- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Gondoltam, evidens, hogy azt néztem, ami engem érdekel.
FaTHI: Grafikus beállítás kérdése. Ha gyenge a VGA igénybevétele, akkor pont az a jobb kártya, amelyiknél kevésbé emelkedik a grafikus teljesítmény VGA-tuninggal, hiszen annál nagyobb a CPU limit. A drivernek meg semmi köze a túlhajthatósághoz. Ha a VGA ki van hajtva, 10% VGA tuninggal 10% grafikus gyorsulást kell kapnod.
Egyébként olyan tesztet sehol nem láttam (leszámítva talán 1 v. 2 játékot, amely kimondottan AMD-re készült), ahol a 7850 elverte volna a 650ti Boost-ot, inkább a 7870-nel kerülgették egymást mindössze pár FPS különbséggel.
embe: Sztem a sima Gainward-okat kerüld, amúgy nem nagyon hallottam rosszat róluk. Ha biztosra akarsz menni, hogy minőségibb alkatrészeket kapj (és pl. ne ugorjon ki egy TDR-hiba), akkor GB, ASUS, Leadtek, EVGA, és esetleg MSI, amelyek jobbak. A neten viszont Inno3D-ről is jókat olvastam, csak hát 3 slotos a hűtése, kérdés, mennyire fér el a gépben. iChill volt a legjobban húzható összehasonlító tesztekben (csak 8% körül, de az emelt órajelről számolták), ASUS-t és a többit is lenyomta. Azt nem tudom, hogy egy "sima" meddig húzható, de 38k-ért nem rossz vétel, gar meg van rá, bár asszem csak 2 év, a többire ált. 3.
Gainka: Csodálkoznék, ha a 7850-et jobbnak érezte volna a 660-nál. Egyébként éppen a minap olvastam, hogy AMD-ken frankó laggolások lépnek fel különböző játékokban, amelyek nV kártyákon nem (ráadásul AMD-supported-ek is voltak köztük), a grafikai csalásokról nem is szólva. Szóval sztem az AMD ma is eleve felejtős.
-
katt777
félisten
Attól függ, milyen teszteket nézel. Én azokat a játékokat és grafikai beállításokat néztem (ráadásul legalább 7 féle különböző oldalon), amelyek engem érdekelnek. A belinkelt grafikon önmagában nem ér szart sem. Ráadásul 3-4%-ot mondtam.
És azért mondtam ennyit, mert megnéztem, és ennyi volt (lásd fent).
Ráadásul tuningolhatok kb. 20%-ot a kártyán.Az 560-nál sem érdekelt, hogy nem ti, mert felhúztam olyan teljesítményre, és nem kellett több, ergo 560ti-vel sem lettem volna előrébb.
Amúgy még a 8% is, egy igényesgrafikánál, kiszámoltad, mennyi lenne? 2-4FPS, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest