Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Ahogy fentebb ajánlottam: rádióműsor, érdemes meghallgatni. Értem én, hogy a Skynet mindenkinek beégett, de azért ez nem feltétlenül ilyen egyszerű, és nem biztos hogy így lesz.
Példaképp említették mondjuk az orvosdiagnosztikát. A gép kismmillió leletet meg tünetet tud egyszerre elemezni, nagyfelbontású eszközökkel esetleg olyan elváltozást is fel tud fedezni mondjuk egy CT felvételen, amit az emberi szem nem képes érzékelni, óriási tudásbázisból dolgozhat - de jó eséllyel csak javasolni fog egy adott terápiát, a döntést egy humán entitás fogja meghozni... Az esetleges műtétet pedig adott esetben már csinálhatja egy másik robot, az emberi döntés alapján... És még lehetne sorolni.
Az ember mint fogyasztó és végfelhasználó, továbbra is a legfontosabb láncszem a folyamatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi