- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
A kedvedért utána olvastam,, hátha változott a fizika vagy technológia és ezt találtam:
"A Fül-monitor a hallójárat bejáratába ül, akkor működik, szól a legjobban, ha szorosan illeszkedik a járatba. A hallójáratba illeszthető fülhallgatók általában elég jól kizárják a környezet zaját anélkül, hogy szükség lenne valamilyen zajcsökkentésre (ANC). Azonban, a cégek már megjelentek az aktív zajcsökkentésű fülhallgatókkal, melyek extra zajcsökkentést biztosítanak. Az aktív zajcsökkentés azonban minden esetben hangminőség romlással jár ( ellenfázisú hang által okozott interferencia torzítás), így a passzív csillapítást célszerű előtérbe helyezni!"
10 éve is pontosan ugyanezen az elven működött. De tudom, sima útra sem hatékonyabb autózni, mert algoritmus, meg izé....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jó nyitott fülhallgatót csinálni nem egyszerű, a Nothing második próbálkozása nem is rossz, de funkciók helyett a megjelenésre csúszott a hangsúly.
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest