- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
válasz
Steelmanus #334 üzenetére
Hali!
Köszi a segítséget, de az alaplap már ki lett cserélve gariban, az teljesen új. Hétfőn, jobb ötlet híján, vissza vittem a video kártyát is. Most kaptam a választ, hogy javíthatatlan. Valószínű, hogy bios hiányában valahogy kapott egy nagyobb feszt az alaplaptól. Úgy, hogy ez is csere. Valamelyik nap intézem. -
laca500
aktív tag
Sziasztok.
A múlthéten próbáltam az alaplapom bios-át frissíteni, de sajna lefagyott a gépem így tönkre ment a lapocska. Semmi gond, irány a szerviz, gariban csere. Tegnap jutottam odáig, hogy össze rakjam a gépet. Indításkor 1 hosszút és 8 rövidet sípol, aztán semmi. A sípolás elvileg azt jelzi, hogy rossz a VGA kártya. Létezik az, hogy alaplapi bios sikertelen frissítésénél a VGA bios is elszáljon? Valahogy megtudom nézni, hogy a VGA-nak bios gondja van? Vagy hogyan tudnék egy új bios-t feltenni rá, ha a sípolás után nem megy tovább a boot-olás?
Zotac 9800GT AMP edition 512MB DDR3 256bit karim van.
Vista 32bit van a gépen.
Most egy régi gépből kibuherált PCI-os kártya van berakva. Alig látom, hogy mit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest