- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám,hogy édesanyám ideszabadult a gépemhez és a startlap.hu-t átrendezte úgy hogy fűggőlegesen helyezkednek el a mappák,témák,nemtudom mi a helyes kifejezés rájuk.Szóval az egész startlap.hu fűggőlegesen van lefelé,és természetesen ha megkérdezem hogyan csinálta,azt mondja hogy ő nem nyúlt semmihez se.A segítségeteket kérném,hogy hogyan lehetne visszaállítnai,mert én nem jöttem rá egyedül.Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném,és a segítséget PÜ-ben kérném ha lehet,mert azt hamarabb észreveszem.
Előre is köszönöm a segítséget,és örök hála érte!!!
-
misle
csendes tag
Udvozlet!
Szeretnem ha valaki elmagyarazna milyen internet elofizetest kellene vennem ahhoz, hogy kulfoldon is hasznalhassam. (Notebookba.) Koszi! -
sbojan
tag
''Nemtommilyen neted van, de BNC típusú koaxiális hálózat van, Ez esetben usb vagy pcmcia hálókarit kell keresned, bnc csatlakozással. Ezen esetnek kvázi-nulla a valószínűsége.''
Bár az eredeti témafelvetést nem befolyásolja, de az általad említett BNC-s PCMPCI kártya létezik - nekem is van két működő példány belőle, egy SMC és egy Digital (emlékeztek még a DEC-re?) típusú. -
_thomas_
tag
huh, köszönöm mindenkinek a hozzászólást! Egy huszárvágással megoldottuk a problémát: tesóm fogta magát és szerzett egy másik asztali gépet amibe áttesszük a karit
-
Rover623
félisten
Kedves kolléga...
A kedves kolléga WiFi-n kapja a ''net''-et...egy kutyaközönséges WLAN kari van a gépében...
Rakat helyen működik így...
Elég suxx megoldás...manapság az otthoni megosztást nem tiltják a szolgáltatók...de ezek a ''wifisek'' nem kötik a felhasználó orrára hogy ennél a technológiánál ez nem fog egyszerűen menni... -
törölt tag
Kedves Kolléga!
Az elmondottakból két dologra tudok következtetni.
1., Kábelneted van (T-Kábel, Chello, nemtom), és belső kábelmodemed az asztali gépben. Ez esetben venni kell egy kábelmodemet, vagy igényelni a szolgáltatótól, ami ezután UTP szabványú hálózati kábelen keresztül csatlakozik a notihoz.
2., Nemtommilyen neted van, de BNC típusú koaxiális hálózat van, Ez esetben usb vagy pcmcia hálókarit kell keresned, bnc csatlakozással. Ezen esetnek kvázi-nulla a valószínűsége.
Továbbá ne vedd sértésnek, de nem zárom ki, hogy félrefogalmaztál egy kicsit a kártyát illetően, mert mondjuk a kör alakú csatlakozós kábel nem a gépbe, hanem egy D-Link feliratú dobozba megy be, és onnan egy telefonkábelhez hasonló kábel megy a gépedbe. Ellenőrízd, ez esetben ezt a kábelt kell csak a notiba átdugni.
Egyéb: ha pesti vagy, és kifizeted a benzinköltségemet, akkor elugrok és megnézem neked. -
CuKoR
senior tag
Hülyeséget írtam!
szval ha rádiós neted van akkor vagy veszel egy Wlan Routert amire rátudod csavarni az antennát, vagy ha szerencséd van akkor be tudod lőni a laptop wlanját úgy hogy működik !
Persze csak akkor ha nincs messze az adó...stb.. (szval sztem routert kell venned)
[Szerkesztve] -
_thomas_
tag
Sziasztok!
Van egy gondom: elköltözöm és a számítógépem (asztali), ami netkapcsolattal bír magammal viszem. Tesómnak van egy notebook-ja (mindegy milyen) amihez szeretné megörökölni a netkapcsolatot. A gond az hogy a gépemben lévő kártya egy D-Link kari ami valamilyen ''kör alakú csatlakozón'' keresztül kapja a netet. (bocs a hülye megfogalmazásért) A notebookon viszont nincs ilyen csati. Van olyan eszköz ami mondjuk USB portra csatlakoztatva képes fogadni azt a ''kör alakú'' csatlakozós kábelt amin a net jön?
Segítségeteket előre is köszönöm és elnézést kérek a hülye megfogalmazásért de nem vagyok otthon a csatlakozók és hálózatok világában.
Üdv.
_thomas_
U.i.: fontos lehet: rádiós netem van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- 17" SNSV - N3450 proci, 12GB RAM, 256GB SSD - patika állapot, kitűnő akku!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest