- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Én is 320K-s limittel álltam neki laptopot venni elősorban játékra, heteket töltöttem árlisták bogarászásával, és az a helyzet, hogy 9600M-GT -nél erősebb VGA-s notit nem kapni hazánkban, csak az MSI modelljét, ami viszont pofátlanul drága a plussz teljesítményéhez képest is (annak ellenére, hogy éppenhogy belefért volna a költségvetésembe), ennél komolyabb VGA csak az NV 9700M-GT amit nagyritkán talál az ember horribilis, 400K körüli áron, és a tény, hogy a 9600M-GT -t 90%-a egy laza mozdulattal feltuningolható 9700 szintre, meg totál pénzkidobás szintjére teszi az egészet (najó az MSI 3850-je is tuningolható, de akkor már rakjunk a kiálló légáramlat útjába húst is párolni
).
Amikor ezekre én is rájöttem és utánaolvastam, én sem voltam különösebben boldog, hogy Magyarországra szinte csak a középkategóriát hozzák be, mondván mi a külföldi (nyugati) országokhoz képest csak egy csóró banda vagyunk, akik nem vennének komolyabb notit.
-
Necc
addikt
Itthon sehogy
A legerősebb játékmasinát az MSI forgalmazza csak kis hazánkban egy HD3850 személyében, ami eltörpül a 9800M széria, vagy egy erősebb asztali VGA mellett, és még az ára is irreális, sokan inkább a 9600M szériát részesítik helyette, teljesítménye csak picivel kisebb, de cserébe lényegesen kisebb fogyasztású, ócsóbb, és rendkívül tuningbarát (90% eséllyel egy 9700M-GT szintjére tuningolható, ami +20% teljesítménynövekedést jelent, és ekkor még a RAM-hoz nem is nyúltunk).
Külföldről kell behozatni erősebb gamer notikat, mert nálunk nem kapni. Tudtommal a newegg szállít hazánkba is, de nem állítom biztosra. -
Necc
addikt
Öcsém ha ennyire nem számít a della, és egy ésszerűség határain bőségesen túlmutató kütyü kell, akkor itt van ez: ASUS G70SG-A1
Teljesítménybe letapossa az általad kiszemelt alienware masinát, csak hozasd valahogy haza
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpársportok
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest