- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark0179
csendes tag
Köszi az infókat.. hát igazából mielőtt elmentem volna LAN partyra azelőtt az alaplapom chipkészletét akartam felrakni ami n980a SLI a neve.. mert úgy gondoltam az megoldja a társproceszoros hibámat mert az eszközkezelőben írja sárga felkiáltójellel hogy nicns felrakva de nemtudom mivel kellene próbáltam már mindennel .. na és elmentem lanozni.. lanozás vége fele visszajöttem a szünetemről és nézem villog a monitor.. a kérdésedre a válasz: Gridnél kezdte el ezt.. aztán cod2,cod4,cod5,farming simulator 2015 nél nem csinálja.. pedig egésznapmegy a gép..
-
okoska74
senior tag
Win 7 alatt még régebbi driverrel nekem se volt gondom de win 10 -nél sem vettem eddig észre csak mióta frissítette magát. Az a tapasztalat, hogy játéknál ill. film lejátszásnál feltűnő pillanatnyi kép kimerevedés. Egy 1.5 órás filmnél kb 2x - 3x fordul elő. Nincs összefüggésbe a film típusával (avi, mkv, stb. ).
Megpróbálom visszaállítani a régebbi drivert.
Nem hiszem, hogy a konfigom lenne rossz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest