- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Hello mindenki!Lenne egy nagy problémám!Fogalmam sincs hogyan lehetne helyrerakni a dolgot de biztos van rá megoldás!
Van egy Lenovo Thinkpad T61 notebookom! (c2d t7500, 2 gb ram, nvidia quadro nvs 140m)
3dmark06ban nem fut le a cpu test mert kidobja ezt a hibát:IDirect3D9:
reateDevice failed: Invalid call (D3DERR_INVALIDCALL)
legfrisebb vga driver van fenn amit a lenovo weblapjárol tudok csak leszedni mert az nvidia weblapján lévőt nem támogatják a thinkpadok, legfrisebb directx 9.0c van fenn a márciusi tudtommal!vista és xp alatt is ugyanezt csinálja, illetve a directxbe is ha bemegyek ott minden engedélyezve van de ha le akarom futtatni a directdraw tesztet illetve a 3ds teszteket kiir hibát hogy nem támogat 640x480as felbontást 16 biten vagy vmi hasonlo halandzsa! Vki tud rá vmi megoldást???
Azért sem értem a dolgot, mert pl a notebookcheck.de -n teszteltek már t61es thinkpadon 3dmark06ot és ott kaptak pontot én viszont igy nem tudok mert nem kapok cpu scoret ezmiatt!
Előre is köszönöm a hozzáértő emberkék segitségét! -
BeLucZ
addikt
Vistát felejtsd el!XP prof sp3 hun legyen rajta és egy nagyszerű driver!Vmi ujabb nvidia!Hát nem tom, ha igazán látványosan akarsz jáccani jó sebességen akkor felejtős a 8400, de te tudod!Ha mondjuk egy 32 es serveren jáccol és tele van emberkével, tele robbanással meg fizikai megterheléssel, felejtsd el a 60-70 fpst, ugy be fog akadni mint a szar!Helyedben megprobálnék egy legalább hd2600al szerelt notit venni, lényeg hogy legalább egy középkategóriás kártya legyen benne, mert sztem ez nem fogja birni!Nem akarom fikázni a gépedet amit kinéztél csak a realitásokat közlöm és esetleg adok egy jó tanácsot hogy ne ugorj bele olyan vételbe ami nem biztos hogy jó!Ram meg ezek tök mind1 ha a kártya nem birja a témát!Amúgy én is nagy Sourcos vagyok éjjel nappal tolom, szal nem kell bemutatni a gamet!
-
BeLucZ
addikt
Melyik az a driver amelyikkel a legnagyobb teljesítményt lehet kihozni a következő kariból?:
nVidia Geforce Go 7600 (256 MB DDR2 Memory)
-
BeLucZ
addikt
Hát ezzel a moddolt infes uj forcewarekkel szarabb volt a vgam teljesitménye mint a gyári driverrel ami sokkal régebbi!Ennyit erről..
-
BeLucZ
addikt
Én még azt nem vágom hogy a régi go 7600osomat amit sikeresen tönkrevágtam egy irreális órajeltuninggal,nomál helyzetben a coolbits felhuzta optimálisra 504/497re 450/380rol, amire kicserélték,ugyanugy go 7600,azt meg alig huzza a coolbits,csak 452/394re ami semmit sem ér!Meg még azt nem vágom hogy a coolbits nem müködik ezzel az uj forcewar driverrel!
-
BeLucZ
addikt
válasz
t72killer #3261 üzenetére
Köszönöm a segítséget!Még annyi kérdésem lenne hogy ez a friss driver okoz e valamiféle teljesitményjavulást?Nem gondoltam volna hogy fel lehet rakni ezeket a drivereket,mert gondolom eredetileg csak asztali vgakra lehet felrakni,csak itt átszerkesztik hogy laptop karikra is lehessen!
-
BeLucZ
addikt
Megprobáltam felrakni de azt irta ki hogy nem kompatibilis!
-
BeLucZ
addikt
Cső Emberek!Nvidia Geforce Go 7600 256 MBs karihoz melyik a legfrisebb driver?WIN XP Prof 32 bites-hez kéne!
-
BeLucZ
addikt
válasz
El_Diablo_ #3057 üzenetére
Egy olyan annyiba kerül, hogy te azt nem hiszem hogy meg tudnád fizetni!Bőven fél milla fölött van!Magyarországon ugy tudom hogy csak erősebb Dell XPSbe lehet elérni, külföldön olcsóbbért dobálják,de ott is minimum 350!
-
BeLucZ
addikt
Hát szervizes csávo azt mondta meghalt!Ha nem halt volna meg,akkor nem fekete képernyő lenne meg 3 csipogás induláskor!
-
BeLucZ
addikt
válasz
kisninja #2895 üzenetére
Hát de van rá két év nemzetközi gari!De nem hiszem hogy ezért ki fogják cserélni, hogy tul huztam a karit!Meg tudják állapitani hogy tul volt hajtva!Másrészt hozzá lett már nyulva,mert rakattam bele még 1 giga ramot és magyar xpt rakattam rá a németet letörölve!Kötve hinném hogy foglalkoznának velem ott kinn....
-
BeLucZ
addikt
Nem tom hogy MXM hányas szabványú a go 7600!2es vagy 3as ?Ha lehetne akkor szereznék bele egy 7800 vagy 7900asat és akkor még talán jol is kijöhetnék,bár mindenképpen rábasztam,de ha már cserélni akarnék akkor vmi jobbra szeretnék!Remélhetőleg belemennének a gépbe!Ebayen nem találtam jot csak egy defektes 6800asat!Az meg nem kell!
Esetleg ha vki tudna segiteni hogy honnan tudnék beszerezni ilyen vgat,azt megköszönném, mert nagy szükségem lenne rá!Nem szeretnék egy uj notit venni azért mert elszállt a vgam!
-
BeLucZ
addikt
Bassza meg!Későn kaptam meg ezt az üzit!Rivatunerrel beállitottam ezt a 600/500at és elszállt a videokártyám valoszinüleg!
(geforce go 7600 256 mb)
Olyat csinált hogy megfagyottt abban a pillanatban mikor tesztelni akartam a beállitást és mikor bekapcsolom a gépet,3 csippanás és nincs képernyőm,full sötét az egész
Ma vittem szervizbe , nem tom hogy meg tudják e csinálni,szerintem vszinülegt tönkrement!Remélem lehet benne cserélni vgat, esetleg kicserélném egy erősebbre,ha lehet és akkor nem kéne huzogatnom hogy jó legyen!Kérdés hogy lehet-e?Mert ha lehetne, akkor belerakatnék egy geforce go 7950 gtxet is akár.... -
BeLucZ
addikt
válasz
Darth_Revan #2878 üzenetére
Ugyanugy hp pavilion dv9000 szériás notim van mint neki!Azért lennék kíváncsi!
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
Hi!
Nekem egy HP Pavilion dv9000 szériás notim van geforce go 7600 256 MBvel!
Coolbitssel optimálisra húzva a következő eredményeket produkálta:3dmark2001se: 18359 pont
3dmark03: 9465 pont
3dmark05: 4352 pont
3dmark06: 2929 pontAz értékek default beállitások mellett értendőek 1024X768 ban!
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged