- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
hát az az igazság hogy nem irnám ha nem tudnám biztosra. eleve csak dx9-ben jelentkezik. amikor nem tuningoltam a gépet akkor is ezt csinálta. amikor még a régi gépem volt akkor is ugyanez volt és a melóhelyemen is ezt produkálta egy teljesen más configgal. nem is az hogy kék halál mert nincs minden esetben kék halál sőt ez a ritkább hanem megálla kép és egy picic besötétül aztán eltünik valamilyen direct errorral de csak ezt az egy szót tudom elolvasni olyan gyorsan elkapja aztán vagy ujraindul vagy kék halál. és az előző driverrel még olyat is csinált (ezt a munkatársam ultrája is csinálta egy darabig) hogy megáll a kép és közben ilyen hangot ad ki brrrrrrrrrrrrrrrrr biztos találkozott már vele más is
hülyén hangzik de így van és roppant idegesítő.
hát ez is hogy mitől lehet :S bár ezt mostanában nem csinálja vagyis igen csak hang nékül.
-
thumb
aktív tag
annyi a baja, hogy a dx7-es játékokkal nincs baja de pl. dx9 cod4 vagy cod5 bebootol a gép elindiítom a játékot 20 mp kifagy aztán resi megy egy órát kb. aztán megint fagyás. vagy megáll a kép és egy picit besötétül, vagy kék halál, vagy valami directx valamit ír ki és utána hal meg :S. már mindennel próbálkoztam az összes dx verzióval rengeteg driverrel és operációs rendszerrel is az összesnél mindig ugyanezt produkálta csak az időtartam változott max tehát nem egy óra mulva fagyott ki másodjára hanem 5 perc mulva stb. :S:S
A rendszerem minden eleme szine vadi új csak a vga-t hagytam meg. -
thumb
aktív tag
sziasztok
nekem egy 8800GTX Oc-m van az lenne a kérdésem, hogy nincs valami olyan flash cucc amivel ugy lehet flash-elni vga bios-t mint pl. az asus update-el, hogy szoftveresen xp-ről resi aztán kész?
Még annyit, hogy két oldalt találtam ahol bios-ok vannak melyiet ajánlanátok? [link][link] ill. hogy a bios fresh csak azoknak jó akik tuningolnak vagy fagyás problémákat is megold pl.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest