- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Van még ilyen, mint rádió?
Amúgy sokmindent meghallgatam/ovastam erről, szakiktól. Az van, hogy a "nem biztos hogy így lesz", az nem egyenlő azzal, "hogy bizonyosan nem így lesz".
A mostani korlátos AI megoldásoktól meg nem fosik senki, kivéve esetleg munkanélküléség okán. Minek ezekkel példálózni? Nyilván, egy AI megoldás akkor lesz hatékonyabb sok területen, ha hagyod autonóman gondolkodni/cselekedni, tehát ez versenyelőny. Lásd erre létező próbálkozásokat Github szerte. Az említett példa nem ilyen jellegű megoldás, meg nem olyan jellegű feladat.
-
ddekany
veterán
"Mire ez eljön, addigra kábé már senkinek nem lesz munkája"
Pontosan erre gondoltam, amikor a gatya felkötését említettem. Az intelligenica egy ilyen unvierzális eszköz, hogy mindent visz. És a mindenbe beletartozik önmaga fejlesztése, üzemeltetése, energia ellátása is. Szóval akkor nem kell az ember egyáltalán semmire, szerintem. Mert mire, vagy minek?
Továbbra is azért van relatív nyugalom, mert mindenki bízik benne, hogy úgysem tudják megcsinálni annyira jóra. Vagy nem tudja elképzelni, hogy ez egyáltalán lehetséges, mert innen nézve totál sci-fi, hiszen ilyet még nem láttunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest