- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ma vettem egy ilyen Fujitsu Siemens csodát a barátnőmnek, mert az új laptopján csak egy hangszó van, és az is elég siralmas. Egyelőre csak egy másikon tudtam kipróbálni, azon még 2db saját van, de valamivel ez jobban szól náluk, és főleg hangosabban. Nem rossz kütyü, de fél wattól csodát azért nem kell várni. És adnak mellé egy majdnem bőr tépőzáras kis tatyót
Kicsit talán sok érte a 4.5k, de a gyárinál mindenképp jobb. -
Bibby
addikt
válasz
királylány #7 üzenetére
-
Bibby
addikt
válasz
királylány #5 üzenetére
Így már világosabb.
Ez egy genius, annyira talán nem hordozható de nem rossz.
Nézegethetsz még creatve i-trigue 2.0 hangfalakat, vagy pedig pl Logitech v20-at, ezek mellett szól még hogy szépek is, ami van akinél szintén fontos lehet. A v20-ról jókat olvastam hangzás terén is. Persze magukhoz mérten, szigorúan.
Hangfalat úgy kellene venni hogy meghallgatod... -
királylány
csendes tag
na, akkor lehet, hogy nem voltam elég konkrét.
Nekünk a laptop második gép, a nagy géphez van 5.1-es rendszerünk.a laptopot viszont visszük magunkkal hétvégére, ha hazautazunk a szüleinkhez, vonaton, otthon nézünk rajta filmet, vagy zenét hallgatunk.Olyan hangszóró kellene hozzá, ami kis helyen is elfér, de azért nem túl gagyi, és kifejezetten laptophoz való.(tehát mélynyomó nélkül)
-
Macilaci457
őstag
válasz
királylány #2 üzenetére
vagyis két lehetőséged van, vagy kompakt hangszórokat veszel, amiből tényleg nem gyártanak túl sok félét, igyekeznek minél kisebb helyre összezsúfolni, de a minőségük nem biztos, hogy egyáltalán megközelíti a másik lehetőséget:
(természetesen van minőségi különbség az árhoz viszonyítva, hangfalat lehet venni 100ezer forintért is, meg 2000.- Forintért is.)
Nem ugyan az egyáltalán. Zenét hallgatni, filmet nézni inkább egy 2.1-es hangrendszert válassz, vagy egy síma sztereo hangfalszettet, amiket kifejetezzen számítógéphez találtak ki, mint ez itt:
A képet csak véletlenszerűen egy árlistáról másoltam ki, a legtöbb számítástech. boltban árulnak sztereo hangfalakat. (gondolom a laptopon nincsen 6 csatornás hang kimenet, ezért sztereot keress)
Segítségnek itt egy topic: 2.1 hangfalat, de melyiket?
10.000.- Forint körül már elég jókat lehet kapni, de kérdezd a kollégákat a fent linkelt topicban, és olvass vissza is benne egy kicsit, már többet ajánlottak megvételre.
-
Bibby
addikt
válasz
királylány #2 üzenetére
Az hogy notebookhoz hangfalat szeretnél, az mit takar? Csakis direkt erre a célra való, kis helyet igénylők jöhetnek szóba? Mert szerintem ha a hely nem akkora gond akkor nézegess sima sztereó hangfalpárokat számítógéphez. Azok még taláb jobban is szólnak (már a minőségi darabok).
-
királylány
csendes tag
válasz
királylány #1 üzenetére
pedig nagyon kellene a segítség...nem szeretnék gagyit venni neki...
-
királylány
csendes tag
Sziasztok!
segítséget kérnék:
(rákerestem a témához kapcsolódó totyikra,de nem találtam, ha lenne már, elnézést kérek érte...)A Zuramnak karácsonyi ajándéknak szeretnék venni a notebookjához hangfalat. Többször mondta, hogy szeretne hozzá.
Kétfélét sikerült találjak a neten:
fujitsu siemenst 4000FT körüli áron
és logitech V10/V20-ast 11900FT körül...A kérdésem az lenne, hogy van-e ezeken a tipusokon kívül másfajta?
Illetve a fuji ára nagyon tetszetős, de nagyon olcsó a másikhoz képest. Van ezek között minőségbeli különbség? vagy csak a név miatt drágább a logitech?Köszönöm szépen előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest