Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz athomi #569 üzenetére

Gondoltam, evidens, hogy azt néztem, ami engem érdekel.

FaTHI: Grafikus beállítás kérdése. Ha gyenge a VGA igénybevétele, akkor pont az a jobb kártya, amelyiknél kevésbé emelkedik a grafikus teljesítmény VGA-tuninggal, hiszen annál nagyobb a CPU limit. A drivernek meg semmi köze a túlhajthatósághoz. Ha a VGA ki van hajtva, 10% VGA tuninggal 10% grafikus gyorsulást kell kapnod.

Egyébként olyan tesztet sehol nem láttam (leszámítva talán 1 v. 2 játékot, amely kimondottan AMD-re készült), ahol a 7850 elverte volna a 650ti Boost-ot, inkább a 7870-nel kerülgették egymást mindössze pár FPS különbséggel.

embe: Sztem a sima Gainward-okat kerüld, amúgy nem nagyon hallottam rosszat róluk. Ha biztosra akarsz menni, hogy minőségibb alkatrészeket kapj (és pl. ne ugorjon ki egy TDR-hiba), akkor GB, ASUS, Leadtek, EVGA, és esetleg MSI, amelyek jobbak. A neten viszont Inno3D-ről is jókat olvastam, csak hát 3 slotos a hűtése, kérdés, mennyire fér el a gépben. iChill volt a legjobban húzható összehasonlító tesztekben (csak 8% körül, de az emelt órajelről számolták), ASUS-t és a többit is lenyomta. Azt nem tudom, hogy egy "sima" meddig húzható, de 38k-ért nem rossz vétel, gar meg van rá, bár asszem csak 2 év, a többire ált. 3.

Gainka: Csodálkoznék, ha a 7850-et jobbnak érezte volna a 660-nál. Egyébként éppen a minap olvastam, hogy AMD-ken frankó laggolások lépnek fel különböző játékokban, amelyek nV kártyákon nem (ráadásul AMD-supported-ek is voltak köztük), a grafikai csalásokról nem is szólva. Szóval sztem az AMD ma is eleve felejtős.

• katt777

félisten

válasz athomi #563 üzenetére

Attól függ, milyen teszteket nézel. Én azokat a játékokat és grafikai beállításokat néztem (ráadásul legalább 7 féle különböző oldalon), amelyek engem érdekelnek. A belinkelt grafikon önmagában nem ér szart sem. Ráadásul 3-4%-ot mondtam. :P És azért mondtam ennyit, mert megnéztem, és ennyi volt (lásd fent).
    Ráadásul tuningolhatok kb. 20%-ot a kártyán. ;) Az 560-nál sem érdekelt, hogy nem ti, mert felhúztam olyan teljesítményre, és nem kellett több, ergo 560ti-vel sem lettem volna előrébb.
    Amúgy még a 8% is, egy igényesgrafikánál, kiszámoltad, mennyi lenne? 2-4FPS, szvsz. :U

Új hozzászólás Aktív témák