- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Henker2 #14190 üzenetére
Mind a kettő D-sub-os.
Nekem is D-Sub-bal van összekötve...nem hátrány, feltéve ha jó a kép. Nekem szebb a kép D-Sub-on mint HDMI-DVI jelen. Ez nem a klasszikus D-sub kábel, hanem olyan, ami átviszi a digitális jeleket is.
Én is az LG-t venném. Minimálisan jobbak a paraméterei mint az Asus-nak, azon felül, hogy az LG panel beszállító is, sztem jobbak lehetnek a TFT panelei. -
Beowulf_78
addikt
Mondanom se kell, most próbáltam ki.
Mit mondjak. Nagyon jó ez is.
Kicsit extrém, dehát nincs vér háború nélkül. Végtag és fejleszakadós lövések (akár a hullák fejét is el lehet lőni, szóval nagyon realisztikus), A grafika tetszik, a játékmenet jó. "COD feeling", de annál igényesebbnek érzem, bár sosem voltam "COD rajongó".
Bár nem Crysis szintű a grafika, de egy háborús-horror-FPS játéknak mindenképp szépnek mondható. Aki tudja szerezze be, alapmű.
Pár kép a játékból:[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Beowulf_78
addikt
Fasznak görcsöltök ezekkel a kódek pakkokkal...
KM Player-be be van építve minden ami kellhet divX, vagy mkv lejátszáshoz, és nem akad össze semmivel.
Nekem ezek a codec-ek mindig gondot okoztak, vagy így vagy úgy...már egy jó ideje a KM player-t használom, és meg vagyok elégedve vele. -
Beowulf_78
addikt
Végigtoltam a F.E.A.R. 2-öt!
Nagyon nagy játék...még mindig ez a véleményem.
Nehéz lesz FPS horror műfajban felül überelni 2009-ben.Normál fokozatban 7-8h játékidő, de sosem volt olyan érzésem hogy unalmas lenne. A pályák változatosak, az ellenség inteligenciája már-már a maximalizmus határát súrolja...de aztán lehet csak én vagyok elfogult.
1-2 kép a játékból (1920x1200 full)...mészárlás az iskolában
a véres konyha
vér, vér és vér...
a kedvenc fegyverem...
Oszi! Ez a fegyó neked is tetszeni fog!
erre először azt hittem hogy villamos szék...aztán kiderült hogy mégse.
a föld alatt...a "metrós" fejezet.
Vége felé...már a trágárkodás sem meglepő.
élethű graf, az egyszer biztos!
Remélem kedvet csináltam a játékhoz, a hideg téli napokon.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
banderasz77 #14144 üzenetére
Addig jó amíg lepucolja a felesleges dolgokat, és nem veszel észre semmit.
Csak akkor vennél észre gyorsulást, ha már nagyon gány lenne a rendszered.
Ergo ha nincs gyorsulás, akkor minden okés volt.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
banderasz77 #14140 üzenetére
Mit tudom én...feltettem, és le is futtattam. Nem omlott össze a win, ha erre gondolsz.
-
Beowulf_78
addikt
Hasznos kis progi.
-
Beowulf_78
addikt
Vegyél olcsóbb gumit, ha annyira szeretnél 285-öt.
Én évek óta vágott slick-et rakok előre és hátra is. Szóval nekem az első hátsó gumicserém megvan 30k-ból. Sokat lehet rajta spórolni, főleg 1000-es sportmotornál. Folyamatosan "elnyalja" a hátsót...
Egyébként a GTA 4-ben egyelőre nincs SLI támogatás. Kb. úgy megy a 295, mint egy 280 GTA 4 alatt. -
Beowulf_78
addikt
Én is ezen a véleményen vagyok...tök felesleges a dupla memó mennyiség egy 260-hoz.
Inkább kiadták volna 240SP-vel, annak több értelme lett volna.
Minden tiszteletem az MSI-é (elégedett MSI 295 tulaj vagyok), de majd meglátjuk, tesztekben lesz e hatása. Szvsz. nem. 1 GPU-hoz, bőven elég a 768-1GB VRAM.Nekem is jól megy a GTA IV, pedig csak E8600 dübörög a gépemben.
Nem Quad függő. Nagy összhangban kell lennie a gépnek, és tele jó cucokkal. Ennyi a titka. -
Beowulf_78
addikt
F.E.A.R. 2 kurva nagy játék srácok! Most éjjel tettem fel, és nem bírtam abbahagyni, vagy 4h keresztül toltam. Full optimalizált, a grafika kiválló. Direkt nem kapcsoltam be a V-Sync-et, hogy lássam az fps értékeket...130-300fps között mozgott 1920x1200-ban mindent full-ra tolva amit csak lehetett.
Ez aztán az optimalizálás!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
JONAS77 #14107 üzenetére
Túl aggódod a dolgot...
Tudod mennyire erős ez a táp?
Sztem nem. Nekem 4 vinyó, 6 író, 4x1GB RAM, E8600@4410Mhz 1,38V, GTX 295, 8-9 db venti van az általad említett tápra kötve...
Nyugodtsággal kijelenthetem, hogy még bőven van benne tartalék. Ergo még egy 295-öt lazán beletehetnék.
Akkor mit aggódsz az 1db árvácska 260-as fogyasztása miatt?? -
Beowulf_78
addikt
Kipróbálom (már itt figyel a gépemen
), és lehet beszerzem ezt a játékot.
Félelmetes jó a videója...[Enemy Engaged 2: Desert Operations] Állítólag kell neki a "kakaó" harveresen.
-
Beowulf_78
addikt
Irány Beo logout blogja amennyiben érdekel egy 295 teszt!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
keIdor #14055 üzenetére
Gratula fater!!
Remélem elégedett leszel!
BFG rulZ!
Jó kis márka!
Remélem én is hogy jössz most mááá Wars-ozni!Aki nem olvasta még a logout-om, annak ajánlom figyelmébe a BFG 260 tesztet.
mod: Egyébként az MSI GTX 295-ben sem csalódtam.
655/1466/2400 használom 24/7. Természetesen Furmark stabilan tudja.
A 8800 GTX OC-m is MSI volt...jó kis kártya volt (8 hónapig), ameddig el nem adtam. -
Beowulf_78
addikt
De jó hogy te már tudod...
Igaz még az NV se tudja, de te már tudod. Zsír.
ebbből az aspektusból akkor soha nem vegyél semmit mert mindig meg kell várni az újabbat, meg a "ki tudja még mi jön"-t. 2009 év elejét írunk...az hogy mi jön majd fél év múlva inkább hagyjuk.Amikor már mindent lehetett tudni a 9800 GX2-ről, és a megjelenés dátumát is közölték, onnantól kezdve még 1,5 hónapot csúszott a kártya. 8800 GT-ről nem is beszélve. A lényeg hogy te tudod mikor jön a G300. Szóval hülyeségeket beszélsz. Ezért írtam amit írtam az előzőekben. Pont.
-
Beowulf_78
addikt
Látom most jól megmondtad a frankót, kis tudatlan.
"GT200 is bőven elavult, hiszen egy felturbózott G80"
Ez igaz, mégis 2-3x erősebb mint a G80 és a G92. Akkor nem mindegy mit és hogy turbóztak fel?
Ha a G200 elavult, akkor a te 8800 GT minek neveznéd?Amit még egy őskori G80 GTX is keresztbe-hosszában lenyel.
Persze, várni mindig érdemes...mégis mennyit? Fél évet? 1 évet?
Addig meg nem játszon a kedves júzer mert te azt tanácsolod hogy várjon ki tudja mennyit?
Újonc-ként jó lenne ha ekkora "okosságokat" nem mondanál. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Henker2 #14033 üzenetére
Az 1280-as felbontás nem hajt ki egy komolyabb VGA-t. A G200 pedig egy ráncfelvarrott G92-es mag...jóformán csak annyi különbség van, hogy erősebb, technológiában nem tud többet. Akkor meg mi értelme a cserének?
Akkor lenne értelme, ha technológia miatt váltanál pl. DX 10.1, DX11, vagy SM 5.1...persze fogsz tapasztalni gyorsulást, csak nem annyit amit valójában tud a 260.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
twollah #14026 üzenetére
Tök jó hogy belinkeled, de azért figyelembe kellene venned, hogy az előtted levő hsz. is pont ezt az infót tartalmazza linkkel...
Akkor minek linkeled te is?? Frankón nem értem, ennek mi értelme.
Az persze más ha nem látod hogy linkelve van, mert van 50 hsz. közötte. De ezek között 1db hsz sincs. Vagy akkor minden felhasználó linkelje be ugyanazt 20-30 hsz-en keresztül? -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #14024 üzenetére
182.05 includes support for the GeForce 6, 7, 8, 9 and GTX 200 series cards and features the following highlights:
- Recommended for the best experience in F.E.A.R. 2: Project Origin.
- Boosts performance in several 3D applications. The following are examples of improvements measured with Release 182.05 WHQL drivers vs. Release 181.22 WHQL drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings):
Up to 8% performance increase in Fallout 3 at high resolution and AA.
Up to 10% performance increase in F.E.A.R. 2: Project Origin
Up to 9% performance increase in Half-Life 2 at high resolution with AA.
Up to 11% performance increase in Left 4 Dead at high resolution with AA.
Up to 10% performance increase in Race Driver: GRID at high resolution and AA.
- Includes full support for OpenGL 3.0 on GeForce 8-series, 9-series, and 200-series GPUs.Csak szólnod kellett fater, és az NV máris összerittyentette az új driver-t.
-
Beowulf_78
addikt
Miből lesz az urban legend, és mitől lesz mindent verő egy 4850-es kártya? Hát ebből....tessék elolvasni azt a pár hsz-t az Ati 4850/4870 topikban (#43146)-tól (#43168)-ig. [link]
-
-
Beowulf_78
addikt
válasz
rejewski #13920 üzenetére
Kezdésnek próbáld meg Rivával a 700/1400/2400 órajeleket...ha bírja mehetsz feljebb.
A GPU nem hinném hogy 730-nál többet menne 24/7, mint ahogy a shader sem fog 1500 felett, és a memó se fog 2500 felett stabilan futni.
A 700/1400/2400 egy kellemes és átlagos tuning, amit általában mindegyik 260 tud, és szeret is. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Szuperboci #13918 üzenetére
320ft már a lélektani határ állítólag...itt kezdenek bedőlni majd a lakáshitelek.
Ami azért nem elhanyagolható szempont.
-
Beowulf_78
addikt
Majdnem 301FT 1 EUR!
-
Beowulf_78
addikt
Persze. A költséghatékony sorozatgyártás minden cégnél jelen van. NV-nél is. Nincs ebben semmi különös. Júúzer szempontból tök mindegy. Ha 216SP-s kártyát veszel, akkor téged az érdekel hogy az a 216SP tökéletesen működjön. Az hogy ezt úgy érték el hogy a 216SP-n felül van X db SP ami nem müxik és letiltják a hibás SP-ket, az már senkit se érdekel. Ahogy engem is az érdekel ha 240SP-ért fizettem, akkor 240SP működjön is hiba mentesen.
Semmit se lesz érdemes itthon venni. Állítólag bele fog nyaldosni a forint a 300ft feletti EUR árfolyamba is, és az elemzők csak a 2-3. negyedévben várnak javulást, de sokan csak 2010-ben várnak számottevő ft erősödést. Idén a hardver csere "öngyilkos vállalkozás" lesz anyagilag. -
Beowulf_78
addikt
Kb. időszerű is. NV-nél elsődlegesen amíg nem volt megfelelő mennyiségű 55nm chip, nagy százalékban a GTX 295-re kerültek a kissebb csíkszélességű 260-as GPU-k.
Gondolom vagy beindult a termelés, vagy nagyon viszik a 295 kártyákat, hogy már marad a single 260-as kártyáknak is az 55nm GPU-ból.
Mindenképpen jó jel, hogy ennyire hamar megjelent az 55nm 260.Én meglepődtem amikor azt az infót kaptam a 295 megjelenése után pár nappal, hogy ausztriában, és a németeknél is elkapkodták a 295-ös kártyákat. Gondolom máshol sem volt ez másképp. Ez pedig anyagilag biztos jót tett az NV-nek. Szvsz. marad bőven hasznuk egy 295-ös eladása után. De nem is sajnálom tőlük.
Bár amióta az Ati 4xxx széria elméleti királyságát élte, ebből is, a helyzethez képest jól jött ki az NV. 260, 280 eladásokra gondolok. Amikor nyáron váltottam 3870 X2-ről GTX 260 OC-re mindenki, azt monda mekkora marha vagyok, hogy nem 4870-et választottam helyette.Én erre pedig mindenkinek azt mondtam, nyugalom, az NV mindent meg fog oldani izomból, és optimalizáltsággal, és igen is jó választás volt. Ezek után volt 1-2 hónap mire elkezdtek terjedni a G200 kártyák, remélem a logout-os tesztemnek is volt hozzá köze hogy itt, ha nem is sokan, de az NV mellett döntsenek, mert jó/jobb választás.
3. fázisban pedig azt láttam hogy az Ati 4xxx tulajok jönnek át az erő zöldebb oldalára, és cserélik le az RV770-et G200-ra. Jóleső érzés tudni azt, hogy nyáron, amikor még csak 1-2 260 tulaj volt a PH-n, kitartottam a 260 választása mellett, bevállalva azt, hogy lehet rosszul döntöttem, mivel akkoriban 10-15k-val volt drágább a 260 mint az RV770. Így fél évre rá, pedig örülök hogy sokan mások, volt Ati tulajok is, úgy gondolják ahogy én...Érdemes elolvasni a hsz-eket a logout-os cikkem (BFG 260 OC) után. Akkor még itt-ott erősebb volt a 4870, ami aztán hozta magával a flame-et....
Mára viszont egy ilyen flame-nek nincs létjogosultsága. Nincs miről vitázni, melyik a jobb kártya. Egyértelmű.
-
Beowulf_78
addikt
Kb. időszerű is. NV-nél elsődlegesen amíg nem volt megfelelő mennyiségű 55nm chip, nagy százalékban a GTX 295-re kerültek a kissebb csíkszélességű 260-as GPU-k.
Gondolom vagy beindult a termelés, vagy nagyon viszik a 295 kártyákat, hogy már marad a single 260-as kártyáknak is az 55nm GPU-ból.
Mindenképpen jó jel, hogy ennyire hamar megjelent az 55nm 260. -
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
joshua7 #13828 üzenetére
Milyen fps-eket?
Hogy tudnék mondani?
Több mint egy éve volt, azóta volt vagy 4 procim. Igazából nem túlságosan érdekel mit hiszel el és mit nem. Neked nem fogok bizonygatni semmit. Magamnak néztem meg, mert én volam rá kiváncsi. Ennyi. Leírtam a véleményemet. Nem bizonygatok semmit.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Cyberpunk #13801 üzenetére
A legtöbb játék nagyon cache függő. Én is amikor váltottam E6850-ről Wolfira, akkor a 3,7Ghz E6850 és a 4,2Ghz Wolfi között is volt nem kevés FPS különbség, amit játékok közben monitoroztam is, azt hiszem akkor még 1680x1050 felbontáson. Azt hiszem azonos órajelen 5-10% gyorsabb volt a Wolfi. Játékokkal teszteltem nem szintetikus markokkal. Tehát ha az 5-10% hozzáadjuk Sziszifeca Mhz különbségét ami még kb.15%, akkor azért simán észreveheti hogy van egy 20-25% gyorsabb procija.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #13696 üzenetére
Hogyne érdekelne! Az 1-et többször is végigjátszottam.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
[2009 legjobban várt játékai - 1. rész]
[2009 legjobban várt játékai - 2. rész]Nem lesz rossz évünk!
Egy biztos. Idénre még több mint sok lesz teljesítményben a GTX 295, a "húzónevek" alapján.
Lauda: Az a gond, hogy jóval előrébb jár még mindig a hardver mint a szoftver. Persze ha a rendszerem megadná magát én is I7-et vennék, de fejleszteni X38,X48,P45-ről szinte felesleges, a teljesítménynövekedés reményében. Játékok alatt nem jön ki a natív 4 mag előnye, és ott tartunk ahol a part szakad, mint 2 évvel ezelőtt a Kentsfield szériával...jó, jó, de nehéz összehangolt stabil tuningot elérni, és azon túl hogy benchmark progikban, és renderelésben jobb mint a 2 mag, még mindig több mint elég egy tuningosabb 2 magos Wolfdale. Játékra és mindegy egyébre, mert jelenleg szoftver szinten még mindig a mhz-ek számítanak. Arról nem is beszélve hogy egy normálisabb I7-es lap 70-90k. Ennyit meg aztán végképp nem ér a jelenlegi helyzetben.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
Nekem az új 181.22 WHQL-el is tökéletesen működik az órajel visszavétel, most tettem fel.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TTomax #13598 üzenetére
Mond meg neki, azért járnak ide harcosok is, akik mellékállásban kidobók...
Én 14 éve élek együtt a csajommal...én nem dolgozom kb 11 éve, mert jobb a munkanélküliség (persze azért bevételem van), ő meg melózik. Ha nincs itthon és van időm akkor megy a fórum. Ha itthon van akkor csak "light" üzemmódba.
-
Beowulf_78
addikt
Persze hogy az.
Ez a full-full részletesség 1920x1200-ban.
Nem az volt a lényege hogy játszható e vagy sem. Hanem van e előnye a DX10.1-nek vagy nincs. Nem hogy nincs, de azt kell mondjam ha a 3 értékből egyet csinálunk (átlag) mind a 4 tesztben, akkor nagy NV fölény fog kijönni. Mert avg és max. fps-ben mindenhol jobb.
-
Beowulf_78
addikt
Nos...STALKER CS GTX 295 (DX10) kontra 4870 X2 (DX10.1)
Mindkét teszt 1920x1200 4xAA készült, nem azonos mhz-en, a 4870 X2 konfig.-ban kicsivel erősebb proci, és DDR3 van.
Elvileg DX10.1 alatt gyorsabbnak kellene lennie az ATI-nak. Hiszen ez lenne az értelme.
A konzekvenciát, mindenki vonja le maga. -
Beowulf_78
addikt
válasz
joshua7 #13559 üzenetére
Ne húzd fel magad!
Jó a 285, jól választottál, ebben biztos vagyok.
Főleg úgy, miután elolvastad a tesztemet hogy mit megy... gyorsan meg is vetted tőlem a Gigabyte 285-öt!
De miért is adod el?
Mert ezt annyira nem vágom, hogy nagyon!
Most vetted qurva jó árban tőlem kb. 1 hete!
Írd le mi a gond...
A fiúk arra céloznak inkább hogy 280-ról nem érdemes váltani. Új kártyának viszont érdmes lehet megvenni. Nem azért mert a legjobb ár/érték arányú kártya, mert az vegyen Ati-t...hanem mert 1 GPU és húzva, léggel jelenleg a leggyorsabb! Presztizs kártya, amit az vegyen meg aki megteheti. Nem feltétlen kell a logikus érveket keresni, a 285 vételével kapcsolatban. A legújabb és a legjobb a kategóriájában.
Ezt az NV mindig is kifizettette a vásárlókkal, ahogy ez a 295-nél is megfigyelhető. Válság van, kevés a pénz hardverre, de aki megteheti az vegye meg a kicsivel jobbat. Akinek meg kevesebb van, az vegyen 280-at jóárasítva, és azzal sem fog rosszul járni. Persze kevesebb FPS fog hozni, de ha nehezen áll össze az upgrade-re a pénz akkor jogos, hogy számolgatva van hogy mennyibe kerül 1fps. Ha Lara el tudná adni jó árban a 280-at, akkor biztos nem másik 280-at hanem 285-öt venne. Ebben biztos vagyok. Jelenleg a 280 adás-vétel be van fagyva, mert tény, hogy esni fog az áruk, de még abban a fázisban tart a dolog, hogy ez az árcédulákon még nem nagyon látszik. Aki 280-at akar venni az is gondban lehet, aki eladni akar, az is.
Amiben viszont nincs igazad...
Ez egy topik, szakmai dolgok megvitatására ami a 260/280-hoz kapcsolódik..mivel a 285 újdonság teljesen jogos hogy összehasonlítják a fiúk, némi elfogultsággal, ami minden topikban benne van. Ha meg úgy érzik hogy a 285 nem jó vétel, szíve joguk ezt itt megvitatni. Nem ettől a topiktól fog függni hogy mikor adod el a kártyádat, és nem jogos hogy ilyet szóváteszel.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
strebacom #13546 üzenetére
Kétlem hogy jó árat mondanának. Az én kártyám is bruttó 5k-t emelkedett a nagykerben (persze csak papíron, mert alíg van 295 az országan) 1 hét alatt, és akkor még csak 280 volt az EUR. Most meg 284-286ft körül van már...de valószínű nem ennyivel számolnak, pont azért mert rohadtul ingadozik és bukni nem akarnak ha elszállna. A mostani árakat 290-es euro szinthez igazították szvsz.
mod: Melyik játék fut szarul?
Én egyről se tudok. Úgy újságoltad, mintha végre jött volna egy jól futó game NV-re...
-
-
Beowulf_78
addikt
Éjjel egy gyors Vista telepítés....
-
Beowulf_78
addikt
"Nagyon Fontos! GTX 295 Code 43-as hiba megoldása Vista alatt:
Mivel GTX 295 kártyák esetében felmerült egy súlyos bug probléma Vista (X32,X64) alatt, ami csak bizonyos alaplapok használatával jön elő, (leginkább Asus lapoknál) mindenképpem megosztanám veletek a probléma megoldását, ami bár egyszerű, de magától senki se jönne rá, mindenki NVIDIA driver problémára gondolt, pedig nem!
A probléma annyi, hogy driver telepítés után, a Vista nem érzékeli mind a 2 GPU-t, csak az egyiket, ezért letiltja az eszközt ("code 43" az eszközhöz tartozó illesztőprogam nincs betöltve) hibára hivatkozva, tehát lesz az eszközkezelőnkben egy "ismeretlen eszköz", és lesz egy felkiáltójeles VGA ahol ugyan felismerte a GTX 295 egyik GPU-ját, csak éppen le is tiltotta, mivel a másikat nem érzékeli.
Ki kell törölni az eszközkezelőből az ismeretlen eszközt, majd a hardverváltozások keresése gomra kattintani. Az ismeretlen eszköz eltünik, és a VGA fül alatt ott lesz mind a 2 GPU! Így a Vista még 1x külön fel fogja tolni a drivert a 2. maghoz, ami igaz dupla idő, de megoldódik a code 43-as probléma, és újraindítást követően tökéletesen fog működni a driver, amit most már nyugodt szívvel kijelenthetek, hogy nem hardver hiba, inkább orvosolható inkompatibilitási hibának, ill. bug-nak mondanék ami egyes alaplapokkal jön csak elő. -
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #13488 üzenetére
Nagy a különbség.
Bár hozzáteszem a 285 nem volt megrántva.
Ez kb. olyan amikor azt mondom hogy a 260 BFG OC húzva tudja a 280-as teljesítményt.
Persze hogy tudja. Úgy hogy max. 24/7-ben megy, és a 280 meg alapon. Viszont ha a 280-at megtéped a különbség ismét beáll... -
Beowulf_78
addikt
válasz
Cyberpunk #13480 üzenetére
E8500?
A mostani E0 széria 4,4 - 4,6ghz rohangálnak...(C0-át semmiképpen se vennék, mert 24/7 4,1-4,2ghz megállnak mint a szög) az pedig azért a 3,8ghz-hez képest nagy ugrás.
Az a másik fele hogy a tuning joban beállítható, és egyszerűbben mint 4 magossal. Nálam a ramok is jobban szeretik a 2 magos E8600-ot.
A játékoknál meg egyelőre CSAK a mhz-ek számítanak, tehát a 2 magos wolfdale a mai viszonylatokban jó választás! Azért az 1-2 játékért ami támogatja a 4 magot, tök felesleges quad-ot venni. Q-szériát csak videó konvertálásra a jelenlegi helyzetben. -
Beowulf_78
addikt
Múlt hét Hétfő óta bruttó 5k-t emelkedett az MSI GTX 295 papíron...
Persze nincs raktáron, semelyik márkából.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Szuperboci #13458 üzenetére
Szvsz. igen. Sajnos.
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DeSanto #13441 üzenetére
Kipróbálom én is majd!
Feltettem a kártyához kapott Rainbow Six Vegas 2-öt....qurva jó kis játék a mai napig, aki szereti ezt a műfajt. 1920x1200-ban mindent full-ra téve 150-180fps.
Belenéztem a szerverekbe...na az viszont elkeserített.1 szerver volt (2 fős), onnan is kidobtak valamiért, majd utána már vissza se tudtam menni mert közbe valaki csatlakozott.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DeSanto #13437 üzenetére
Jól van optimalizálva, a gyerekbetegségei ellenére.
Így kellene mindent optimalizálni, nem úgy mint pl. a GTA 4-et.
Lehet én is kipróbálom hogy az egyik GPU-t a PhysX-nek "adom".
Jobban megy nálad így hogy külön mag számolja a fizikát?kem: 550-650W Tápnál én már nem vennék kissebbet.
Tápot nem 1-2 évre veszel.
-
-
Beowulf_78
addikt
Egyébként meggyógyult az FC2 a Win Xp X64-től! 1920x1200 8xAA minden full full 50-100 fps.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pigatt #13429 üzenetére
Ez mondtam legelőször, hogy csrélj drivert. Gondolod viccből?
Ha máskor segítséget kérsz és kapsz is, mint ahogy most is, és még nem próbáltad ki amiket javasolnak mint a "kisangyal" úgy kövesd a tippeket. Mert feleslegesen senki se szeret agyalni mi lehet a gond nálad, amikor a legalapvetőbb dolgot sem csinálod meg tanácsra sem.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pigatt #13421 üzenetére
Talán akkor válts driver-t...mondjuk 181.20-ra, és nézd meg avval.
Ha nem megy húzz fel egy Xp 32bit-et és nézd meg ott hogy viselkedik. Valami driver gond lesz ott szvsz.
mod: Ha eddig nem csinálta és most csinálja, még akár virus is lehet.
Told fel az XP-t, ne tegyél rá semmit, csak a chipset+VGA driver-t...meg a rivatunert, ebből is a 2.22-est.
Ha így is csinálja akkor összefosta magát a kártya. Én még mindig azt mondom hogy valami szoftver csinálja, ill. összeakadhat valamivel. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13416 üzenetére
Nem fogalmaztál világosan akkor...mert nem derült ki mire írod.
plejik: Reméljük nem is lesz.
Azért vettem meg inkább ezt a 285 helyett, mert abból indultam ki mennyire jól megcsinálta annó az nV a 9800 GX2-öt...az elején ott is voltak kissebb problémák, de megoldódtak. Eredmény? A mai napig is el lehet adni egy GX2-öt 50k-ért!
Kurvára tartja az árát, mert nagyon erős, még mindig, és DX9-be enyhe szűréssel a GTX280-at is képes legyőzni. Lehet a 295 nem ilyen lesz, de én ebből indultam ki. Ati 2 magosát a 4870 X2-öt csak a legvégső esetben vettem volna meg. 1920x1200 felbontáshoz nekem igényem a csúcskártya. 1680x1050-hez tuti megtartottam volna a GTX 285-öt. Fölösleges lett volna a csere, még úgy is ha megéri.
Meg aztán...285 90k volt..ez 102k. Tehát ez a kártya +12k-ért jóval hosszabb távú befektetés, mint a 285. Ez is "vezér" gondolat volt bennem a cserénél. Persze azért tegyük hozzá azt is hogy rosszul ritkán sikerül döntenem. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13393 üzenetére
Nekem se hinném hogy lesz Core I7-re váltás.
Gázszámla kurva sok lesz Januárban, Februárban, és nemakarok túlköltekezni. Csak is addig amíg a "takaróm ér". A mai világban ez az egyik legfontosabb szempont.
pigatt: Tettél fel új rendszert? Melyik driver van fent?
Mert új rendszer+új driver az alap...ha akkor is fenáll a problem akkor majd visszatérünk rá.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #13388 üzenetére
Te tudod...
Így hogy Xp 64bit alatt faxán működik, már nem vagyok annyira türelmetlen a Vista megoldását illetően. Azon túl hogy év végén jött egy új Bios a Maximus Formula-hoz. 4870 X2 PCI-E problémát oldottak meg vele, és feltételezem hogy nekem is ezzel van gondom. Feltettem már a new bios-t, de Vista-n még nem néztem. Majd ma du. megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Hobby rádiós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest