Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
A kedvedért utána olvastam,, hátha változott a fizika vagy technológia és ezt találtam:
"A Fül-monitor a hallójárat bejáratába ül, akkor működik, szól a legjobban, ha szorosan illeszkedik a járatba. A hallójáratba illeszthető fülhallgatók általában elég jól kizárják a környezet zaját anélkül, hogy szükség lenne valamilyen zajcsökkentésre (ANC). Azonban, a cégek már megjelentek az aktív zajcsökkentésű fülhallgatókkal, melyek extra zajcsökkentést biztosítanak. Az aktív zajcsökkentés azonban minden esetben hangminőség romlással jár ( ellenfázisú hang által okozott interferencia torzítás), így a passzív csillapítást célszerű előtérbe helyezni!"
10 éve is pontosan ugyanezen az elven működött. De tudom, sima útra sem hatékonyabb autózni, mert algoritmus, meg izé....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest