Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Hat ha rakeresel a neten, akkor 1 miskas arat kapsz(én amit láttam az brutto 1.3misi), és akitol kölcsibe kaptuk az is aszonta hogy ennyi az ára. Ilyet szentem epeszu ember nemvesz, max ha ''pénz nemszámít''. Mi is valszeg azert kaptuk mert kiallitasra vittuk és kellett célhardver a bemutatohoz.
400k notira ? Te sem vagy közalkalmazott
[Szerkesztve] -
Ribi
nagyúr
-
Ribi
nagyúr
Nemreg volt alkalmam megtekinteni egy eleg draga nootbookot. A dokkolo nelkul massziv 1kg. Viszont ilyenkor se cd se halocsatlakozo... Hat nem tudnam mire hasznalni, de teny hogy jol nez ki. Viszont annyival dragabb, hogy disznek olcsobb egy arany fux
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD/Chrome OS
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 1 TB M.2 NVMe SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest