Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
válasz
okoska74 #1361 üzenetére
Érdekes. Lehet tényleg win10 probléma - nekem a win7-en ilyen gondok nincsenek, de gondoltam egy kipróbáló verziót megnéznék a win10-ről. DE amennyi negatív jelzést olvasni róla... egyelőre várok, hogy forrjon kicsit. Amúgy a géped gyorsabb, mint az enyém (Ahlon2 x4, 2x2gb ddr2, asus m2n-e, de van xonar hangkártyám, nem az integráltat használom)
Egyébként kötve hiszem, hogy asus hiba lenne - csak lehet más észre sem veszi ezt a hibát vagy átmegy felette.Viszont tudsz ellenpróbát tenni, néztem a géped linkjét és integrál videokártyás i3-ad van. Kapcsold be, míg a 650-et kiveszed és nézd meg, annál is van-e ez a probléma?
-
Bal0924
senior tag
válasz
okoska74 #1361 üzenetére
Végre!!!
Nem csak nálam van ez a gond
Amit leírtál mind igaz rám is.Lehet hogy ASUS geforce a hiba...
Nekem is ASUS a videokártyám
GTX650TiEgy Csere videokártya kellene ami nem ASUS termék. Hátha akkor megjavul. és kéne annak az eredménye. (lehet betudok szerezni, nem biztos, de ha igen, az eredményt leírom..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest