCry2 lesz.A Crysis elbújhat mellette.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
schwartz #7319 üzenetére
Azon a felbontáson,nem nagyon szól bele a proci a dologba sztem?Hát úgy tűnik a 4850-es Radeon elég kiegyensúlyozott cúccos tényleg.Amúgy nem hinném.hogy annyival jobb lenne Bluegene gépe,azzal az E5200-sel..Ha mondjuk QX9770 lenne,vagy vmi durva Wolfi lenne,akkor más lenne a helyzet.
-
Dark KillerX
addikt
Megjelent az új Nv driver:
[link] -
Dark KillerX
addikt
Igaza van ImI87-nek,mostanában rengeteg Ati tulaj jár át a GT200-es topikba.De mért??Talán unalmas a HD4000-es topic?,ott mért nem látok Nv tulajt,mi sem bosszantúnk senkit sem.Menjettek vissza a saját topikjaitokba.Mindenki döntse el saját magában neki,mi vált be,vagy az Nv ,vagy az Ati.És ha azzal kapcsolatba szeretne valamit kérdezni,vagy tapasztalatot megotszani akkor írjon.Sztem errő van szó,látjáttok mi ez GT200 topic,azzaz nem Ati topik.
Greenpowa
-
Dark KillerX
addikt
Én nemtom,de én kb ezzelőtt 9 hónappal(január) mondtam,hogy elég.Akkor egy 1950Xt-ém volt és hát mit mondjak,a fő címeket mondjuk(Crysis,Call of Duty4,Ut3)jól vitte,de a B kategóriás játékokat,amire a fejlesztők azt mondták,minek optimalizáljunk rájuk,hát eléggé bajóssak voltak(pl:Timeshift,World in Conflict,Quake Wars- aminél volt olyan driver azt hiszen vagy a Catalyst 7.10/11 amivel azt csinálta,hogy elindult a játék,ment pár másodpercig 50-60fps-sel aztán félperc után lement folyamatos nullára.De ilyen driver ratyi volt a Crysis megjelenésekor pl
a szomszéd srácnak egy 7950Gt-je volt:és nála 1024-es felbontásban,mediumon minden gyönyörűen futtot,nálam meg háááát;így várhattam a hotfixeke.De említhetnék még néhány játékot akár régebbről is,mikor 9800pro-m volt.Nem mondom,hogy az Nv tökéletes drivereket csinál,de az Atival kapcsolatban elég sok driver bugról lehet hallani(néhány példa:Mercenaries2,Bia HH,Oblivion,Crysis,World in Conflict,Company of Heroes,Gothic3)Közben a szomszéd srác is lecserélte a 7950Gt-ét egy 3870-re ,és hát eléggé sokat panaszkodik.Úgyhogy lehet,hogy erősebb a 4870X2,vagy a 4850 a kategóriájában,ha a driverek eléggé búgossak,nem mennek vele semmire.Én is azért vettem meg a 8800Gtx-et(mert vehettem volna 3870x2 -őt is),de nem mertem bevállani a kétmagos vidkarit,féltem a driverek búgjait.
-
Dark KillerX
addikt
Gyerekek az a kérdésem,hogy kinéztem egy GTX260-as,és megkapnám féláfával kb:59000FT-ért,ami köv lenne.
http://www.computerbox.hu/shop/product_info.php?cPath=21_55_93_99_120&products_id=2616
Azért kérdem,mert úgy néz ki eltudnám adni a régi 8800GTX-met(Accelo Extreme-mel együtt)kb 35000Ft-ért.A használt felbontás 1280-as lenne+ min 2*AA.
Amúgy ehhez a vidkarihoz elég lenne a konfigom?Elsősorban a tápra gondoltan(450W FSP),és a proci egy E5200-as lenne 3,2Ghz-en,de bírja a 3,6Ghz-et is. -
Dark KillerX
addikt
De unalmas a 4870-es toppik,hogy egyessek állandóan átjárnak aztán osszák az észt,hogy így a HD,meg úgy a HD.Tiszta szégyen,amúgy a G200-as toppikba csak az írjon,aki ezzel a kártyával kapcsolatba akar vmit megtudni.
.
Egyessek már mindent tiszta vörösben látnak,és ha azt mondanák neki,hogy kap pl:egy 4850-es Hd helyet,mondjuk egy Core216-os GT260-ast,el sem fogadnák,mert ratyi. -
-
Dark KillerX
addikt
Nem tom mért,de egyre többször jönnek 4800-as kártya tulajdonosok át ebbe a topikba,hogy érveljenek az ő kártyáik mellett.Mi szükség van erre?Lehet már túl unalmas a HD topic?
Én akkor is mondom,és remélem néhányan kitartanak mellettem!!!Forza Green Power
-
Dark KillerX
addikt
Nézzétek meg,Geforce Powerpack letöltése Nvidia oldaláról.Itt a link
http://www.nvidia.co.uk/content/forcewithin/uk/download.asp -
Dark KillerX
addikt
Akkor lehetséges,hogy a 8800GTX-mel,nem tudok normálisan SC2,vagy Diablo3-ni?.Igazából én csak 1280-as felbontásban játszóm,és nem használók AA-t(ritkán esetleg),talán azért az új játékok menni fognak vele normálisan,vagy nem?Pl Far Cry2,Bournaut Paradise,Operation Flashpoint2,Rage,GTA4.Tényleg nincs szükségem elsimitásra,csak 1280-as felbontásban olyan high közeli grafikával fussanak a játékok.
-
Dark KillerX
addikt
Rendben igazad van mert nem vagyok egy nagy zseni,de ha mondjuk én 1600-as felbontásban játszok,akkor amúgy se lesz nagy szükságem AA-ra,hiszen ekkora felbontásnál nem látszanak az élek annyira.Bár akinek Crossfire-os rendszere van két 4850-nel vagy 4870-nel,az mondjuk megteheti,hogy akár 1900-as felbontásban játszon 2-4-szer AA-val nem?.De amugy a D10.1-es játékok menni fognak Geforce karikkal?
-
Dark KillerX
addikt
Ahogy nézem,most elég sok 4850/4870 tulaj szidja most az Ati/AMD-t,ugyanis ahogy olvastam a 4850-es forúmban,hát az 8.7 Cat elég gyengús.Alacsony és a maximális framerate között nagy a különbség,sok embernél a monitor 60Hz vibrál, a ventilátor fordulat számát is nehéz belőnni,és a várt gyorsulás is elmaradt.Ezért azt mondom,hogy a GTX260 lesz a best buy?
Hiába a jó hardver(4850),ha a legújabb messiásként várt 8.7 Catalyst ilyen gyenge,nem biztos,hogy megint sikerül egy csoda drivert(8.5)készíteni.Most egyenlőre több érv szól a GTX260 mellett.:jobb driver,és játék támogatás(egyenlőre),jobb hűtés,nagyobb tuning potenciál(akár 15/20% tuning is).Amúgy meg nem hinném,hogy a D10.1 olyan nagy hátrány lenne,hiszen az csak elsimmitást gyorsítja,azt meg azért egy masszív tuningos GTX260 izomból(nagy memó sávszélesség)végrehajtja.Bocs az off-ért.Remélem a Radeon pártiak nem haragszanak meg!!!Amugy nálunk a szomszéd haver(HD4850-es)tulaj majd szét vetti az ideg,és megkérdezte idegességében,hogy nem-e cserélem el vele az Evga 8800GTX SSC AX(650/1500/2050)-es vgamat,az ővére Gigabyte4850-re.Válaszként mondtam neki felejtsen el.
-
Dark KillerX
addikt
Call of Juarez 9.0C-vel gyönyörő volt,de utána az Ati tech demója meg egyenessen brutális.Sztem azóta se csinált senki olyan szép D10 játékok.A Crysis ezzel szemben nem D10-es játék,mert Xp-n is ellehettet érni a D10-es látványt,ami azért érdekes.Összeségéban jött már azóta pár D10-es játék
evil May Cry,CoH OF,Bioshock,Gears of Wars,Lost Planet,de ezek ki sem aknázzák a D10 lehetőségeit közel sem.Akkor hol van még ehhez képest D10.1,lehet kérdezni,ha D10-et sem használták ki.Főleg a Microsoft tólja a D11 pezentációját ezerrel,sztem a játék fejlesztők nagyon nehéz helyzetben vannak mostanság,mert az Nv a D10-et erőlteti,az Ati D10.1-et,de játék fejlesztők feje előtt ott lebeg,mikor megjelenik az új játékuk,akkor már lehet,hogy új Windows és új DireckX Api lesz.
-
Dark KillerX
addikt
Az Ati szekere igaz hogy jól megy,de egy nagy baj van, hogy az ő társ cégének az AMD-nek meg nem igazán megy.Következmény:lehet hogy az Ati mostanában sokat kaszált,de mivel az AMD csak szerencsétlenkedik akkor valószínű,hogy az Ati bevételeinek egy részét átvonják az AMD-hez,hogy újabb fejlesztésekre költsék.Más részről meg, az Intel Skulltrail platformban újra fogja alkalmazni az sli-t,ami azért nem rossz az Nv-nek,és az is lehet hogy így a Crossfire technológia háttérbe szorul,persze nem bíztos.Sokan temetík az Nv-t, de nem kell félteni a céget, volt már rsszabb helyzetben is(Anno FX5800 Geforce-ok korszakában)
-
Dark KillerX
addikt
GTX 260 sztem nem rossz vétel egyáltalán
,hiszen kisebb a fogyaszása jóval a 4870-hez képest,kisebb a hőfoka legalább load alatt vagy 10-15 fokkal,és a komoly tuning,amivel 15-20% plusz teljesítmény hozható.Ezzel szemben a Radeon egy radíátor,tápot is gyílkolja,és ha a azt akarjuk hogy ne ízadjon annyira,akkor jönnek a hütőre a plussz költségek
Összeségében az Nv talán most már össze szedi magát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest