Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Van még ilyen, mint rádió?
Amúgy sokmindent meghallgatam/ovastam erről, szakiktól. Az van, hogy a "nem biztos hogy így lesz", az nem egyenlő azzal, "hogy bizonyosan nem így lesz".A mostani korlátos AI megoldásoktól meg nem fosik senki, kivéve esetleg munkanélküléség okán. Minek ezekkel példálózni? Nyilván, egy AI megoldás akkor lesz hatékonyabb sok területen, ha hagyod autonóman gondolkodni/cselekedni, tehát ez versenyelőny. Lásd erre létező próbálkozásokat Github szerte. Az említett példa nem ilyen jellegű megoldás, meg nem olyan jellegű feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy sokmindent meghallgatam/ovastam erről, szakiktól. Az van, hogy a "nem biztos hogy így lesz", az nem egyenlő azzal, "hogy bizonyosan nem így lesz".