- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Van még ilyen, mint rádió?
Amúgy sokmindent meghallgatam/ovastam erről, szakiktól. Az van, hogy a "nem biztos hogy így lesz", az nem egyenlő azzal, "hogy bizonyosan nem így lesz".
A mostani korlátos AI megoldásoktól meg nem fosik senki, kivéve esetleg munkanélküléség okán. Minek ezekkel példálózni? Nyilván, egy AI megoldás akkor lesz hatékonyabb sok területen, ha hagyod autonóman gondolkodni/cselekedni, tehát ez versenyelőny. Lásd erre létező próbálkozásokat Github szerte. Az említett példa nem ilyen jellegű megoldás, meg nem olyan jellegű feladat.
-
ddekany
veterán
"Mire ez eljön, addigra kábé már senkinek nem lesz munkája"
Pontosan erre gondoltam, amikor a gatya felkötését említettem. Az intelligenica egy ilyen unvierzális eszköz, hogy mindent visz. És a mindenbe beletartozik önmaga fejlesztése, üzemeltetése, energia ellátása is. Szóval akkor nem kell az ember egyáltalán semmire, szerintem. Mert mire, vagy minek?
Továbbra is azért van relatív nyugalom, mert mindenki bízik benne, hogy úgysem tudják megcsinálni annyira jóra. Vagy nem tudja elképzelni, hogy ez egyáltalán lehetséges, mert innen nézve totál sci-fi, hiszen ilyet még nem láttunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest